- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.001
evet yaa güzel zaman geçiyo burda, ayrıca bir sürü şey de öğrenebiliyoruz, güzel yani seviyoum kk'yı, yaşasın kkyaa bide iyi zaman geçiyor burda valla... aman aman kapanmasin bidaha :)
çok sükür canim iyi gezdik, darisi isteyen herkese olsun
ohh gelmislerde kurtulmussun iste ne güzel :)
sende simdi cumartesilerde var ne güzel tadini cikartirsin valla annenlerle iyi olur
hahahhatirliyorum o koca ayi meselesini, neyseki ondanda kurtulmussun
öyle yapicam canim yarin bakayim zarada bi gömlek begenmistim... bakarim iste yarin
senin lazer ne zamandi? yaklasti galiba yine ?
sipaydicim ne kadar sıklıkla gidiyorsun?1 gün öncesinden arıyorlar olmadı arraım cumadan zaten hatırladığım kadarıyle 4ten sonraydı belki çalışırım diye öyle aldım
sipaydicim ne kadar sıklıkla gidiyorsun?
Sipaydi agda nasıl yasak yahamilelikte mi yasak
genital bölge hariç diğer heryerden memnunum canım azalma epey oldu
ama canımı sıkan aslında şey oldu. genital bölge ıslak olduğu için asla tamamen bitmeyecek :2:
bu durumda bide gebelik olursa lazeri bırakmak zorunda kalacağım. ve o zaman da ağda yasak. aslında bu hafta hiç genital yaptırmasam mı diye düşünmedim değil
Bu 4üncü seansin sanirim azalma var demek..
Ya hiçbir yer zaten tamamen bitmeyecekki canim ilerde senede 1/2 kere gidip cikanlarla ilgilenmen gerekicek.. yani hiçbir yer yüzde yüz..
Hamile kalirsanda mecbur birakicaksin evet... olsun yeniden baslarsin onda sorun olmaz kesinlikle..
jinekologa sormak lazim aslinda simdiden gitmenin bi sakincasi var mi acaba :26:
kollarım bacaklarım tamamen bitti gibi bir kaç seans daha üzerine gidersem komple biter
mutlaka 1/2 kıl çıkaak ama ona zaten rağzıyım
genital hiç bitmiyor azalması sadece üst bölümlerde oluyor falan filan sıkıntılı yani
jinekologlar aslında çok fazla önermiyor benim lazere gittiğim kadında gel demedi çok güzel anlattı.
bende hamile olsam isterim gitmeyi zararı yok derim dedi ama karnındaki 2. kişi acaba o bunu istiyor mu bunu da bilmiyoruz dedi
onun için bırakmak lazım falan diye anlattı istese zararı yok der bırakırdı. ama anlatımı hoşuma gitti
hamile olduğumu öğrenince mi bıraksam şimdi mi onu bilemiyorum neyse artık mecbur gideceğiz duruma göre seansa girerim yada girmem
çok ilginç valla bende bi tek genital bölgemden memnun kalmistim hâlâda ayni durum degisme yok
insallah biter heryerin kurtulursun... bu lazer en çok yazlari hayrini gösteriyorkolunu çekinmeden kaldiriyorsun acaba diye düsünmüyorsun etek giyecegin zaman falan
valla güzel anlatmis kadin helal olsun böylelerine ya, kimisi kestirip atiyor dedigin gibi...
aa lazerden sonra hiç ağda yapılmıyor mu yaniiiiyok kız yalnış anladım şimdi ben genital bölge içinde lazere gidiyorum ya lazere bşladıktan sonra ağdayı unutucaksın.
hamileyken lazere gidemeyeceğime göre ağdaya geri dönüş olacak :2:
ozaman da bunca gittiğim Lazerin bir anlamı kalmamış olacak
aa lazerden sonra hiç ağda yapılmıyor mu yaniiii
ağda kılları kökten alıyor ağda yaparsan tekrar başa dönmüş olursun. kökten alındıkça kıllar güçlenir.
lazerde ise kökten bitirmeye uğraşıyor.
lazere ara verdin diyelim kullanabileceğin jilet başka bişey yok üstten alacaksın
bakalım bizim ne olacak ben jileti sevmiyorum da inşallah görürürm hayrını
insallah canim
ben göremedim kollarimdan hayrini.. bacaklarim içinde gitmedim daha dogrusu olmaz cok sari tüylerin dediler
neyse elbet yeni bi teknoloji cikacaktir onu bekliyorum ben
rahat oluyor ya benimde çok seyrek ince yapısı var ama e lıght ile gördü
bakalım ne zaman ara vereceğim
normalde tatile gitmeden 3/4 hafta önce birakman gerek, tatilden geldikten sonrada 2 ay gitmiyorsun... Bu arada hamilede kalirsan bu sondan bi önceki gitmen olabilir.. bide mayista gidersin tahminen
ohh gelmislerde kurtulmussun iste ne güzel :)
sende simdi cumartesilerde var ne güzel tadini cikartirsin valla annenlerle iyi olur
hahahhatirliyorum o koca ayi meselesini, neyseki ondanda kurtulmussun
sipidim hamıle ıken zararlı olabılır bırakman en güzelı olur sonra devam edrsın bıde köpük krem kullansan o dönemde olmaz mı
hamile haberimi alınca mutlaka bırakacağım. öncesinde bıraksam mı diye düşündm..
köpük krem denenebilir aslında
öncesınde derken ınş bu ay hamış olursun gtmezsın mayısta
köpük krem acısız ağrısızda cok basıt hamışken ablam süreklı kullandı bende ılk ergenlık dönemlerımde cok kullandım hatta evlenene kadar ağdaya ben kına gecesınde başlamıştımağda büyük rahatlık ama hamışken olmaz
sen işyerınden bı para alacaktın cnm aldın mı
bu ay olursam artık gitmem bakalım olucak mıyım ?
benim için ağda 10 numara hamileyken de giderim yengem halleder ama lazere sonrasında devam edeceğim için yasak. Apda yaptın mı lazeri bırak daha iyi.. köpük krem denerim ama jilet gibi hemen çıkmaz herhalde
aldım bir kısmını kalanı için bekliyorum artık ne zaman verirlerse