Sipaydi ye Yardım lütfen

dün gece yaptım canım test negatif çıktı 2. gün bugün gecikmede
hımmm, birkaç gün daha bekle madem

Günaydin kizlar hayirli cumalar kocaman öpülüyorsunuz

speedim hakkinda hayirlisi, dedigim gibi bahar etkiside olabilir test göstermemiste olabilir
merakla beklioruz sonucu biz teyzeleri
hayırlı cumalar kedicim

herkese iyi haftasonları, eve gidiyorum
öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnn kzlar
hayırlı haftalar
günler sonrada olsa güneşi gördukınşallah hava daha sıcak olur ve artık tşört dönemıne geçerız

h sonu annemler vardı harıkaydııııııı sonra bızde onlarla karşıya gectık gene harıkaydıcuma olsadsa gtsem gene pazar annemler memlekete dönuyookaç ay göremıycemmmm

şimdılık işlerı toparlamaya gıdıyorm ben gelınce görüşelımmm

Günaydın demek isterdim ama tünaydın diyeceğim
iyi çalışmalar

Günaydınlarr kızlar

Böcükk saolasın canım sanada hayırlı haftalar, gerçekten havalar ısınsa güneş açsa hep içimiz açılsa bide yarın tatil olsun hayat bayram olsun
tünaydın canım
yarın bize tatil ama keşke bugün de olsaydı :26:

SİPAYDİİİİİİİ Bİ SES VER, Bİ HABER VERRRRR

Selam ;

benden beklenen haberi söylüyorum.

hala olmadım 5. gün bugün 2 kez test yaptım. 2. testi 2 gün önce yaptım. sonuç ise negatif..
kan testi için bekliyorum biraz daha geçsin diye. topikleri gezdim çoğu kişinin gecikmesi olmuş bahardan yada stresten sanırım ...

böyle işte

deryaww masus mu yapıyon bunu tatıl bulmuşsun günü beğenmıorsunsus sus bız çalışıyozz

mutlucummm hava sanırm bugunden ıtıbaren düzelıyo

sipidim ınş..

günaydin hatunlar
mutlu haftalar

yarin bende calisiyorum böcük yalniz degilsin, bize 23 nisan yok ama 1,8,9,10 mayis var tatil olarak
uff fazla tatilden zarar gelmez ne vardi yarinda olaydi

evet sipaydi bir cok kisi gecikmis normal mevsimsel gecislerde

deryaw yarin tatili olmayanlarda var elindekiyle yetin lütfen

hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile

mutlu haftalar canım
1 mayıs bizde de tatil de, 8-9-10 mayısı anlayamadım, onlar niçin tatil size?
yaa ben tatilimden memnunum da, bugün çok yorgundum, bugün tatil olsa daha iyi gelirdi bana demek istemiştim
yani 1 gün ,işe gel sonra yine tatil yap,öolmuyor yani

5 mayis pazar degil mi speedy niye caliscaksin anlamadim ben :44::44:

yalnış söyledim 4 mayıs işte
sonra 1 mayıs var çarşambaya denk geliyor

hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile

:

kan testinde varsa eğer regl öncesi bile çıkıyor ama idrar testinde çıkmadığı için önemsemiyorum valla.

dün gidecektik aslında ama kadın doğum doktoru yokmuş. bu akşam gidelim dedik , eşimin dişi çok ağrıyor şuanda hastaneye gitti iyi olursa belki gideriz iş çıkışı yanıma gelecek zaten

evet canım biliyorum, hatta varsa evdeki testlerde bile regl öncesi silik pembe çizgi çıkabiliyor biraz bu işlerin içindeyim de biliyorum, ama yine de umut etmek nedir bildiğim için bekleyen arkadaşlarıma regl öncesi test yapmaları konusunda pek ısrar etmem yine de dayanamayıp regli tarihine 1 hafta kala evde test yapıp, hamiş çıkan arkadaşlarım oldu. Hemen kan tahlili için kadın doğumcuya gitti, kadın doğumcu da hamile olabilirsin de olmayabilirsin de, niye bu kadar seviniyorsun tarzında yaklaşmıştı, 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonraki tahlilinde beta hcg si gayet yüksekti. Umarım o doktor arkadaşımız da tahlil sonucunu görünce, 1 hafta önceki pis tavrından dolayı utanmıştır birazcık

kesinlikle ben öncesinde yapmadım bu ay geçtiği gün gecesi bide 3. günü sabah yaptım ( genelde testi sabah yaptırmak önerilir ) ikisinde de negatif çıktı.
doktorun uslubu biraz yalnış olmuş ama başka pencereden bakarsan HCG hormu varya bu horman çok yükselmedikçe kimse hamile diyemiyor :2:
kendi adıma geç döllenmeyi araştırdım. onda da regl üzerinden 10 gün geçince anlaşılıyormuş

ben ağustos ayında dr gittiğimde rahim kalınlaşması demişti şimdi kafama o takıldı acaba hamile kalmama etken olur mu diye .. dr aslında öncelikle bunun için gitmek istiyorum

Ayrıca bu hafta Ebeler haftası....
Tüm ebe arkadaşlarımın ebeler haftasını kutluyorum
Sadece doğum anı değil, Ana-çocuk sağlığında da doğum öncesi veya doğum sonrası olsun büyük emekleri vardır onların

Sipaydi hadi hayırlısı canımmm yaaa

4 mayısta ne var kız??

benmde yarn tatil buarada

ama 1 mayıs tatil değil galiba bizim ya resmi tatil oldu mu 1mayıs:26:

4 mayısta çalışıyorum bişey yok.

1 mayıs resmi tatil size de tatil olur. yarın için iyi ulaşmıssın patrona tadını çıkart sözlün çalışacak mı gezerdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…