- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.381
azcıkta çalış madem
haklısın ama diğerınde merak ettım ınş.vaktim olur
hımmm, birkaç gün daha bekle mademdün gece yaptım canım test negatif çıktı2. gün bugün gecikmede
hayırlı cumalar kedicimGünaydin kizlar hayirli cumalar kocaman öpülüyorsunuz
speedim hakkinda hayirlisi, dedigim gibi bahar etkiside olabilir test göstermemiste olabilir
merakla beklioruz sonucu biz teyzeleri
Günaydın demek isterdim ama tünaydın diyeceğimgünaydınnnnnnn kzlar
hayırlı haftalar
günler sonrada olsa güneşi gördukınşallah hava daha sıcak olur ve artık tşört dönemıne geçerız
h sonu annemler vardı harıkaydııııııı sonra bızde onlarla karşıya gectık gene harıkaydıcuma olsadsa gtsem gene pazar annemler memlekete dönuyoo kaç ay göremıycemmmm
şimdılık işlerı toparlamaya gıdıyorm ben gelınce görüşelımmm
tünaydın canımGünaydınlarr kızlar
Böcükk saolasın canım sanada hayırlı haftalar, gerçekten havalar ısınsa güneş açsa hep içimiz açılsa bide yarın tatil olsunhayat bayram olsun
hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bileSelam ;
benden beklenen haberi söylüyorum.
hala olmadım 5. gün bugün 2 kez test yaptım. 2. testi 2 gün önce yaptım. sonuç ise negatif..
kan testi için bekliyorum biraz daha geçsin diye. topikleri gezdim çoğu kişinin gecikmesi olmuş bahardan yada stresten sanırım ...
böyle işte
mutlu haftalar canımgünaydin hatunlar
mutlu haftalar
yarin bende calisiyorum böcük yalniz degilsin, bize 23 nisan yok ama 1,8,9,10 mayis var tatil olarak
uff fazla tatilden zarar gelmez ne vardi yarinda olaydi
evet sipaydi bir cok kisi gecikmis normal mevsimsel gecislerde
deryaw yarin tatili olmayanlarda var elindekiyle yetin lütfen
5 mayis pazar degil mi speedy niye caliscaksin anlamadim ben :44::44:
hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile
:
evet canım biliyorum, hatta varsa evdeki testlerde bile regl öncesi silik pembe çizgi çıkabiliyoryalnış söyledim 4 mayıs işte
sonra 1 mayıs var çarşambaya denk geliyor
kan testinde varsa eğer regl öncesi bile çıkıyorama idrar testinde çıkmadığı için önemsemiyorum valla.
dün gidecektik aslında ama kadın doğum doktoru yokmuş. bu akşam gidelim dedik , eşimin dişi çok ağrıyor şuanda hastaneye gitti iyi olursa belki gideriz iş çıkışı yanıma gelecek zaten
evet canım biliyorum, hatta varsa evdeki testlerde bile regl öncesi silik pembe çizgi çıkabiliyorbiraz bu işlerin içindeyim de biliyorum, ama yine de umut etmek nedir bildiğim için bekleyen arkadaşlarıma regl öncesi test yapmaları konusunda pek ısrar etmem yine de dayanamayıp regli tarihine 1 hafta kala evde test yapıp, hamiş çıkan arkadaşlarım oldu. Hemen kan tahlili için kadın doğumcuya gitti, kadın doğumcu da hamile olabilirsin de olmayabilirsin de, niye bu kadar seviniyorsun tarzında yaklaşmıştı, 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonraki tahlilinde beta hcg si gayet yüksekti. Umarım o doktor arkadaşımız da tahlil sonucunu görünce, 1 hafta önceki pis tavrından dolayı utanmıştır birazcık
Ayrıca bu hafta Ebeler haftası....
Tüm ebe arkadaşlarımın ebeler haftasını kutluyorum
Sadece doğum anı değil, Ana-çocuk sağlığında da doğum öncesi veya doğum sonrası olsun büyük emekleri vardır onların
kutlu olsun.
az kulakları cınlamıyor onların...
Sipaydi hadi hayırlısı canımmm yaaa
4 mayısta ne var kız??
benmde yarn tatil buarada
ama 1 mayıs tatil değil galiba bizim ya resmi tatil oldu mu 1mayıs:26: