- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.921
ınşevet canım inşallah güzel planlarım var inşallah uygulayabilirim
dimi canim bugüne kadar bende her hamilede gördüm o güzelligi ama iste yinede benim kendimi iyi hissetmem lazim..
bi tanidik var hamileliginin hic bi fotosunu cektirmemis ya bi tane bile yok yuh diyorum hatira insan cektirir...
en büyük hatira o kalacak fotolar zaten... Mesela keske annemler yaptirabilseydi cok isterdim o halimi görmeyi...
ilerde cocuklara gösteririz
insallah olur sizinde imkaninizda yaptirirsiniz cok asiri bisey degil bildigim kadariyla
ne zaman düsünüyosunuz artik bebis
.
evet yaa, yolarlar valla baki kapatmayın bidaha kk'mı
yaa aslında kv. diyo kızım sen çık diye, ama ne biliyim işte, bazen bırakıp çıkılmıcak insanlar oluyor, o zaman çıkamıyorum
senin karar aldığın günleri de görürüz inşallah tatlımburdan degilde telefondan aciklamisti canim, cok güzel bi duyguydu resmen ben karar almisim gibi sevindim gözlerim doldu hemen...
simdide ayni anlatirken o gün aklima geldi yine
Erken birakmakla iyi yapmissin düzene girer en azindan dedigin gibi...
Insallah düzelir canim benimde tek istegim o simdilik... :26:
aaa ne güzel, teyzenle yakın zamanlarda doğum yapacaksınızöyle oluyor bizimde ailelerde devamlı bebek muhabbeti malum oluyor belkide
şimdi bide benim teyzem hamile 6 haftalıkpoffff üstüste gelecek eğer olursa ama napıyım güzel yanlarından düşünmek istiyorum
yan etkileri fazla olan bir yöntem sadece canım, herkeste kötü etkiler bırakacak diye bir şey yok. bak mesela tatlıkediciğimin hapı bıraktıktan sonra 3 aydır reglisi düzene girmedi. ama başka bi arkadaşımın da adet düzeni hiç bozulmadı gibi. yani her bünye farklı işte. kk'da okumuştum, birinde de akciğer embolisi gelişmiş hapın yan etkisi olarak.. böyle ölümcül yan etkileri de olabiliyor işteınş
ayy cekılmez mı yaaa
kesınlıkle en güzel hatıra onlar
bız daha 2 yıl sonra falan düşünüyoruz cnm bellı de olmaz kısmet
kapatmasınlar
anladım cnm
ya ben okuyorum ama anlamadım bu hap işlerınden
zararlı mıcevremdekı coğu ınsan öle korunuyorda
cocuk sakat mı oluyormuşabowww
aaa ne güzel, teyzenle yakın zamanlarda doğum yapacaksınız
çok da üstüste gelmez, iyi tarafından düşün canım.
benim annem hemen yapmayın modunda, o çok bebek muhabbeti yapmaz, ama arkadaşlarım, teyzelerim, kv., eşim, görümcem fln benden hevesliler walla
evet 2 ay güzel bir süre, onlar da kardeş kardeş büyürler işte ne güzelBAKALIM bu ay olursa işte aramızda 7/8 hafta olacak neredeyse 2 ay bana yeter valla
güzel olacak ya teyzemle abla kardeş gibiyiz.
benim annemde istemiyor gez dolaş diyor. ama zaten eve girmiyoruz ki gezmekten sıkıldık artık o derece
kimsenin istemesini sallamıyorum önemli olan benim istemem sonuçta ben bakacağım
yan etkileri fazla olan bir yöntem sadece canım, herkeste kötü etkiler bırakacak diye bir şey yok. bak mesela tatlıkediciğimin hapı bıraktıktan sonra 3 aydır reglisi düzene girmedi. ama başka bi arkadaşımın da adet düzeni hiç bozulmadı gibi. yani her bünye farklı işte. kk'da okumuştum, birinde de akciğer embolisi gelişmiş hapın yan etkisi olarak.. böyle ölümcül yan etkileri de olabiliyor işteAllah korusun
ee senin iş durumları noldu görüşmeyeli, ayrıldın mı işinden? başka biyere geçecektin naptın?
evet 2 ay güzel bir süre, onlar da kardeş kardeş büyürler işte ne güzel
canım sen kızamık-kızamıkçık geçirmişmiydin küçükken? kan sonucuna göre bağışıklığın çıktı mı yoksa aşı fln yaptılar mı?
hayırlı olsun canım o zaman, inşallah hep memnun olursunayy cok rısklıymış yaa
ben cıktım ordan cnm 1.5 ay oluyo sımdılık yerımde memnunum bakalım nolcak
evet canım işte o yüzden gideceğim birazda doktora. bide hematolojiye gidicem. ben sanırım küçükken çıkarmamışım. eğer bağışıklığım yoksa aşı yapıyorlar. aşı yapılınca da 2 ay hamile kalmamak gerekiyo, canlı aşı çünkü :26:ikisini de çıkarttım canım küçükken zaten internetten bak rutin gebelik testi diye
oradaki testler için kan alıyorlar hepsi çıkıyor çıkardın mı çıkarttın mı hepsi kanda ortaya çıkar.
Hepatit B aşısı oluyorum şubat 27 de oldum mart 27 de olmam lazımdı gitmedim
kimse görmeden sana da bi hoşbuldum diyeyim bariKızlarr nabersiniz
DeryaW hoşgeldinn cnmm şükür kavuşturana
Hepicinizin bebişleri olur inş bian önceehiçbişeye gerek kalmasın isteyen herkese Rabbim nasip etsinn
hayırlı olsun canım o zaman, inşallah hep memnun olursun
evet canım işte o yüzden gideceğim birazda doktora. bide hematolojiye gidicem. ben sanırım küçükken çıkarmamışım. eğer bağışıklığım yoksa aşı yapıyorlar. aşı yapılınca da 2 ay hamile kalmamak gerekiyo, canlı aşı çünkü :26:
hepatit aşısı olmuştum ama markerlara baktırmadım bi daha, yani bağışıklığım var mı yok mu hepattite bilemiyorum, onu da görcez bakalım. fazla geciktirme sen de, git bari aşıya
yok tatlım hematolojiye başka bişey için gideceğim ben. talasemi taşıyıcısıyım da ben, o yüzden. bunları yaptırmak için kafamda bi doktor belirledim, ona gidicem. ama hematoloji için biraz araştırmalardayımaslında bunun için ayrıca hematolojiye gitmene gerek yok özel doktora git gebelik öncesi rutin testler için liste al istersen benimkileri de yazabilirimonların içindeki testte çıkıyor kan verip tüm detaylarını öğrenebiliyorsun.
bugün yarın giderim artık
Neyse ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar
kimse görmeden sana da bi hoşbuldum diyeyim bari
korkuyorum yine site engellenecek diye
walla çok şükür, bu sabah yine rutin kk denemelerimden birini yaptım ve bi baktım açıldısevinç çığlıkları atarak arkadaşımı aradım, çabuk aç, kk açılıyo diye işyerinde bi bayram havası yaşandı
ee napıosun bakalım, nasıl gidiyo ?
inşallah Rabim bütün isteyenlere aratmadan versin
ne çabuuuuksende bizim mutludan hizli çiktin oydu en erken giden
iyi aksamlar canim
tatlıkedicimmm bugün cumaaaaaaaaa ve sen tatile gidiyorsun, ne heyecan verici yaaane çabuuuuksende bizim mutludan hizli çiktin oydu en erken giden
iyi aksamlar canim
inşallah kapanmaz canım yaaaiyi hadi çok sevindimmm
inş bida hiç kapanmaz
napıyım cnm bildgn gibi bende bişey yok aynı çalışıorum köle gibi
ben bedennen çalışıommm çünkü amele gibiyim, aslında benim yarım gün çalışmam gerek bu patronlaama işte hakkım yeniyor
canım hasta değilim taşıyıcıyım sadece, eşimde bişey olmadığı için çocuğumda hastalık görülme ihtimali yok, sadece %25 ihtimalle çocuğum da taşıyıcı olabilir. Bu taşıyıcılık hastalık değil, aynı göz rengi saç rengi gibi kalıtsal bir özellik. Evlilik müracatındaki kan testleri yapılana kadar da bilmiyordum taşıyıcı olduğumu, çünkü hiç bir belirtisi yok. Çocuğumun bana benzemesini istemediğim tek yönü bu olduğu için bi test yaptırıp olasılıkları değerlendireceğiz. Eğer olasılık çoksa tüp bebek yöntemiyle hamile kalmam gerekecek, taşıyıcılık geni bulunmayan bir embriyo rahime yerleştirilecek. Tabi inşallah bunlara gerek kalmazDeryaw
O zaman kesinlikle git hafife alınacak bi hastalık değil çünkü.
Hem içinde rahat etmiş olur.
Yarında burda olursun inşallah.
BENDE çıktım aşımı olmaya gidiyorum
hayırlı cumalar kötü gelin seniiiiihayırlı cumalar kızçeler
Rabbım hayırlı olan herşeyı bıze nasıp etsın ınş.
dün görümcek aradı baktım akşama kadar aramıo ınş aramaz dedımama aradı h sonu gelcekmış ama ben eşimin evde olduğu günü yanlış söyldım bugun dıyıım yarın gelsınler pazar günü eşim yok
gelsınler gtsınlerde halılarımı yıkamaya vercem
dıycenız ne alaka ama her geldıklerınden kesın ya koltuğa çay yada halıya bişiler dökerler cocukları o yüzdenay ne kötü gelınım benn
bugn havada güneşlı ama ayaz var
canım hasta değilim taşıyıcıyım sadece, eşimde bişey olmadığı için çocuğumda hastalık görülme ihtimali yok, sadece %25 ihtimalle çocuğum da taşıyıcı olabilir. Bu taşıyıcılık hastalık değil, aynı göz rengi saç rengi gibi kalıtsal bir özellik. Evlilik müracatındaki kan testleri yapılana kadar da bilmiyordum taşıyıcı olduğumu, çünkü hiç bir belirtisi yok. Çocuğumun bana benzemesini istemediğim tek yönü bu olduğu için bi test yaptırıp olasılıkları değerlendireceğiz. Eğer olasılık çoksa tüp bebek yöntemiyle hamile kalmam gerekecek, taşıyıcılık geni bulunmayan bir embriyo rahime yerleştirilecek. Tabi inşallah bunlara gerek kalmaz
hayırlı cumalar kötü gelin seniiiii