Sipaydi ye Yardım lütfen

Selam kızlar, nasılsınız?

Geçmişi okudum önce, aklımda kalanlara cevap vereyim :KK1:

Tüy dökücü köpük ve kremlerden bahsediyorsanız eğer, hamişken bence pek iyi değil onlar, çünkü kimyasal madde içeriyor çokça. Annemin doktoru öyle demişti. Hani hamileyken saç boyatmak gibi veya ilaç kullanmak gibi bişi. Bebeğe etkisi olabilir diye düşünüyorum, ama sipaydicim sen yine de hamile kalınca kendi doktoruna sorarsın :KK34: hayırlısıyla o gün gelsin de :KK49:

Hoşgeldin tatlımm :KK34:

Bende seni bekliodum hep sorcam unutuyorumm ya hani sevgililer gününde mi ne şeker hamurlu kalpli kurabiye yapmıştın:KK34:

Acaba nişanımda 100 tane yapabilmiyim :26: üstünede isim yazabilir miyim bi tepsiden kaç tane çıkar sence :26:

Hayırlısı neyse kaç tane ise o kadar olsun:KK34:

ikiz olsa bile Allah onun rıskınıda verir sen dert etme :KK34:

Allah bilir tabiki ne ne gelirse başımızla birlikte :KK1::KK1::KK1::KK1:

Selam kızlar, nasılsınız?

Geçmişi okudum önce, aklımda kalanlara cevap vereyim :KK1:

Tüy dökücü köpük ve kremlerden bahsediyorsanız eğer, hamişken bence pek iyi değil onlar, çünkü kimyasal madde içeriyor çokça. Annemin doktoru öyle demişti. Hani hamileyken saç boyatmak gibi veya ilaç kullanmak gibi bişi. Bebeğe etkisi olabilir diye düşünüyorum, ama sipaydicim sen yine de hamile kalınca kendi doktoruna sorarsın :KK34: hayırlısıyla o gün gelsin de :KK49:

en iyisi kıllı kıllı gezmek :KK52::KK52::KK52:

Hoşgeldin tatlımm :KK34:

Bende seni bekliodum hep sorcam unutuyorumm ya hani sevgililer gününde mi ne şeker hamurlu kalpli kurabiye yapmıştın:KK34:

Acaba nişanımda 100 tane yapabilmiyim :26: üstünede isim yazabilir miyim bi tepsiden kaç tane çıkar sence :26:
Hoşbuldum canım, beklenen insan olmak güzelmiş ayol, şımardım :KK9:

benim tarifimden 25 adet kurabiye çıktı, 2 tepsi olarak pişirdim. şeker hamurum da sanırım 100 gr'lık paketti, tam yetti. Ama 50 gr da olabilir emin değilim, küçük bi kutuydu yani, eve gidince bakarım. Eğer yanında yardımcı olursa 100 taneyi çok rahat yaparsınız canım.

havalar öyle dengesiz ki üşütmüş olabilirsin dikkat et
ben hala uzun kollu giyiniyorum hasta olmaktan korkuyorum ya bu sene çok hasta oldum :KK17:

galıba
bende hala uzn kollu gıyınyorum ama cok dengesız hava

böcümm hayırlısı olur inş:KK34:

patron bana git dinlen dicek koşarak uzaklaşırım burdan:KK1::KK1:

dikkat et cnm kendine, eger hasta gibiysen git işte dinlen :KK34:

ınş cnm

yok cnm zatenh kendısıde sürekloı dışarda benden başka işlere bakıcak yok ctesıde gelmıom zaten eve gtsem içim rahat etmez benım bu ınsnları düşünme huyumu hıc sevmıyorum sonrası hep pişman oluyorum ama öle
düzelırım ınş

benım ablam cok sık kullandı bı sorun yaşamadı köpük kremden hatta bıtkısel bılmem nesı vardı dr da bişi dememış yeğenımdede bı sorun olmadı şükür

sipidim bızde tam tersı sızın durumn ben kız cok ıstıyorum eşim erkek neymış sonrası için kız olursa abılık yapcakmış bır tane doğurdumda ıkıncısı kaldı:KK1:tabı herşeydne önce hayrlısı sağlıklısı

benımle aynı yaşta olan yengemın kızkardeşi ıkız kızı oldu şuan 3 cocuk annesı tabı o 18 yaşında hemen evlendı oğlu var 6 yaşında nasıl zor bılıyon mu 3 cocuk oğluda cok nazlı bişi

galıba

benım ablam cok sık kullandı bı sorun yaşamadı köpük kremden hatta bıtkısel bılmem nesı vardı dr da bişi dememış yeğenımdede bı sorun olmadı şükür

sipidim bızde tam tersı sızın durumn ben kız cok ıstıyorum eşim erkek neymış sonrası için kız olursa abılık yapcakmış bır tane doğurdumda ıkıncısı kaldı:KK1:tabı herşeydne önce hayrlısı sağlıklısı

benımle aynı yaşta olan yengemın kızkardeşi ıkız kızı oldu şuan 3 cocuk annesı tabı o 18 yaşında hemen evlendı oğlu var 6 yaşında nasıl zor bılıyon mu 3 cocuk oğluda cok nazlı bişi

benim eşim ki bir küçüğü ikizmiş doğmadan o zaman ultrason olmadığı için ölmüş..

çocuk tekte zor 3 te 5 te tabi fazlası daha zordur mutlaka.

eşim hep kız istiyor erkek hiç istemiyor kız olursa babaya düşkün olurmuş.

Hoşbuldum canım, beklenen insan olmak güzelmiş ayol, şımardım :KK9:

benim tarifimden 25 adet kurabiye çıktı, 2 tepsi olarak pişirdim. şeker hamurum da sanırım 100 gr'lık paketti, tam yetti. Ama 50 gr da olabilir emin değilim, küçük bi kutuydu yani, eve gidince bakarım. Eğer yanında yardımcı olursa 100 taneyi çok rahat yaparsınız canım.

kardeşim yardım eder ya yardım etcek birini bulurum da nişandan kaç gün önce yapmak gerek ki bayatlatmayalım kurabiyeleri :KK1::KK1:

25 tane çokta az değilmiş aslında ya :44: benm yaparsam 8 tepsi olcak :KK34:

sen şu tarifi biara yazarmısın bana ya :KK34:

ya böle 500grlık fln paketlerde hazır şeker hamurları oluyor ya ondan 2 tane alsam yeter mi ki :26:

ne kadar ki bunların fiyatı:26:

benim eşim ki bir küçüğü ikizmiş doğmadan o zaman ultrason olmadığı için ölmüş..

çocuk tekte zor 3 te 5 te tabi fazlası daha zordur mutlaka.

eşim hep kız istiyor erkek hiç istemiyor kız olursa babaya düşkün olurmuş.

Allah rahmet eylesın benımde 2 abım vefat ettı doğduktan sonra 1 yaşlarında:KK5:

evt zor tek hele zor 2 en ıyısı gelıo bana bakalım kısmet

evt bız geldığımızdede demıştı hatta benımkı erkek ıstıyorum dıyınce demıştı kız cocuğu babaya düşkün olur dıye:KK1:

kardeşim yardım eder ya yardım etcek birini bulurum da nişandan kaç gün önce yapmak gerek ki bayatlatmayalım kurabiyeleri :KK1::KK1:

25 tane çokta az değilmiş aslında ya :44: benm yaparsam 8 tepsi olcak :KK34:

sen şu tarifi biara yazarmısın bana ya :KK34:

ya böle 500grlık fln paketlerde hazır şeker hamurları oluyor ya ondan 2 tane alsam yeter mi ki :26:

ne kadar ki bunların fiyatı:26:
walla zaten kimse kıyıp da yiyemiyor kurabiyeleri, herkes saklıyor :KK1: o yüzden bayat olması çok da farketmiyor :KK60:
ama çabuk bayatlamıyor, bikaç gün önceden yapabilirsiniz mesela.
Ben kurabiyeleri ince açtım, bisküvi kıvamında oldu, şeker hamurunun tadını da çok sevmediğim için onu da ince açtım.
500 grlık 2 paket çok rahat yeter bence.
Tarifi de unutmazsam akşama bakayım da, yarın yazarım inşallah, tarif defterimde yazılı mutlucum

Selam kizlar nasilsiniz :KK54:
güzel cumadan bi önceki gün bugün :KK1:
selam kedicikkk :KK54:
evet çok güzel bir gün di mi bugün, yarın için şimdiden heyecanlıyım :KK52:

dimi ya en güzeli doğal olmak :KK54:
bence de :KK1:
dün acil çıkmam gerekti kusura bakma canım yaa:KK50:

Selam kizlar nasilsiniz :KK54:
güzel cumadan bi önceki gün bugün :KK1:

ben 2 gündür kötü değil ama ıyıde değilim
gece yıne süreklı mıde bulantısı çektım bıde boğaz ağrısı kalktım ılaç aldım şuan daha ıyyım

ayy evt yarın cumaa anneme gtcemmm:KK52:

deryaw nazar boncuğu koydum sana cnm hep gel

gece yıne süreklı mıde bulantısı çektım bıde boğaz ağrısı kalktım ılaç aldım şuan daha ıyyım

Böcükcümmm :KK54:
Geçmiş olsun canım, kv de boğaz ağrısı ve mide bulantısı çekiyo akşamdan beri, sanırım böyle bi salgın var :26:
Ben de sabah pek keyifli değildim, ama şimdi daha iyiceyim :KK16:
Nazar boncuğumu da alayım lütfen : nazar: :KK9:
Yarın cumayı inşallah birlikte kutlayacağız burda :KK76::KK52::KK24::21:

selam kedicikkk :KK54:
evet çok güzel bir gün di mi bugün, yarın için şimdiden heyecanlıyım :KK52:

selam Deryawcim :KK3: aynen yarin aksam olsa hemencecik, uzun zamandir görmedigim bi arkadasimi görcem bende o yüzden heyecanliyim :KK16:

haydaaa cok gecmis olsun canim biran önce iyileste iyi git annene :KK31:

mERHABA ;

boğazlarım ağrıyor bugün ya :KK17: herkes burada ne güzel :KK34:

sanada gecmis olsun speedyim noluyo millete dökülüyor :KK30:
dikkat edin kendinize valla salgin mi var nedir :KK19:

X