- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.881
hoşbuldum desem mi acaba, kimse görür mü ki:18:
nasılsınız kızlar?
böcükcüm, ısrar etme, gelen gelir ya huu
fazla yüz verme hem.
Sipaydicim ben de çat kapı geleni hiç ama hiç sevmem
tamam işte ona gir cnım yukarı görümcene çıkma. çok istiyorsa insin görsün seni.
hiç bilmiyorum havalar buz resmen ya sabah yine üşüdüm dondum hastalık havası tam
Deryaw ; annemler bile haber vermeden asla gelmez . ben rahatımdır çünkü ne yapacağım falan belli olmazbide gerek yok öyle samimiyete
böcük ; başladık canım ilacı 3 ay önce içmen lazım benim 2. ayım daha fazla içsende az içsende zararı yok takviye ilaç çünkü
bak bloğuma yazdım neler yaptığımı dün
yok canım yaa yoğunluktan değil, kk'nın işyerinde açılmamasından dolayı gelemedim buraya. Bugün hediye verdiler sanırım, açılıyor, ama yarın ne olacağı belli olmazıyyım cnm sen nasılsın
cok yoğunsun sanırm
etmıyorumda işte eşim için üzülüyorum ya kımsesı yok gıbı gerçı o dıyo sen varsın yeter gerısını bışver dıyeama ne bıleyım bızde böle olmadığı ıcın ıstıyorumkı gelıp gtmelerımız olsun ama dşündüğüm gıbı ınsanlar değiller
haklısın cıkmıycam eşimede dıycem öle görmek ısterse gelsınkırılırsa kırılsın aman
bende üşüyorum yaa cok karamsar kapalı hıc bişi yapası gelmıo ınsanın
san bişi sorabılır mıyım cnm özel değil ıse
sen şimdı 6 ay ılaç kullandıktan sonra mı çalışmalra başlıycksınız yoksa bu 6 ay içerınsınde mı olcak
benim annemler ve kv de öyle pat diye gelmezler, ama maalesef kocamın tarafından fikirsiz insanlar çıkıyo işte :26:Deryaw ; annemler bile haber vermeden asla gelmez . ben rahatımdır çünkü ne yapacağım falan belli olmazbide gerek yok öyle samimiyete
böcük ; başladık canım ilacı 3 ay önce içmen lazım benim 2. ayım daha fazla içsende az içsende zararı yok takviye ilaç çünkü
bak bloğuma yazdım neler yaptığımı dün
hamilelik düşünüyoruz canım bak altta bloğum var açarsa sende oku ilk sayfada yazdım zaten
yok canım yaa yoğunluktan değil, kk'nın işyerinde açılmamasından dolayı gelemedim buraya. Bugün hediye verdiler sanırım, açılıyor, ama yarın ne olacağı belli olmaz
walla eşin bile sorun etmiyorsa sen hiç etme bence. Benim gibi çat kapı gelen bi sürü ahbabınız akrabanız olsaydı daha mı iyi olurdu, boşver, sen hayatına devam et.
hava haftasonu çok güzel olcakmış, pazartesi yine yağışlı olacakmış.. bakalım yaz gelecek mi bu sene
sipaydicim, hayırdır ne hapı?
hamilelik düşünüyoruz canım bak altta bloğum var açarsa sende oku ilk sayfada yazdım zaten
benim annemler ve kv de öyle pat diye gelmezler, ama maalesef kocamın tarafından fikirsiz insanlar çıkıyo işte :26:
aa senin bloğun mu var, hani nerde, mesaj atsana bana da, bakiyim tatlım
aaayyyyy çok sevindim canım yaaa, demek artık niyetine girdinizzzzhadi hayırlı olsun
ben de hapı bıraktım biliyor musun
ama hemen çalışmalara başlamıyoruz, bikaç ay daha bekleyeceğiz
okudum ben
çok mutlu oldm okurken nedense sankı ben hamış hazırlığı yapıyorum
speedy'im blogundaki yukaridaki resmi begendim bu arada diyim diyim diyorum unutuyordum
inşallah canım yaa inşallah, sanki kk elim kolum gibi, o olmayınca aradığım hiç bişeyi bulamıyorum sankianladım cnmm
hedıyen ınşallah süreklı olur
kardeşi sorun etmıyo ben abartıp sanırm gereğınden fazla değer verıyorum işte vıcdan yaa
yok bana öle gelen olmaz eğer olursada derım yanı
çalışan evlı helede cocuklu bayanlar için asla böle çatkapı olmaması lazım
ınş güzel olur gezerız
okudum ben
çok mutlu oldm okurken nedense sankı ben hamış hazırlığı yapıyorum
teşekkürler canım darısı başına
evet canım çok şirinler yaolsun zaten ne resimler çekileceğim
inşallah canım yaa inşallah, sanki kk elim kolum gibi, o olmayınca aradığım hiç bişeyi bulamıyorum sanki
Nolurr bidaha engellemeyinnnn
yaa desen nolcak ki ?
bizde geçmez öyle laflar
gerçi direkt bana gelmiyolar ama kayınvalideme gelince ben de misafiri bırakıp evime çıkamıyorum bazen..
hele geçenlerde birileri geldi, oğğlu var 10 yaşlarında fln. tutturdu evini görcem senin diye. evde dandini ama
eşim gece vardiyasındaydı, uyuyordu evde. babamlar bizdeydi, bende oturuyorlardı. biz de annemlerle birlikte kv. de misafir ağırlıyorduk . evde çamaşırlar fln asılıydı.
neyse ben hiç oralı olmuyorum ama çocuk ısrarla göreyim göreyim diyo
mecbur çıkardım gösterdim
amın cnm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
dogum fotografcisi yada dogum öncesi fotograflarinin cekilmesini istermiydin? kendi hatiralarin olur böylelikle
Valla duruma bagli ama Allah nasip ederde gösterirse o günleri ben çok isterim hem önce hemde dogumdan hemen sonra
kendimi çirkin hissetmezsem isterim yaaa
dogum fotografcisi yada dogum öncesi fotograflarinin cekilmesini istermiydin? kendi hatiralarin olur böylelikle
Valla duruma bagli ama Allah nasip ederde gösterirse o günleri ben çok isterim hem önce hemde dogumdan hemen sonra
kendimi çirkin hissetmezsem isterim yaaa
tabiki de isteyene canım
isterim tabiki de ama benim abim söz nişan düğün resimlerimi çekti.
doğum öncesi resimlerim fazla olacak zaten. doğumda da normal doğum istiyorum doğum anı olmayabilir.
ama sonrasında yine abim çeker
yada belki başka birisini ayarlarım. abim heycandan beni değil gider sırf bebeği çeker( kıskançanne adayı )
öle derken kım ıstemezkı demek ıstedımdüzeltım
ınş normal doğm olur cnm ayy bencok tırsıyorum ortada bıle bişi yokken ınş bende normal ederımde resımlerde sonraya kalır
normalde de resımler çekebılırler ama:26:doğumdan hemen sonras bebek olduğunda olmaz mı kı