Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydınnn kızlarrr:KK3:

Hayırlı cumalar hepinizee inş bugün aklımınızdan geçirdiğimizz güzel dileklerimiz, içimizde upte kalanlar, güzel dualarımız hepsi gerçekleşir Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn:KK34: Ailemizle, sevdiklerimizle ve sevenlerimizle sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin:KK34: Aminnn:KK16::KK16::KK16:

ee anlatın bakalım neler yaptınız, dün yogundum biraz pek dahil olamadım muhabbetinize dicem ama benim ilgi alanımada girmiyor :KK1:

Şuaralar gene sıkıldım ya bazen böyle geliyorlar bana baharda geldi ya :KK31: ben çok sıkıldım işimden patronumdan birazcık hava almak nefes almak istiyorum ama ne mümkün :KK31: böyle zamanlarda bırakıp işi çekip gidesim geliyor akşama kadar evde olsaydım şunuda yapardım bunuda yapardım demekle geçiyor :KK31:

Hayırlı cumalar hepinizee inş bugün aklımınızdan geçirdiğimizz güzel dileklerimiz, içimizde upte kalanlar, güzel dualarımız hepsi gerçekleşir Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn:KK34: Ailemizle, sevdiklerimizle ve sevenlerimizle sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin:KK34: Aminnn:KK16::KK16::KK16:

ee anlatın bakalım neler yaptınız, dün yogundum biraz pek dahil olamadım muhabbetinize dicem ama benim ilgi alanımada girmiyor :KK1:

Şuaralar gene sıkıldım ya bazen böyle geliyorlar bana baharda geldi ya :KK31: ben çok sıkıldım işimden patronumdan birazcık hava almak nefes almak istiyorum ama ne mümkün :KK31: böyle zamanlarda bırakıp işi çekip gidesim geliyor akşama kadar evde olsaydım şunuda yapardım bunuda yapardım demekle geçiyor :KK31:

KOCAMAN BİR AMİN DİYELİM.

biz napalım dün yine gezdik arkadaşla :KK34:

O ZAMAN hiç durma hemen git doktora bide tüp bebek derse onnda belli başlı bekleme süresi var.
çocuk yapmayı ben hep isterim 1 ay sonra olur falan diyordum ama öyle değilmiş. :KK19: bekleme sürelerini de hesapla :KK54:

hayırlı cumalar günaydın
evet gideceğim canım, haftaya ya da sonraki hafta fln. O kadar kolay değil tabi. Ben eylül ekimden önce bebek sahibi olmayı düşünmüyordum, ama hemen olmama ihtimaline karşı planımı daha erkene aldım. Yani hemen olmama ihtimali göze alınmış halimiz bu :KK1: siz ne zaman niyetine girdiniz peki? ne zamandır çalışmalar var?

AMİNN AMİNNN AMİNNN :KK34:
walla nolsun yaa, aynı bizde de, işler güçler devam, ama bende de cumanın bi rehaveti var, işleri bi kenara bıraktım bugün :KK9:

KOCAMAN BİR AMİN DİYELİM.

biz napalım dün yine gezdik arkadaşla :KK34:

aman iyi yapmışsınnn yoksa insanda kafa kalmıo bi zaman sonra:KK34:

bgn burda hava çok güzel tam bi bahar havası ama ben gene güvenemedim giydim geldim gene kalın paltomu:KK1:

tatlı kedicimmm şimdi yollarda kocasıylan son ses müzik açıp cıstıkcıstık oynayarak tatile gidiyordurr (tamam bu saate bu hayal fazla gelmiştir arabada agzında bi parça simitle uyukluyoda olabilir:KK1:) :KK76::KK24::KK76: bari o tadını çıkartsın aramızdan :KK16:

bende akşam annemlerin yanına gitcem yrn bu saatlerde annecim,babacımlan kahvaltı ediyor olurum heralde belki kardeşcezimde gelir yada ben mi giderim:44: neyse işte öyle bişiyler :KK1:

buardaa pazar günü gece saatler 1 saat ileri alınıyor unutmayın :KK23:

evet gideceğim canım, haftaya ya da sonraki hafta fln. O kadar kolay değil tabi. Ben eylül ekimden önce bebek sahibi olmayı düşünmüyordum, ama hemen olmama ihtimaline karşı planımı daha erkene aldım. Yani hemen olmama ihtimali göze alınmış halimiz bu :KK1: siz ne zaman niyetine girdiniz peki? ne zamandır çalışmalar var?

hadi hayırlısı güzel habeleri bizimle de paylaş doktordan sonra.
biz şubatta karar verdik daha martı boş geçtik bakalım nisan ayında ne olacak.
tüp bebekte evre evre ilerlediği için daha zaman alır diye düşündüm belli süre iğne falan oluyorsun

hadi hayırlısı güzel habeleri bizimle de paylaş doktordan sonra.
biz şubatta karar verdik daha martı boş geçtik bakalım nisan ayında ne olacak.
tüp bebekte evre evre ilerlediği için daha zaman alır diye düşündüm belli süre iğne falan oluyorsun
tamam canım paylaşırım inşallah..
nisanda senden de güzel haberler duyarız inşallah :KK34:
tüp bebek ama o dediğin iğneler yumurtlama olmayanlarda yumurta oluşturmak ve çatlatmak için oluyor sanırım, benim yumurtlamamda sıkıntı yok, sadece sperm ve yumurta dışarıda döllendirilip, genleri düzgün olanlar seçilip rahime yerleştiriliyor, o yüzden eğer herşey yolunda giderse normal tüp bebek yöntemi gibi uzun sürmez inşallah...:26:

Al bendende o kadar :KK53: Patron az sonra gelip işlerin kenara bırakılması neymiş gösterir bana:KK37:
yaa ben bıraksam nolcak ki işleri, onlar beni bırakmıyo.. yok oram ağrıyo yok iğnem var yapılcak, yon şuram yandı.. gelen giden bitmiyo ki:KK50:

tamam canım paylaşırım inşallah..
nisanda senden de güzel haberler duyarız inşallah :KK34:
tüp bebek ama o dediğin iğneler yumurtlama olmayanlarda yumurta oluşturmak ve çatlatmak için oluyor sanırım, benim yumurtlamamda sıkıntı yok, sadece sperm ve yumurta dışarıda döllendirilip, genleri düzgün olanlar seçilip rahime yerleştiriliyor, o yüzden eğer herşey yolunda giderse normal tüp bebek yöntemi gibi uzun sürmez inşallah...:26:

İNŞALLAH canım 17 nisan adet günüm :KK49: :KK53:
sende istediğinde sahip olursun inşallah hiç bekletmez :KK54:

mutlucum h geldın cnm amin dıyorum kocamanda:KK19:

sipidim nisan 17 sınde ınş hayrlı haberler beklıyoruz senden:KK55:aralıkta tam kış:)

herkeşler nerde:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

eşim aradı dıo boşver bız gezmeye gıdek:KK53:delı mıısn dedım yaa ayda ylda bı gelcekler ayıp olur kötü gelın deılım yanı hee:KK9:

X