Sipaydi ye Yardım lütfen

yok benım eşimin hıc tatılı yok süreklı yollarda
haftaya annemlere gtcem d günümü kutluycaz
çok zor öyle, bilirim. Benimki yollarda değil ama çalışma saatleri hiç belli değil, nerdeyse hiç tatili yok gibi. hadi bu hafta da butraya gidelim diye plan yapamıyoruz, aniden iş çıkıyo fln.. anlık yaşıyoruz biz de, plansız
aa, şimdiden mutlu yaşlar dileyeyim o zaman sana iyi ki doğdun canım

maalesef bızımde öle
sağol cnm daha var aslında nisan 10
haftaya 7 ssı oluo aılemle h içi de kocamla kutlarım dıyorum

ıyı tatıller

Günaydın derya hala BİZİMLASIN. ( ivana sert misali )
HAHAHA evet maşallah diyorum hala sizinleyim sanırım, kimse görmesin duymasın bu yazdıklarımı
nasılsın canım?

günaydın canlar
h sonunuz nasıl geçtı

günaydın böcükcüm, haftasonu biraz iş, biraz misafir, biraz da gezmeyle karışık güzel geçti
senin nasıl geçti bakalım, misafirlerin geldi mi

Günaydınlarrrr kızlarrr
günaydınlar, hoşgeldin

tatlıkedicik bugün de mi tatilde, yarın mı gelecek kızlar?

günaydın böcükcüm, haftasonu biraz iş, biraz misafir, biraz da gezmeyle karışık güzel geçti
senin nasıl geçti bakalım, misafirlerin geldi mi

geldıler cnm ctesı günü akşamda onlarla karşıya geçtık annemlereben gtmek ıstemedm aslnda nasılsa dedım bu hafta gtcem kısmet olursa ama eşim cok ıstedı
neyse gttık havada harıkaydı gezdık oturduk falan
annemede küpe aldık ctesı canm annem ceyızım için bozdurmuş bende bunu 3 yıl sonra öğrendım aldım çok üzüldü nıye paranı harcadın dıye ama canım feda annemebıde o küpesını babam almıştı evlenırken annem hep öldüğümde ben yıkayanın olsun derdı ılk duyunca cok üzülmştm neyse yerıne aldım şimdı daha rahatım.

aman duymasın kapatmasınlar

yasemin sen kimsin necisin anlat bakalım kendini resimdeki oğlun sanırım Allah bağışlasın
aman haaa

oyyy çok güzel bir şey yapmışsın canım yaa, iyi ki almışsın küpeleri, güle güle kullansın anneciğin

Selam kızlarr nabersiniz

DeryaaW maşallah diyorum sana hiç bukadar ardarada görmemiştim seni

Böcük güle güle kullansın annen

Sipaydii hayat boş eğlen coş
yaa dalga geçme kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…