Sipaydi ye Yardım lütfen

Sipaydi kokuya alışmışsındırr

Böcük hasta olcaksındır cnm benmde acır hasta olcağımda

belkıde bılmıyorumda yenıden büymesın bunlarsankı ergenlığe yenı gırıyorum öle acıyorkı aboww düşünmek bıle kötü

bugün pek kımse uğramamış bend cok yoğundum kdv lerın falan son ödemsı ıdı bankalardaydım sonra işyerıde cok yoğundu hasardı şuydu buydu derken akşam olmuş
dün baya ütü yaptım renklıler ve nevresım takımım bugun sadece yemek işim var
nohut ve pılav yapmayı düşünüyorum
dünden kalan taze fasulyemıde bu akşam tek başıma yerım artık
sonra ver elini sıcak yatakta kıtap okumakkocamda yok bıtkı çayımı elıme alır keyf yaparım
dün başlamıştım bı türlü okuyamadım ınş bugün bıtırırım

havalarda bı ısınmadı her sabah cıkarken ince montomu gysem dıyorum sonra gene kalın montumu gıymek zorunda kalıyorum ne zaman ısıncak acabahava ısınmayınca kendımı enerjıden düşmüş gıbı hssedıyorum
bıde annemler gtmeden nisan gıbı ç kale yapmak ıstıyoruz ınş kısmet olur
uuu amma cok yazdımbugun cok konuşmadım çalışmaktan 35 bın kelıme saklı duruyo kocada yokkkı evde başnın etını yıyım

haydı i akşamlar

Günaydınn böcümmm

5 bini yollarda harcadıysan kaldı 30bin bugündende bi 25bin kalırsa akşam kocanın vay haline 55bin

Bu muhabbeti nerde duymuştum yaa, sen hatırlıosundur hangi kanaldı kimdi

tatlıkedı görümcen için hayırlı olsun cnm sızlerde ıyıkı varsınızda elınızden gelenı yaptınız

tesekkür ederim böcükcüm

Günaydin kizlar, dün sohbeti kacirmisim... Unuttum galiba bakmayi hatirlamiyorum naptim :26:

Mutlu tamam yaninda kimse yok ama biz burdan destekleriz seni, sagligin yerindeyken tut canim orucunu

Günaydınn böcümmm

5 bini yollarda harcadıysan kaldı 30bin bugündende bi 25bin kalırsa akşam kocanın vay haline 55bin

Bu muhabbeti nerde duymuştum yaa, sen hatırlıosundur hangi kanaldı kimdi

günaydın mutlumgünaydın tatlıkedım

kocam dün yoktu bu akşam yandı

yeteneksızsınzı atalay demircisöylemıştı hıc unutmuyorum
kadınlar beyınlerı dosyalar kaydeder saklar demıştı bıde kocam süreklı bunları dıo cok doğru tespıtlerı var dıo

Hıh tamam hatırladım bi kadın günde 35bin kelimemi kullanıyordur

Bencede çok doğru tespit bende ne gülmüştüm izlerken

tatlıkedi peki yazın hepberaber tutarız inş

tatile son 1 kaldı nasıl heycanlımısın

bazen heyecanlaniyorum ama daha çok yapilcak isler kafami kurcaliyor aklima gelmiyor heyecan
cookies yapmami istedi esim. arabada aciktikca yememiz için börekte yapicaktim yarin.. yetistiririm insallah..
yarinada birakmak istemiyorum intikam var yarin aksam

aklimda is cok unutmamak icin yazmaya basladim
bu aksam halletmeye caliscam bazilarini..

ahahah

bak ben bunu bilmiyordum, dogru olabilir

cok doğru hemıde

sen neree cnm ıyı yolculuklarrrr
Hıh tamam hatırladım bi kadın günde 35bin kelimemi kullanıyordur

Bencede çok doğru tespit bende ne gülmüştüm izlerken

kesınlıkle
daha sabah otobuste kadının bırıne adam sus dıo kadın ılladaha konuşuo dedım dur daha 35 bın gelıo

sipidim rüyamda gördum senıedayı da gördum bıde benım arkadaşları ne güzel toplaşmıştık
yoksa bu gıdışle sadece rüyalarda mı buluşcaz

günaydın ;

böcük öyle mi olacak dersin yaw

yok öle olmasın
havalar bıraz ısınsın bulaşalım olur mu

dün görümcek aradı napıon falan ıyyım dedım
2 hafta önce ben annemlerde ıken aramışlardı halama gıdıyoz sızde evdeysenız uğrayalım dıye
bende yok dedım
neyse dün dıo nıye gelmıyorsunuzşok oldum resmen süreklı ben gıdıyorum süreklı ben arıyorum bıde öle demelerı yok mu ınsanı çıleden çıkarıyolar
sabır çekıp sustum,sonra dedım h sonu sız gelın ben evdeyım hem yeğenlerı özledık bendekı ayıyı vercem ya kız süreklı telde yengecım bana ver dıyıp duruyodu aklımda kald üzülmesın
2 kızları var 1 tane almışlar diğerı üzülmş neyse
hala bana dıyokı bakarızbu kez sabır çekmedım valla
dedım ben senın bakarız ederızlerınle yaşayama gelceksen bana dersınkı gelıyoruz bende ona göre plan yaparım bı kzdım buna bu kez dedı tamam enıştene soram yarın haber verırım bugun haber beklıyoruz
eşime dedım o da kızdı banane dıo ınsanları zorla davet edıon gelmek ısteyen gelır baksana halası(eşimin)arayınca her arayışında gelıo bız yalvarsakta hergun davet etsekte naaz yapıyolar dedıhaklı
akıllarına gelırse geçerken uğrama modundaalr bıde bız küsüz onlarda süreklı şöle böle dedıklerı ınsanlara genede gıdıyolar
cok tuhaflar ya
öle sinirim bozuluyorkı aslında gelmzlersede asla umrumda değil ben aılemle görüşürken ısıtyorumkı eşimin aılesı olsun.ama kımse sahıplenmıyo nasıl kardeşler bılmıyorum ben 2 hfta gtmesem 3.hafta ya onlar gelır ya ben gıderım

dünde ablam aradı yeğenım dershaneye yaazılcakmış benımde gelmemı ıstıyolar bende cevap veremdım tabı bakalım görumcek keyfıne bağlı
bu haftada gtmek ıstemıyorum aslında annemlere
hem hasta olcam kesın hemde haftaya hem kuaför işm var hemde d günümü kutlarız dıyorum

BÖCÜK ; anam ne uzun yazmışsın öyle sen. :26:
bende eşine katılıyorum zorla kimseyi evime davet edemem isteyen çıkar gelir

Deryaw ; bende hoşgeldin demeye korkuyorum

BÖCÜK ; anam ne uzun yazmışsın öyle sen. :26:
bende eşine katılıyorum zorla kimseyi evime davet edemem isteyen çıkar gelir

Deryaw ; bende hoşgeldin demeye korkuyorum

fark ettım
öle ama dıyorumya süreklı benım aılem ön planda olmasın onlarda gelsın gtsın ıstıyorum ama sanırım cok fedakarlık edıyorum kendmdensalladım valla bundan sonra ısterse gelırler ıstemezse gelmezler
ama sankı başbakanı evıme davet edıyorum gıbı naz yapmaları yada gelıyoruz dıyıp gelmemelerı sonrada habersız geçerken uğrama modları benı sinir edıo
bız üst kat komşuya cıkarken bıle önce sorarız musaıt mısınız dıyene bıleyım ya bazı şeyler bana cok tuhaf gelıyo

h geldn deryaw

fazla ilgi gösterme kendileri gelirler zaten.
sürekli çağırdın mı arada bir samimiyet var sanıyorlar çat kapı geliyorlar.
en yakınım bile olsa çat kapı bende istemem asla

fazla ilgi gösterme kendileri gelirler zaten.
sürekli çağırdın mı arada bir samimiyet var sanıyorlar çat kapı geliyorlar.
en yakınım bile olsa çat kapı bende istemem asla

yok cnm fazla ılıg yok hatta sanırım en son geldıklerı zaman 4 5 ay önce ıdı belkı daha cok
bende en son 2 ay önce gıttım şimdı gene gtcem haftya onuda görümcemın eltısı doğum yaptı hayrlı olsuna görmcemde üst katta oturuyo uğramayıda düşünmuyormo ankı keyfıme bağlı

ben kımseyle o kadar sammı olmuyorum olmamda öle biri olursa hayatımda söylerımdesevmıyorum çünkü
böle görduk böle yaşadık böle olması lazım

sende gitme boşver.
gerekeni yapmışsındır. isterlerse gelirler isterlerse gelmezler

yok cnm ben ona gtmıycem görümcemın eltısı benım herşeyıme geldı her gıttığımdede gelırdı yanıma ve cocukları yıllar sonra oldu tüp bebek hayrlı olsuna gtmezsem cok ayıp oluronun için gıdeceğım görümceme değil yanı

yaz ne zaman gelıyormuş haberınız var mı

hoşbuldum desem mi acaba, kimse görür mü ki :18:

nasılsınız kızlar?

böcükcüm, ısrar etme, gelen gelir ya huu

fazla yüz verme hem.

Sipaydicim ben de çat kapı geleni hiç ama hiç sevmem

tamam işte ona gir cnım yukarı görümcene çıkma. çok istiyorsa insin görsün seni.

hiç bilmiyorum havalar buz resmen ya sabah yine üşüdüm dondum hastalık havası tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…