- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.041
burası da bir garip gece çamur yağmış
aman ya deme öyle allah isteyene ikiz versin.
ben erkek istiyorum ama bakalımsağlıkla olsun da
Bana ikiz versin inşallahHayırlısı neyse kaç tane ise o kadar olsun
ikiz olsa bile Allah onun rıskınıda verir sen dert etme
Hayırlısı neyse kaç tane ise o kadar olsun
ikiz olsa bile Allah onun rıskınıda verir sen dert etme
Selam kızlar, nasılsınız?
Geçmişi okudum önce, aklımda kalanlara cevap vereyim
Tüy dökücü köpük ve kremlerden bahsediyorsanız eğer, hamişken bence pek iyi değil onlar, çünkü kimyasal madde içeriyor çokça. Annemin doktoru öyle demişti. Hani hamileyken saç boyatmak gibi veya ilaç kullanmak gibi bişi. Bebeğe etkisi olabilir diye düşünüyorum, ama sipaydicim sen yine de hamile kalınca kendi doktoruna sorarsınhayırlısıyla o gün gelsin de
Bana ikiz versin inşallahhayırlısıysa tabi
Hoşbuldum canım, beklenen insan olmak güzelmiş ayol, şımardımHoşgeldin tatlımm
Bende seni bekliodum hep sorcam unutuyorumm ya hani sevgililer gününde mi ne şeker hamurlu kalpli kurabiye yapmıştın
Acaba nişanımda 100 tane yapabilmiyim :26: üstünede isim yazabilir miyim bi tepsiden kaç tane çıkar sence :26:
Evet sanırımAllah bilir tabiki ne ne gelirse başımızla birlikte
en iyisi kıllı kıllı gezmek
havalar öyle dengesiz ki üşütmüş olabilirsin dikkat et
ben hala uzun kollu giyiniyorum hasta olmaktan korkuyorum ya bu sene çok hasta oldum
böcümm hayırlısı olur inş
patron bana git dinlen dicek koşarak uzaklaşırım burdan
dikkat et cnm kendine, eger hasta gibiysen git işte dinlen
Evet sanırımhem eskiden ağda, lazer, jilet, köpük fln da yokmuş
galıba
benım ablam cok sık kullandı bı sorun yaşamadı köpük kremden hatta bıtkısel bılmem nesı vardı dr da bişi dememış yeğenımdede bı sorun olmadı şükür
sipidim bızde tam tersı sızın durumn ben kız cok ıstıyorum eşim erkek neymış sonrası için kız olursa abılık yapcakmış bır tane doğurdumda ıkıncısı kaldıtabı herşeydne önce hayrlısı sağlıklısı
benımle aynı yaşta olan yengemın kızkardeşi ıkız kızı oldu şuan 3 cocuk annesı tabı o 18 yaşında hemen evlendı oğlu var 6 yaşında nasıl zor bılıyon mu 3 cocuk oğluda cok nazlı bişi
Hoşbuldum canım, beklenen insan olmak güzelmiş ayol, şımardım
benim tarifimden 25 adet kurabiye çıktı, 2 tepsi olarak pişirdim. şeker hamurum da sanırım 100 gr'lık paketti, tam yetti. Ama 50 gr da olabilir emin değilim, küçük bi kutuydu yani, eve gidince bakarım. Eğer yanında yardımcı olursa 100 taneyi çok rahat yaparsınız canım.
benim eşim ki bir küçüğü ikizmiş doğmadan o zaman ultrason olmadığı için ölmüş..
çocuk tekte zor 3 te 5 te tabi fazlası daha zordur mutlaka.
eşim hep kız istiyor erkek hiç istemiyor kız olursa babaya düşkün olurmuş.
walla zaten kimse kıyıp da yiyemiyor kurabiyeleri, herkes saklıyorkardeşim yardım eder ya yardım etcek birini bulurum da nişandan kaç gün önce yapmak gerek ki bayatlatmayalım kurabiyeleri
25 tane çokta az değilmiş aslında ya :44: benm yaparsam 8 tepsi olcak
sen şu tarifi biara yazarmısın bana ya
ya böle 500grlık fln paketlerde hazır şeker hamurları oluyor ya ondan 2 tane alsam yeter mi ki :26:
ne kadar ki bunların fiyatı:26:
selam kedicikkkSelam kizlar nasilsiniz
güzel cumadan bi önceki gün bugün
bence dedimi ya en güzeli doğal olmak
Selam kizlar nasilsiniz
güzel cumadan bi önceki gün bugün
Böcükcümmmben 2 gündür kötü değil ama ıyıde değilim
gece yıne süreklı mıde bulantısı çektım bıde boğaz ağrısı kalktım ılaç aldım şuan daha ıyyım
ayy evt yarın cumaa anneme gtcemmm
deryaw nazar boncuğu koydum sana cnm hep gel
MerhabamERHABA ;
boğazlarım ağrıyor bugün yaherkes burada ne güzel
selam kedicikkk
evet çok güzel bir gün di mi bugün, yarın için şimdiden heyecanlıyım
ben 2 gündür kötü değil ama ıyıde değilim
gece yıne süreklı mıde bulantısı çektım bıde boğaz ağrısı kalktım ılaç aldım şuan daha ıyyım
ayy evt yarın cumaa anneme gtcemmm
deryaw nazar boncuğu koydum sana cnm hep gel
mERHABA ;
boğazlarım ağrıyor bugün yaherkes burada ne güzel