Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16:

Ben geldimmmm, nasilsiniz ne var ne yok?
Deryaw hayirdir canim bu aralar masallahin var burdasin hep :KK19::KK19::KK19: hiç gitme :KK20:
demek sende erkene alcaksin bebis calismalarini :KK54: sevindim canim insallah speedy'ninde seninde gönlünüze göre istediginiz anda olur insallah!
Tabi her isteyeninde olur insallah :KK16:

böcük geldi mi sonunda görümcekin :KK1: sükür yani artik 1 sene gelmeselerde olur :KK53:

mutlu gittimi senin patron?

ya bu haftasonu kina var ne giycem bilmiyorum haftayada dügün onu hiç bilmiyorum :KK5::KK5::KK5:
o kadar bakindim gezdigim yerlerde ne kasa kuyrugu bitiyordu nede deneme kabinleri kuyrugu...
bende hayatta sevmem beklemeyi bisey almadan ciktim her magazadan :KK31:
ne giycem simdi bilmiyorum :KK31:

:KK54::KK54::KK54:

amin Deryaw biraz daha erkene alsak belki aynı zamana bile denk gelebilir artık kısmet.
böyle baskılar sonucu erkene alacak

tatlıkedi evden bişeyler giy canım çok yakın mı ?

Deryaw ; senin doktor işleri ne oldu ?=

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16:

Ben geldimmmm, nasilsiniz ne var ne yok?
Deryaw hayirdir canim bu aralar masallahin var burdasin hep :KK19::KK19::KK19: hiç gitme :KK20:
demek sende erkene alcaksin bebis calismalarini :KK54: sevindim canim insallah speedy'ninde seninde gönlünüze göre istediginiz anda olur insallah!
Tabi her isteyeninde olur insallah :KK16:

böcük geldi mi sonunda görümcekin :KK1: sükür yani artik 1 sene gelmeselerde olur :KK53:

mutlu gittimi senin patron?

ya bu haftasonu kina var ne giycem bilmiyorum haftayada dügün onu hiç bilmiyorum :KK5::KK5::KK5:
o kadar bakindim gezdigim yerlerde ne kasa kuyrugu bitiyordu nede deneme kabinleri kuyrugu...
bende hayatta sevmem beklemeyi bisey almadan ciktim her magazadan :KK31:
ne giycem simdi bilmiyorum :KK31:

:KK54::KK54::KK54:
hoşgeldin tatlımmm :KK54:
maşallah bana maşallahhh :nazar: nazar değmez inşallah :nazar: :KK9:
Tatil nasıldı :KK76::KK23:
walla biraz daha erkene aldım ama tabi kısmet yine de, Rabbim aratmasın inşallah...

amin Deryaw biraz daha erkene alsak belki aynı zamana bile denk gelebilir artık kısmet.
böyle baskılar sonucu erkene alacak

Deryaw ; senin doktor işleri ne oldu ?=
hehe olabilir belki ama ben sana yetişemeyebilirim canım ya, siz başladınız bile çalışmalara, biz daha başlamadık :KK1:
doktor işlerini daha halletmedim, bu hafta ya da haftaya demiştim sana. Bu hafta eşimin vardiyası pek uygun değil, haftaya umutluyum artık :KK9:

hehe olabilir belki ama ben sana yetişemeyebilirim canım ya, siz başladınız bile çalışmalara, biz daha başlamadık :KK1:
doktor işlerini daha halletmedim, bu hafta ya da haftaya demiştim sana. Bu hafta eşimin vardiyası pek uygun değil, haftaya umutluyum artık :KK9:

inşallah yetişemezsin diyim çok beklemek istemiyoum çünkü :KK1: yine de sen fazla açma arayı :KK51:
ben baskı yapıyım sık sık soruyum da sen gitmezsin falan s:KK49::KK49::KK49:

tatlıkedi cevabı buradan yazıyorum.

abiye güzel olur ama o zaman yeni abiye almak durumundasın bide her ay karnın büyüyor ve ilk zamanlar çirkin oluyor karnın
hamile misin değil misin belli değil falan filan. gerçi ne zaman hamiel kalacağım falan da belli değil ya oda ayrı :KK3::KK3:

inşallah yetişemezsin diyim çok beklemek istemiyoum çünkü :KK1: yine de sen fazla açma arayı :KK51:
ben baskı yapıyım sık sık soruyum da sen gitmezsin falan s:KK49::KK49::KK49:
inşallah çok beklemezsin sen canım, hatta 15 güne kadar bi süpriz olur inşallah :KK16:
evet baskı yap bana, ben de eşime baskı yapayım da götürsün beni bi an önce :KK1:
çünkü o işler hallolmadan bebiş işine başlamak istemiyorum. İŞimi şansa brakmayı sevmem :KK19:

evdeki tüm kiyafetlerimi giydim dügünlerde canim, mecbur en azindan üstüme biseyler almam lazim...
bugün spora gidicemde yarin gezer bakarim ögle molamda artik :KK14:

hoşgeldin tatlımmm :KK54:
maşallah bana maşallahhh :nazar: nazar değmez inşallah :nazar: :KK9:
Tatil nasıldı :KK76::KK23:
walla biraz daha erkene aldım ama tabi kısmet yine de, Rabbim aratmasın inşallah...

hosbuldum canim evet masallah diyoruz :nazar::nazar: gitme bidaha :KK70:
tatil nasil olsun bol bol gezdik ayaklarimiz sisene kadar... yere basamaz hale geldik resmen bi ara :KK17:
Amin canim insallah aratmasin :KK50: Hayirlisini versin Rabbim....

tatlıkedi cevabı buradan yazıyorum.

abiye güzel olur ama o zaman yeni abiye almak durumundasın bide her ay karnın büyüyor ve ilk zamanlar çirkin oluyor karnın
hamile misin değil misin belli değil falan filan. gerçi ne zaman hamiel kalacağım falan da belli değil ya oda ayrı :KK3::KK3:

genelde lycrali sünebilen abiyeler oluyor canim özellikle C&A'nin hamile kiyafetlerine bak görürsün daha iki gün önce gördüm çok hosuma gitti bedenine göre sekil aliyor :KK16::KK16:
Kismet o yüzden canini sikma simdiden ozaman ayarlarsin insallah hele bi bebis göstersinde kendini :KK54:

selamlaarr :KK34:

tatlıkedii gitti gitti patroncumm ondan böyle rahatım:KK1:

Su iç su iç dedinizz 2dk masanın başında oturamıorum paso tuvaletteyim bu 4. bardağım daha :KK1:

:KK3::KK3::KK3:
hahahah :KK1::KK1::KK1: tamam daha içme öglen yemekten önce biraz içersin kendini sisirmek için yeter :KK52:

hosbuldum canim evet masallah diyoruz :nazar::nazar: gitme bidaha :KK70:
tatil nasil olsun bol bol gezdik ayaklarimiz sisene kadar... yere basamaz hale geldik resmen bi ara :KK17:
Amin canim insallah aratmasin :KK50: Hayirlisini versin Rabbim....

inşallah gitmem bi daha yaa, burası elim kolum çünkü benim, ne ararsam burda buluyorum :26:
Ohh ne güzel bi tatil yaa, iyice stres atmışsınızdır :KK52::KK51:

h geldın cnm
nasıl geçtı tatılın bol bol gezmışsnız en güzelı:KK19:bende ctesılerı gelmıyorum ya sankı tatıle cıkmışım gıbı:KK6:bu hafta cumadan gtcem annemlere ınş.

geldı sonunda ya bunuda atlattık kazasız belasız yerı bişi dökülmeden.kocaman ayım vardı onuda verdım kalabalığından kurtuldum:KK1:kocam az vermeyelım yenısını alırım dedı ama valla deıdm masraf yapma ucuz bişi değil hem kalabalıktanda kurtuluruz dedım tamam dedı
kızda zaten almadan gtcek gıbı değildı ağlamadan verdım sonra kötü yenge olurum:KK9:

sanrım gelmezler keyıflerı bılır valla ama bıdaha arayıp gel demıycem kesın telden soppet ederık artık
bu hafta yada haftaya halılarımıda vermek ıstıyorum bakalım

evdeki tüm kiyafetlerimi giydim dügünlerde canim, mecbur en azindan üstüme biseyler almam lazim...
bugün spora gidicemde yarin gezer bakarim ögle molamda artik :KK14:
genelde lycrali sünebilen abiyeler oluyor canim özellikle C&A'nin hamile kiyafetlerine bak görürsün daha iki gün önce gördüm çok hosuma gitti bedenine göre sekil aliyor :KK16::KK16:
Kismet o yüzden canini sikma simdiden ozaman ayarlarsin insallah hele bi bebis göstersinde kendini :KK54:

O ZAMAN yarın bi bak belki de içine sinen bişeyler bulabilirsin.
müşteri geldi acil çıkmak zorunda kaldım ya :KK14::KK14:

öyle genişleyen şeylere bakmak lazım aslında haklısın. :KK12:

inşallah gitmem bi daha yaa, burası elim kolum çünkü benim, ne ararsam burda buluyorum :26:
Ohh ne güzel bi tatil yaa, iyice stres atmışsınızdır :KK52::KK51:

yaa bide iyi zaman geçiyor burda valla... aman aman kapanmasin bidaha :)

çok sükür canim iyi gezdik, darisi isteyen herkese olsun :KK19:

h geldın cnm
nasıl geçtı tatılın bol bol gezmışsnız en güzelı:KK19:bende ctesılerı gelmıyorum ya sankı tatıle cıkmışım gıbı:KK6:bu hafta cumadan gtcem annemlere ınş.

geldı sonunda ya bunuda atlattık kazasız belasız yerı bişi dökülmeden.kocaman ayım vardı onuda verdım kalabalığından kurtuldum:KK1:kocam az vermeyelım yenısını alırım dedı ama valla deıdm masraf yapma ucuz bişi değil hem kalabalıktanda kurtuluruz dedım tamam dedı
kızda zaten almadan gtcek gıbı değildı ağlamadan verdım sonra kötü yenge olurum:KK9:

sanrım gelmezler keyıflerı bılır valla ama bıdaha arayıp gel demıycem kesın telden soppet ederık artık
bu hafta yada haftaya halılarımıda vermek ıstıyorum bakalım

ohh gelmislerde kurtulmussun iste ne güzel :)
sende simdi cumartesilerde var ne güzel tadini cikartirsin valla annenlerle iyi olur :KK34:
hahah :KK1::KK1: hatirliyorum o koca ayi meselesini, neyseki ondanda kurtulmussun :KK52:

O ZAMAN yarın bi bak belki de içine sinen bişeyler bulabilirsin.
müşteri geldi acil çıkmak zorunda kaldım ya :KK14::KK14:

öyle genişleyen şeylere bakmak lazım aslında haklısın. :KK12:

öyle yapicam canim yarin bakayim zarada bi gömlek begenmistim... bakarim iste yarin :KK16:

senin lazer ne zamandi? yaklasti galiba yine ?

:KK23: nasil azalma oldu mu baya memnun musun ?

genital bölge hariç diğer heryerden memnunum canım azalma epey oldu
ama canımı sıkan aslında şey oldu. genital bölge ıslak olduğu için asla tamamen bitmeyecek :2:
bu durumda bide gebelik olursa lazeri bırakmak zorunda kalacağım. ve o zaman da ağda yasak. aslında bu hafta hiç genital yaptırmasam mı diye düşünmedim değil :KK14:

X