- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.941
hayırlı cumalar kötü gelin seniiiii
hayrl cumalar cnm
günaydın sipidimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar kötü gelin seniiiii
Günaydınnn kızlarrr
Hayırlı cumalar hepinizee inş bugün aklımınızdan geçirdiğimizz güzel dileklerimiz, içimizde upte kalanlar, güzel dualarımız hepsi gerçekleşir Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn Ailemizle, sevdiklerimizle ve sevenlerimizle sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin Aminnn
ee anlatın bakalım neler yaptınız, dün yogundum biraz pek dahil olamadım muhabbetinize dicem ama benim ilgi alanımada girmiyor
Şuaralar gene sıkıldım ya bazen böyle geliyorlar bana baharda geldi ya ben çok sıkıldım işimden patronumdan birazcık hava almak nefes almak istiyorum ama ne mümkün böyle zamanlarda bırakıp işi çekip gidesim geliyor akşama kadar evde olsaydım şunuda yapardım bunuda yapardım demekle geçiyor
evet gideceğim canım, haftaya ya da sonraki hafta fln. O kadar kolay değil tabi. Ben eylül ekimden önce bebek sahibi olmayı düşünmüyordum, ama hemen olmama ihtimaline karşı planımı daha erkene aldım. Yani hemen olmama ihtimali göze alınmış halimiz bu siz ne zaman niyetine girdiniz peki? ne zamandır çalışmalar var?O ZAMAN hiç durma hemen git doktora bide tüp bebek derse onnda belli başlı bekleme süresi var.
çocuk yapmayı ben hep isterim 1 ay sonra olur falan diyordum ama öyle değilmiş. bekleme sürelerini de hesapla
hayırlı cumalar günaydın
AMİNN AMİNNN AMİNNNGünaydınnn kızlarrr
Hayırlı cumalar hepinizee inş bugün aklımınızdan geçirdiğimizz güzel dileklerimiz, içimizde upte kalanlar, güzel dualarımız hepsi gerçekleşir Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn Ailemizle, sevdiklerimizle ve sevenlerimizle sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin Aminnn
ee anlatın bakalım neler yaptınız, dün yogundum biraz pek dahil olamadım muhabbetinize dicem ama benim ilgi alanımada girmiyor
Şuaralar gene sıkıldım ya bazen böyle geliyorlar bana baharda geldi ya ben çok sıkıldım işimden patronumdan birazcık hava almak nefes almak istiyorum ama ne mümkün böyle zamanlarda bırakıp işi çekip gidesim geliyor akşama kadar evde olsaydım şunuda yapardım bunuda yapardım demekle geçiyor
KOCAMAN BİR AMİN DİYELİM.
biz napalım dün yine gezdik arkadaşla
evet gideceğim canım, haftaya ya da sonraki hafta fln. O kadar kolay değil tabi. Ben eylül ekimden önce bebek sahibi olmayı düşünmüyordum, ama hemen olmama ihtimaline karşı planımı daha erkene aldım. Yani hemen olmama ihtimali göze alınmış halimiz bu siz ne zaman niyetine girdiniz peki? ne zamandır çalışmalar var?
AMİNN AMİNNN AMİNNN
walla nolsun yaa, aynı bizde de, işler güçler devam, ama bende de cumanın bi rehaveti var, işleri bi kenara bıraktım bugün
tamam canım paylaşırım inşallah..hadi hayırlısı güzel habeleri bizimle de paylaş doktordan sonra.
biz şubatta karar verdik daha martı boş geçtik bakalım nisan ayında ne olacak.
tüp bebekte evre evre ilerlediği için daha zaman alır diye düşündüm belli süre iğne falan oluyorsun
yaa ben bıraksam nolcak ki işleri, onlar beni bırakmıyo.. yok oram ağrıyo yok iğnem var yapılcak, yon şuram yandı.. gelen giden bitmiyo kiAl bendende o kadar Patron az sonra gelip işlerin kenara bırakılması neymiş gösterir bana
tamam canım paylaşırım inşallah..
nisanda senden de güzel haberler duyarız inşallah
tüp bebek ama o dediğin iğneler yumurtlama olmayanlarda yumurta oluşturmak ve çatlatmak için oluyor sanırım, benim yumurtlamamda sıkıntı yok, sadece sperm ve yumurta dışarıda döllendirilip, genleri düzgün olanlar seçilip rahime yerleştiriliyor, o yüzden eğer herşey yolunda giderse normal tüp bebek yöntemi gibi uzun sürmez inşallah...:26:
inşallah canımİNŞALLAH canım 17 nisan adet günüm
sende istediğinde sahip olursun inşallah hiç bekletmez
inşallah canım
şimdi heyecanla 17 nisanı bekleyeceğiz yani
birşeyi bekleyince de zaman geçmek bilmiyor, yani bana öyle oluyor.evet canım daha 20 gün var gerçi
bu ay olursa aralık doğumlu olacak
birşeyi bekleyince de zaman geçmek bilmiyor, yani bana öyle oluyor.
hımm aralık doğumlu olursa yay ya da oğlak burcu olacak demek ki
mutlucum h geldın cnm amin dıyorum kocamanda
sipidim nisan 17 sınde ınş hayrlı haberler beklıyoruz sendenaralıkta tam kış:)
İNŞALLAH canım bu ay olur.
Ben geldim
He heee evet kötü gelin değilsin tabi tabi, daha sabah neler diyordun görümcek hakkında
Aferin sana aferin, hayırlı gelin haftaya gezersiniz kocanla da eğer uyarsakim ben mıyok cnm
bak genede gezmek yerıne kocamla ayda yılda bı oda,mısafır ağırlıycam