Sipaydi ye Yardım lütfen

merhaba arkadaşlar ben istanbuldan selma benide alın aranıza

5 eylül kına - 7 eylül düğünüm var listeye eklermisiniz benide

kötü olmus yaa biraz vitaminle ve kendini sicak tutmayla geçer sanirim ilerletmeden :26:
buldun mu hediye naptin dün hediye bakicaktin?

EVET bide öyle ıslak ıslak kafede oturduk falan eve geldim ayaklarımı sıcak suya koydum donmuştu..
kotondan aldım benim leoparlının düz süet siyahını doğru dürüst bişey de yok zaten

sağol cnm
demekkı arada var bu hastalık onada cok gecmıs olsun
boğazımdan uyyamıyorum kendı öksürüğümle boğalcam sankı
sabah koyamadım sımdı koydum sana

evt
haydaaa cok gecmis olsun canim biran önce iyileste iyi git annene

sağol cnm
valla haydaaa dıyorum bendekolay kolay hasta olmazdım ama olduk işte h sonuna ıyıleşım havada cok güzel olsun başka bişi ıstemem

sipidim gecmıs olsun sanada kuzum

oo ne güzel ben sadece haftasonu geldiği için heyecanlıyım, annemi babamı göreceğim gerçi, onun için de mutluyum. Ama anca cumartesi ya da pazar akşamı..
Cuma akşamı pek de istemediğim bir ziyaret yapmak zorundayız, o yüzden cuma için bi heyecanım yok
Pazar da hava güzel olursa arkadaşlarla piknik planımız var

DÜN öyle çok ıslandım kii tramvay dan indim sırılsıklam oldum resmen ya sanrıım ondan dolayı da hasta oluyorum
hımm üşütmüşsün demek ki canım yaa, bol bol sıcak bişeyler iç, vitamin al

sağol cnm
demekkı arada var bu hastalık onada cok gecmıs olsun
boğazımdan uyyamıyorum kendı öksürüğümle boğalcam sankı
sabah koyamadım sımdı koydum sana

evt
evet koymuşsun

Off o mecburi ziyaretlerden bizde yapicaz bu aksam... evimize geldigimizi bi görseydim diyorum simdiden...

neyse cumartesi pazarin güzele benziyor en azindan
Ohh piknik güzel fikirmis keske bizdede pikniklik hava olsa, gerçi bunada sükür günesi gördük bu hafta

Evet biz de o ziyareti bitirip bi evimize gelsek, çok güzel olacak:26:
Sizin o taraflar daha soğuktur heralde canım, biz 28 dereceleri gördük bu hafta
Ama pazar günü yağışlı olabilirmiş, 2 yere baktım biri açık gösteriyor pazar günü havayı, diğeri yağışlı gösteriyor. Acaba hangisine inansak:44:

Bu arada herkese günaydınlar, hayırlı cumalar
Yuppiiii bugün cumaaaaa

hayırlı cumalar kızçelernassunuz

ay bugun cuma bu akşam eşim karşıya bırakcak benı yarında d günümü kutlamayı düşünüyorum akşam kutlarsam hem eşimde olurçarşamba esas günümde daha özelınıde eşimle bırkez daha kutlarız dıyorum
cok heycanlıyım ya sankı küçük cocuğumda
bu ay sonu annemler gtcekne kadar cok görürsem o kadar ıyı sonra göremıycem kışa kadar
pazar günüde orda olcamm gezcem tozcammh sonuda hava cok güzel görünüyor ıstanbul da yanılmıyorsam ohh demen keyfıme
akşam olsada gtsem dıye bakıyorummm

Günaydın herkese benden çay
hayırlı cumalar arkadaşlar dualarınızın kabul olur inşallah...
bugün kayınvalidedeyiz bizde görümcemin doğum günü ve ben yine hasta oldum boğazlarım çok fena

iyiyiz böcükcüm sen nasılsın?
Anneneler nereye gidecek? yazlığa fln mı?

Günaydın herkese benden çay
hayırlı cumalar arkadaşlar dualarınızın kabul olur inşallah...
bugün kayınvalidedeyiz bizde görümcemin doğum günü ve ben yine hasta oldum boğazlarım çok fena
Ohhh sağolasın sipaydicim, benim çayım açık olsun lütfen
Hepimizin duaları kabul olsun, aminnn

Günaydın kızlar,

Hayırlı Cumalara hepimizee

Bugün bian önce geçsin çok zor uyandım gene yorgunum sıkkınım çalışmak istemiyorum
günaydın şekerim, yine mi yorgunsun bugün cuma canım yaa azcık enerjik olllll

bugün bitsin gerçekten ya yarın 2 ye kadar uyumak istiyorum 3 gibi evden çıksam lazere yetişirim

Benm yrn 8bçkta doktora randevum var işe gider gibi çıkcam gene hatta daah erken

Evet gene ve gene yorgunum maalesef tatil istiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…