- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.981
hoşgeldin tatlımmmGünaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmm, nasilsiniz ne var ne yok?
Deryaw hayirdir canim bu aralar masallahin var burdasin hephiç gitme
demek sende erkene alcaksin bebis calismalarinisevindim canim insallah speedy'ninde seninde gönlünüze göre istediginiz anda olur insallah!
Tabi her isteyeninde olur insallah
böcük geldi mi sonunda görümcekinsükür yani artik 1 sene gelmeselerde olur
mutlu gittimi senin patron?
ya bu haftasonu kina var ne giycem bilmiyorum haftayada dügün onu hiç bilmiyorum
o kadar bakindim gezdigim yerlerde ne kasa kuyrugu bitiyordu nede deneme kabinleri kuyrugu...
bende hayatta sevmem beklemeyi bisey almadan ciktim her magazadan
ne giycem simdi bilmiyorum
hehe olabilir belki ama ben sana yetişemeyebilirim canım ya, siz başladınız bile çalışmalara, biz daha başlamadıkamin Deryaw biraz daha erkene alsak belki aynı zamana bile denk gelebilir artık kısmet.
böyle baskılar sonucu erkene alacak
tatlıkedi evden bişeyler giy canım çok yakın mı ?
Deryaw ; senin doktor işleri ne oldu ?=
hehe olabilir belki ama ben sana yetişemeyebilirim canım ya, siz başladınız bile çalışmalara, biz daha başlamadık
doktor işlerini daha halletmedim, bu hafta ya da haftaya demiştim sana. Bu hafta eşimin vardiyası pek uygun değil, haftaya umutluyum artık
inşallah çok beklemezsin sen canım, hatta 15 güne kadar bi süpriz olur inşallahinşallah yetişemezsin diyim çok beklemek istemiyoum çünküyine de sen fazla açma arayı
ben baskı yapıyım sık sık soruyum da sen gitmezsin falan s
selammmmselamlaarr
tatlıkedii gitti gitti patroncumm ondan böyle rahatım
Su iç su iç dedinizz 2dk masanın başında oturamıorum paso tuvaletteyim bu 4. bardağım daha
tatlıkedi evden bişeyler giy canım çok yakın mı ?
hoşgeldin tatlımmm
maşallah bana maşallahhhnazar değmez inşallah
Tatil nasıldı
walla biraz daha erkene aldım ama tabi kısmet yine de, Rabbim aratmasın inşallah...
tatlıkedi cevabı buradan yazıyorum.
abiye güzel olur ama o zaman yeni abiye almak durumundasın bide her ay karnın büyüyor ve ilk zamanlar çirkin oluyor karnın
hamile misin değil misin belli değil falan filan. gerçi ne zaman hamiel kalacağım falan da belli değil ya oda ayrı
selamlaarr
tatlıkedii gitti gitti patroncumm ondan böyle rahatım
Su iç su iç dedinizz 2dk masanın başında oturamıorum paso tuvaletteyim bu 4. bardağım daha
hosbuldum canim evet masallah diyoruzgitme bidaha
tatil nasil olsun bol bol gezdik ayaklarimiz sisene kadar... yere basamaz hale geldik resmen bi ara
Amin canim insallah aratmasinHayirlisini versin Rabbim....
böcük geldi mi sonunda görümcekinsükür yani artik 1 sene gelmeselerde olur
evdeki tüm kiyafetlerimi giydim dügünlerde canim, mecbur en azindan üstüme biseyler almam lazim...
bugün spora gidicemde yarin gezer bakarim ögle molamda artik
genelde lycrali sünebilen abiyeler oluyor canim özellikle C&A'nin hamile kiyafetlerine bak görürsün daha iki gün önce gördüm çok hosuma gitti bedenine göre sekil aliyor
Kismet o yüzden canini sikma simdiden ozaman ayarlarsin insallah hele bi bebis göstersinde kendini
inşallah gitmem bi daha yaa, burası elim kolum çünkü benim, ne ararsam burda buluyorum :26:
Ohh ne güzel bi tatil yaa, iyice stres atmışsınızdır
h geldın cnm
nasıl geçtı tatılın bol bol gezmışsnız en güzelıbende ctesılerı gelmıyorum ya sankı tatıle cıkmışım gıbı bu hafta cumadan gtcem annemlere ınş.
geldı sonunda ya bunuda atlattık kazasız belasız yerı bişi dökülmeden.kocaman ayım vardı onuda verdım kalabalığından kurtuldumkocam az vermeyelım yenısını alırım dedı ama valla deıdm masraf yapma ucuz bişi değil hem kalabalıktanda kurtuluruz dedım tamam dedı
kızda zaten almadan gtcek gıbı değildı ağlamadan verdım sonra kötü yenge olurum
sanrım gelmezler keyıflerı bılır valla ama bıdaha arayıp gel demıycem kesın telden soppet ederık artık
bu hafta yada haftaya halılarımıda vermek ıstıyorum bakalım
O ZAMAN yarın bi bak belki de içine sinen bişeyler bulabilirsin.
müşteri geldi acil çıkmak zorunda kaldım ya
öyle genişleyen şeylere bakmak lazım aslında haklısın.
öyle yapicam canim yarin bakayim zarada bi gömlek begenmistim... bakarim iste yarin
senin lazer ne zamandi? yaklasti galiba yine ?
yine geldi zaman bu hafta cumartesi ama saatini hiç hatırlamıyorum ben ya
çile çekmek istemedigin için heralde hatirlamaman
arayip sorma ihtimalin varsa telefonda ögrenirsin
1 gün öncesinden arıyorlar olmadı arraım cumadan zaten hatırladığım kadarıyle 4ten sonraydı belki çalışırım diye öyle aldım
nasil azalma oldu mu baya memnun musun ?