- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.901
olur tabiki de doğum zamanı bile çekebilirler ama nasıl olur bilmiyorum o zaman gelsin araştırırım artık.
bi akraba var onunla anlaşırım belki hiç bilmiyorum
normal doğum korkum yok ama bakalım. o zaman geldiğinde ne olurum
hele o günler gelsınde herşey bı planla ılerler ınanıyorum
ben cıkım bıraz çalışımmpatronda yok grş gene
isterim tabiki de ama benim abim söz nişan düğün resimlerimi çekti.
doğum öncesi resimlerim fazla olacak zaten. doğumda da normal doğum istiyorum doğum anı olmayabilir.
ama sonrasında yine abim çeker
yada belki başka birisini ayarlarım. abim heycandan beni değil gider sırf bebeği çeker( kıskançanne adayı )
ya ne çırkını anne olmanın nuru güzellığı oluyo meleğının nuru sana yansıyooöle düşünme kesınlıkle olması lazm fotografçı ınş maddı olarakda elverışlı olursak ben kesın düşünüyorum gerçı cok pahalı değil zaten ama büyük hatıra
hahahahkiskanç anne adayi iyiydi
valla senide bebegide babayida bol bol çekmesi lazim... burda bi fransiz kiz yeni dogum öncesi fotolarini yayinlamis face'te (okadar da yapmamda) cok hosuma gitti özel fotografcida cektirmis harika pozlardi... ama kizinda masallahi vardi cok güzeldi
dogum anini bende istemem ama hazirda olup bebegin ilk anlarini isterim Allah izin verirse
offff ilk defa istek geldi içime
hoşbuldum tatlım, nasılsın?Oooo günaydin hanimlar ne kaynatmissiniz ya
böcük herkes demis bende diyim tam olsun davet etme gelen gelir gelmeyende seni ilgilendirmesin, esinin ailesi esinle sıkı fıkı degillerse kendileri bilir bosver
Bizede habersiz gelen olamaz cok sükür; haberli gelmelerini tercih ederim insanlik hali yeri geliyor heryer heryerde oluyor
Deryaw hosgelmissin canim
canım ben de öyle biliyordum, doktorum bana gerek yok dedi, bıraktığın zaman hemen hamile kalabilirsin dedi. ama ben yine de bikaç ay beklemeyi istiyorum. zaten başka yönlerden yaptırmam gereken tetkiklerim var. bu arada hormon testi de yaptıracağım, orda zaten ortaya çıkar. yine yazı bulur heralde tam niyetlenmemiz.imzamda yazıyor canım oradan alabilirsin
haptan sonra bildiğim kadarıyla 6 ay sonra olması gerekliymiş. yine araştır hapı kullanan için en erken 6 ay sonra hapın etkisi geçermiş.
teşekkürler canım darısı başına
evet yaa, yolarlar valla baki kapatmayın bidaha kk'mıengelemeyın len kızn kk sını yolarız sızı heee
yanı bde anlayışlı ınsanlar lazım demı
zor valla yaa
k valıde ıle yakın olmakta öle durumlarda zor oluyor yaa ne dıyım Allah kolaylık versın ama sen çalışıyorsun keşke kv desen kızm çalışı dınlensın gelme dıye olmaz mı
yuhh 10 yaşında kocaman cocuk dedıyaa cocuk eğıtımı o kadar önemlıkı yaa anlatamam ben olsam asla ındırmezdım sen gene ıyılık etmışsın
annesı yook muydu evladım olmaz demedı mı
doğumhane de anne ile ilk kavuşması falan çok güzel oluyor onu da isterim hatta bana kalsa doğuma eşimin girmesini bile isterim
ama eşim yapamaz herhalde giib geliyor banaonu da yanıma sedye ile yatırırlar galiba.
ilk dakikalarını da isterim abimden fırsat kalmaz ama korkum adam o anda heycanlanıp kitlenir falan çekemez sonra onu elimdn kimse alamaz. o anda dayı olmanın heycanı nasıl olur bilmiyorum :44:
hoşbuldum tatlım, nasılsın?
sen nereye gidiyorsun bakiyim, tatile mi?
ee ne var ne yok? epeydir görüşemiyoruz, sende de var mı bebek niyeti
Iyiyim tatlim cok sükür sen nasilsin
Yarin burda paskalya tatili basliyor 4 günlük haftasonumuz var...
Bizde yarin sabahtan yola cikicaz parise dogru gidelim diyoruz bi 5/6 saatlik uzakliktada
bebek niyeti yok simdilik kesinlikle
hele bi yazin tatile gidip gelelim ne göstericek hayat bize bakalim kismet..
sen hapi birakmissin.. ne kadar oldu birakali? reglinde düzensizlik oldu mu?
ben de iyiyim canım, şükür
oo ne güzel, iyi tatiller şimdiden o zaman
sipaydinin de niyeti yoktu ama bak niyetlenmiş, hayırlısı inşallah
ben bırakalı nerdeyse 1 ay olacak canım, daha regl tarihim gelmedi, bakalım ben de çok merak ediyorum düzensizlik olacak mı diye.. senin nasıl düzene girdi mi bari reglin?
Ayy Allah korusun yaaşimdi ne desem boş o zaman gelince yaşıcaz görücez önce bizim bebek gelsin bi görelim bakalım neymiş nasılmış
ne rahatım ya valla röfleli görse derdi hala da mı heycan yok diye
bizde hazır değildik ama artık yeter dedik kısmeti ile geliyor bana kalsa hemen yapın derim valla arkadaş olsun:
ama hala inatla diyorum 1 yıl en az şart bekleyin sonra zaten zamanla bişeyler oturuyor bebek niyetinin şuanda olmaması öyle normalki
doktor dediyse sorun yok bizim doktor direk onu sormuştu Allah korusun sakat doğma ihtimali bile oluyormuş
şimdi ne desem boş o zaman gelince yaşıcaz görücez önce bizim bebek gelsin bi görelim bakalım neymiş nasılmış
ne rahatım ya valla röfleli görse derdi hala da mı heycan yok diye
bizde hazır değildik ama artık yeter dedik kısmeti ile geliyor bana kalsa hemen yapın derim valla arkadaş olsun:
ama hala inatla diyorum 1 yıl en az şart bekleyin sonra zaten zamanla bişeyler oturuyor bebek niyetinin şuanda olmaması öyle normalki
doktor dediyse sorun yok bizim doktor direk onu sormuştu Allah korusun sakat doğma ihtimali bile oluyormuş
Ayy Allah korusun yaa
Ama zaten 4 ay fln olmuş olcak bırakalı, 6 ay olmasa bile 4 ay da fena bi zaman değil.
Bana doktor hap kullanırken bile hamile kalanlar oluyor, bi problem olmadı dedi:26: ne biliyim ki:26:
zaten yakın zamanda önce bi hematoloğa, sonra da yeni bir kadın doğumcuya gideceğim. Bakalım o ne diyecek. O doktora çok güveniyorum zaten, o tamam derse başlarız çalışmalara bizde.
Bu arada bloğunu okuyorum da, sanki ben yazmışım gibi hissettim
Özellikle şu bebek sahibi olmadan önce yapılması gerekenlerde
ben de dişime dolgu yaptırdım, şimdi diğer tarafımdaki dişlerim kaldı yapılacak.
Hematolojiye giderken anneme ne diyeceğim yalanlarını düşünmeye fln başladım.. duygularıma tercüman olmuşsun
sipayid çok güzel bi süpriz yapmış cidden, bu kararı açıkladığı gün burda olabilmek isterdim...evet sipaydi bi anda süpriz yapti cokta iyi yapti
tesekkürler canim darisi sizlere olsun tatil
benim düzene girmedi canimhâlâ gelmedi reglim Aralik 7'de bitirmistim hapi
3 ay olmus tam....
Doktora gittim ben, yumurtlamam vardi o anda su güne gelir reglin dedi ama gelmedi nedensE.. o yüzden bana ilaç yazip göndericek..
Bi iki ay düzensizlik normalde üç ayda hic gelmemeside korkutuyor beni bakalim :26:
reçete bi gelsin hele...
Ihmal etme sende doktora gitmeyi eger düzensizlik olursa en azindan hersey normal mi diye git.. Kist falan yapmis mi hap bi baktir..
Ayy Allah korusun yaa
Ama zaten 4 ay fln olmuş olcak bırakalı, 6 ay olmasa bile 4 ay da fena bi zaman değil.
Bana doktor hap kullanırken bile hamile kalanlar oluyor, bi problem olmadı dedi:26: ne biliyim ki:26:
zaten yakın zamanda önce bi hematoloğa, sonra da yeni bir kadın doğumcuya gideceğim. Bakalım o ne diyecek. O doktora çok güveniyorum zaten, o tamam derse başlarız çalışmalara bizde.
Bu arada bloğunu okuyorum da, sanki ben yazmışım gibi hissettim
Özellikle şu bebek sahibi olmadan önce yapılması gerekenlerde
ben de dişime dolgu yaptırdım, şimdi diğer tarafımdaki dişlerim kaldı yapılacak.
Hematolojiye giderken anneme ne diyeceğim yalanlarını düşünmeye fln başladım.. duygularıma tercüman olmuşsun
zaten bu doktor işleri tahmini 2 ay sürüyor
bebekte pat diye olmuyor canım hele bide korunan kadınlarda daha da zor oluyor
bu bizim içinde geçerli 2 yıldır korunuyoruz artık bakalım ne zaman gelecek..
Doktora git ama yine de bi görün bir daha sor bakalım o ne diyecek.
aynen ya anneme sürekli yalan söylemek zorunda kaldım
bi ara evdeki bebek kıyafetlerini ekleyeceğim.bazadan çıkartmam lazım önce
ahhh annelerde bi baska konu bende kesinlikle söylemem diyorum, deli eder beni sorulariyla
dogum kontrol haplari burda iyice fena bi hal aldifransada hap kullananlarin ölüm orani cok yükseldi bazi haplari piyasadan kaldirdilar hatta...
ilaç almadan korunmak varken kendime kiziyorum :26:
Allah korusun ya iyiki birakmisiz hepimizde
sipayid çok güzel bi süpriz yapmış cidden, bu kararı açıkladığı gün burda olabilmek isterdim...
evet uzun sürmüş cidden senin yaa:26: o ilaç reglinin gelmesini sağlayacaktır sanırım..
ben hapı bırakmaya niyetlendiğimde gittim, yaklaşık1,5-2 ay önce flndı. Gayet normaldi herşey. istersen devam edebilirsin daha hapa dedi. Hamile kalmaya niyetlenene kadar içebilirsin dedi. Ama ben yine de erken bırakmak istedim. adetim fln düzene girsin diye.
Ama yine de bi hormon tahlili fln yaptırcam canım.
inşallah senin de bir an önce düzene girer canım yaa..
Bu aralar beni de herkes rüyasında hamile veya bebekle görüyo, hayır olsun...ben de diyorum acaba karar verdiğimizi anladılar mı diye
ben de kendimi gördüm hatta, hamileydim yaa
evet canım hemen olacak diye bişey de yok, ama hemen olursa ihtimaline karşılık yine de beklemek lazım , ben 5 ay fln korundum, bakalım hayırlısı yaa, en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah bebişler
hamile haberini nasıl verebilriim diye düşünüyorum bazen ailelere hatta kameraya çekmeyi bile düşünüyorum. ama bakalım daha marjinal bişey gelirse aklınıza yazın kızlar mutlaka
Bu aralar beni de herkes rüyasında hamile veya bebekle görüyo, hayır olsun...ben de diyorum acaba karar verdiğimizi anladılar mı diye
ben de kendimi gördüm hatta, hamileydim yaa
evet canım hemen olacak diye bişey de yok, ama hemen olursa ihtimaline karşılık yine de beklemek lazım , ben 5 ay fln korundum, bakalım hayırlısı yaa, en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah bebişler