Sipaydi ye Yardım lütfen

evet yaa güzel zaman geçiyo burda, ayrıca bir sürü şey de öğrenebiliyoruz, güzel yani seviyoum kk'yı, yaşasın kk

1 gün öncesinden arıyorlar olmadı arraım cumadan zaten hatırladığım kadarıyle 4ten sonraydı belki çalışırım diye öyle aldım
sipaydicim ne kadar sıklıkla gidiyorsun?

Bu 4üncü seansin sanirim azalma var demek..
Ya hiçbir yer zaten tamamen bitmeyecekki canim ilerde senede 1/2 kere gidip cikanlarla ilgilenmen gerekicek.. yani hiçbir yer yüzde yüz..
Hamile kalirsanda mecbur birakicaksin evet... olsun yeniden baslarsin onda sorun olmaz kesinlikle..
jinekologa sormak lazim aslinda simdiden gitmenin bi sakincasi var mi acaba :26:

kollarım bacaklarım tamamen bitti gibi bir kaç seans daha üzerine gidersem komple biter
mutlaka 1/2 kıl çıkaak ama ona zaten rağzıyım
genital hiç bitmiyor azalması sadece üst bölümlerde oluyor falan filan sıkıntılı yani
jinekologlar aslında çok fazla önermiyor benim lazere gittiğim kadında gel demedi çok güzel anlattı.

bende hamile olsam isterim gitmeyi zararı yok derim dedi ama karnındaki 2. kişi acaba o bunu istiyor mu bunu da bilmiyoruz dedi
onun için bırakmak lazım falan diye anlattı istese zararı yok der bırakırdı. ama anlatımı hoşuma gitti

hamile olduğumu öğrenince mi bıraksam şimdi mi onu bilemiyorum neyse artık mecbur gideceğiz duruma göre seansa girerim yada girmem

çok ilginç valla bende bi tek genital bölgemden memnun kalmistim hâlâda ayni durum degisme yok
insallah biter heryerin kurtulursun... bu lazer en çok yazlari hayrini gösteriyor kolunu çekinmeden kaldiriyorsun acaba diye düsünmüyorsun etek giyecegin zaman falan

valla güzel anlatmis kadin helal olsun böylelerine ya, kimisi kestirip atiyor dedigin gibi...

bakalım bizim ne olacak ben jileti sevmiyorum da inşallah görürürm hayrını

aa lazerden sonra hiç ağda yapılmıyor mu yaniiii

aa lazerden sonra hiç ağda yapılmıyor mu yaniiii

ağda kılları kökten alıyor ağda yaparsan tekrar başa dönmüş olursun. kökten alındıkça kıllar güçlenir.
lazerde ise kökten bitirmeye uğraşıyor.

lazere ara verdin diyelim kullanabileceğin jilet başka bişey yok üstten alacaksın

hımm bilmiyordum canım
neyse ben kaçtım kızlar, yarın görüşürüz

ohh gelmislerde kurtulmussun iste ne güzel :)
sende simdi cumartesilerde var ne güzel tadini cikartirsin valla annenlerle iyi olur
hahah hatirliyorum o koca ayi meselesini, neyseki ondanda kurtulmussun

aynen ölee :)
cok harıka oluoo bu hafta cumadan gtcem ınş doğum günüm var cok mutlyum hemen geçsın dıyorum ama zaman sankı durdu
kurtuldum ondanda kocaman yer açıldı valla

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

sipidim hamıle ıken zararlı olabılır bırakman en güzelı olur sonra devam edrsın bıde köpük krem kullansan o dönemde olmaz mı

hamile haberimi alınca mutlaka bırakacağım. öncesinde bıraksam mı diye düşündm..
köpük krem denenebilir aslında

öncesınde derken ınş bu ay hamış olursun gtmezsın mayısta
köpük krem acısız ağrısızda cok basıt hamışken ablam süreklı kullandı bende ılk ergenlık dönemlerımde cok kullandım hatta evlenene kadar ağdaya ben kına gecesınde başlamıştımağda büyük rahatlık ama hamışken olmaz

sen işyerınden bı para alacaktın cnm aldın mı

bu ay olursam artık gitmem bakalım olucak mıyım ?

benim için ağda 10 numara hamileyken de giderim yengem halleder ama lazere sonrasında devam edeceğim için yasak. Apda yaptın mı lazeri bırak daha iyi.. köpük krem denerim ama jilet gibi hemen çıkmaz herhalde

aldım bir kısmını kalanı için bekliyorum artık ne zaman verirlerse

ınş olursun tatlımınşallahhhhh

anladım cnm.jılet gıbı hemen cıkıyor aslında ama jılet gıbı köklerı sağlamlaştırmıyoryanı 4 hafta falan dıyorlar ben weet kullanmıştım o kadar sürmuyoo 2.hafta cıkmaya başlıyo genede jıletten ıyı ama

gözün aydın cnm.hamış olursan ne kadar süre çalışmamayı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…