Sipaydi ye Yardım lütfen

anladım onu da denerim o zaman fikir için teşekkürler

hamile olursam aslında 1 sene çalışmayı düşünmüyorum ama o zamn durum ne gösterir bilmiyorum da belki de 4 ay ücretli + ay ücretsiz kullanırım dönerim işe

öyle kendi kendime plan yapıyorum işte şimdilik.

Günaydın

Sipaydi bence genital bölgen için lazeri bırakabilirsin boşu boşuna strese girmemiş olursun hemde sonuçta çocuk istiyosun ağdadan sonra bi işe yaramaz diyosun hiç acısını çekme yani ne kasıyon

Bence krem kullanma ya onun yerine jilet kullan aynı hesap, ağda-sir en iyisi hamileykende herkes gidiyor ki ağdaya bi zararı oldugunu ben hiç duymadım

Arkadaşımın kardeşi hamile bebek arabasını almış resmini fln yolladı nasıl güzel benimde kardeşimin bebesi olsun inş kısmet olursa bende alcam

Son düzenleme:

bişi değil tatlım

en güzelı aslında ama hayat bazen beklenmedık şeyler verıo bızlere
sanırım ben hamış olsam 40 ım çıkınca dönerım işeo yüzden bölesı ıyı mı nee
hıc bişey ıstedığım gıbı olmuo çunku kesın o zamanda bı şansszlık yaşarım benev alcaktık ne güzel 2 yıl daha tüm hayaller ertelendı bızde

hamile olana kadar gidiyim diyorum ya bu kadar çektim biraz daha azalır belki ...

ağda zararlı demedim sonrasında lazere devam etmek istersem eğer ağda yaptırmamam lazım

cnm bence kesınlıkle aynı şey değil jılet ıle krem
cok farklı hatta ve ağda zararlı olabılır son aylara doğru zaten yapılamaz gıbıme gelıo

ben şunu anladım çok fazla gelecek yönlü plan yapmamak lazımmış..

Çocuk için çok ileri dönük planlarım vardı ama olmadı şimdi daha farklı boyutlarla yaşıyorum Allah'a şükür kendisi gelmeden evimize huzuru bereketi geldi

hamile olana kadar gidiyim diyorum ya bu kadar çektim biraz daha azalır belki ...

ağda zararlı demedim sonrasında lazere devam etmek istersem eğer ağda yaptırmamam lazım

ozman sen bilirsin canım bi yandan öyle düşününce mantıklı geliyor belkide tamamen kurtulursun

baktın bu ay hamile kaldın sal gitsin doğumdan sora lazere devam edersin :120::120::120:

Son düzenleme:
ozman sen bilirsin canım bi yandan öyle düşününce mantıklı geliyor belkide tamamen kurtulursun

baktın bu ay hamile kaldın sal gitsin doğumdan sora lazere devam edersin :120::120::120:

Bu ay olacakmışım gelmiyor bana ama olursam dediğin gibi lazeri bırakacğaım daha doğrusu donduracağım

bebek arabaları çok güzel ya . geçen sinemaya gittiğimizde zamanını beklerken boş boş E bebek gezdik ama çok pahalı 1900 2500 falandı.
artık bütçeye uygun bakacağız..

Son düzenleme:

evt haklısın benım hiç büyük planlarım olmadı Rabbım nasıp ederse bı evım olsun yeter dedım o da olur zamanla ınşallah napalım daha ödencek cok kredımız varmış demekzaten ev alsam yarı parasını vermıştım ödedığım kredılerle

cocuk düşünmek bıle ayrı sevınç mutluluk cnm
bızde bakalım seneye olmadı diğer sene düşünüyoruz kısmet artık

bazen oluruna bırakmak lazımmış bunu anladım.

Hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin Rabbim

aynen
amın cnm ınşallah

dün gece uyyamadım boğzım ağrısı süreklı öksürmeme sebep oldu onun dışında mıdemde süreklı bı tuhaflık vardı bulanıo bişiler oluyo falan uykudan tat almadım gece hiç
sabah bişiler içtım
patron gt ateşin var dedı ama şuan daha ıyımmm sankı akşam olsada bı yatsam dıye bakıyorum

e bebek burdada var ama tabi hiç yolum düşmedi

hadi ya o kadar var mı 1900 2500 baya çokmuş ben arkdş anlatınca özendim gg dan baktım ölesine 300-500 civarıydı hayat zor cidden ya çalışmak zor evlenmek zor evlat sahibi olmak zor herşey zor

Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin, zorluklardan yıkılmadan ilerleyelim inş cümlemiz.

dimi ya şimdiden ne düşünüyorsam

bu kızın olacak lafını eşim duysa en sevdiğim arkadaşım sen olurdun

Hahah eşin kız mı istiyor

Erkekler genelde erkek olsun derler ama içten içe hep kız istiyorlar ya

Aminnn..

havalar öyle dengesiz ki üşütmüş olabilirsin dikkat et
ben hala uzun kollu giyiniyorum hasta olmaktan korkuyorum ya bu sene çok hasta oldum

böcümm hayırlısı olur inş

patron bana git dinlen dicek koşarak uzaklaşırım burdan

dikkat et cnm kendine, eger hasta gibiysen git işte dinlen

300*500 olanlar çok iyi olmuyor aslında şöyle diyim içine girince bebek düşününce hangisi iyi hangisi kötü anlıyorsun. ilk aylarda beline uyumlu olmalı falan filan bir sürü detayı var
tabi gidip 2500 TL de vermem acırım o paraya bulucaz artık bir yolunu.

valla aynen öyle hayt hep savaşmaktan ibaret işte
bi teyze şey demişti. Dünyanın 3 hali derler ya hep

1.hali : x kişinin bebeği olmuş .
2 hali : X kişi evleniyor
3. hali X kişi ölmüş

bitti işte onun için çok detaya inmeden yaşamak lazım

Eşim açık açık kız istiyor 2 yıldır 1 kere oğlum olsun lafını duymadım valla hatta oğlum olursa sevmem falan diyor

havalar öyle dengesiz ki üşütmüş olabilirsin dikkat et
ben hala uzun kollu giyiniyorum hasta olmaktan korkuyorum ya bu sene çok hasta oldum

Bende hala uzun kollu giyiyorum hatta üstümede düne kadar kalın palto giyiyodum elimde taşıodum ama olsun

Bugün yamurlu burası havada baya kapalı ama sıcak incecik yagmurluk giydim

hadi ordann sevmezmiş tapar tapar

eşin bukadar net konuşuosa oğlunuzda olabilir ama kız gibide geliyor galiba sen ikiz doğurcan

buarada bebek arabası konusunda haklısın ben hiç o açıdan bakmamıştım bana göre sadece bi arabaydı beline fln dikkat etmek gerek tabi gerçi bizim zamanımızda öyle arabalardan mı varmış benim kırmızı bi bebek arabam varmş resimlerde görüorum hep kardeşimle ikimizde kullandık tabi bitek benim değil ama görseniz aynı şezlong gibi tekerlekli şezlong

annem hep der benim çocuklarım ne perşan büyümüş şimdiki çocuklara göre diye hazır bez bile kullanmamışız yani ne zormuş annecimin işi bide senelerce çalıştı garibimm ne ananem vardı ne babanem bi başına büyütmüş bizi, Allah razı olsun ondan canm annem.

Son düzenleme:
Bende hala uzun kollu giyiyorum hatta üstümede düne kadar kalın palto giyiyodum elimde taşıodum ama olsun

Bugün yamurlu burası havada baya kapalı ama sıcak incecik yagmurluk giydim

burası da bir garip gece çamur yağmış

hadi ordann sevmezmiş tapar tapar

eşin bukadar net konuşuosa oğlunuzda olabilir ama kız gibide geliyor galiba sen ikiz doğurcan

aman ya deme öyle allah isteyene ikiz versin.

ben erkek istiyorum ama bakalım sağlıkla olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…