Sipaydi ye Yardım lütfen

hele o günler gelsınde herşey bı planla ılerler ınanıyorum

ben cıkım bıraz çalışımmpatronda yok grş gene

hahahah kiskanç anne adayi iyiydi
valla senide bebegide babayida bol bol çekmesi lazim... burda bi fransiz kiz yeni dogum öncesi fotolarini yayinlamis face'te (okadar da yapmamda) cok hosuma gitti özel fotografcida cektirmis harika pozlardi... ama kizinda masallahi vardi cok güzeldi
dogum anini bende istemem ama hazirda olup bebegin ilk anlarini isterim Allah izin verirse
offff ilk defa istek geldi içime

dimi canim bugüne kadar bende her hamilede gördüm o güzelligi ama iste yinede benim kendimi iyi hissetmem lazim..
bi tanidik var hamileliginin hic bi fotosunu cektirmemis ya bi tane bile yok yuh diyorum hatira insan cektirir...
en büyük hatira o kalacak fotolar zaten... Mesela keske annemler yaptirabilseydi cok isterdim o halimi görmeyi...
ilerde cocuklara gösteririz
insallah olur sizinde imkaninizda yaptirirsiniz cok asiri bisey degil bildigim kadariyla
ne zaman düsünüyosunuz artik bebis

doğumhane de anne ile ilk kavuşması falan çok güzel oluyor onu da isterim hatta bana kalsa doğuma eşimin girmesini bile isterim
ama eşim yapamaz herhalde giib geliyor bana onu da yanıma sedye ile yatırırlar galiba.
ilk dakikalarını da isterim abimden fırsat kalmaz ama korkum adam o anda heycanlanıp kitlenir falan çekemez sonra onu elimdn kimse alamaz. o anda dayı olmanın heycanı nasıl olur bilmiyorum :44:

hoşbuldum tatlım, nasılsın?
sen nereye gidiyorsun bakiyim, tatile mi?
ee ne var ne yok? epeydir görüşemiyoruz, sende de var mı bebek niyeti

canım ben de öyle biliyordum, doktorum bana gerek yok dedi, bıraktığın zaman hemen hamile kalabilirsin dedi. ama ben yine de bikaç ay beklemeyi istiyorum. zaten başka yönlerden yaptırmam gereken tetkiklerim var. bu arada hormon testi de yaptıracağım, orda zaten ortaya çıkar. yine yazı bulur heralde tam niyetlenmemiz.

evet yaa, yolarlar valla baki kapatmayın bidaha kk'mı
yaa aslında kv. diyo kızım sen çık diye, ama ne biliyim işte, bazen bırakıp çıkılmıcak insanlar oluyor, o zaman çıkamıyorum

es için ben hâlâ kararsizim ne isterim bilmiyorum :44::44:
esim güclüdür dayanir ama ben istemem heralde beni o halde görmesini
dereyi görmeden paçalari sivadik valla
hayirlisi bakalim

Dayi olmakkkk himm bilmemki dayim hâlâ askla bakar bana bitanemdir o.. cok özel bisey olsa gerek ya
burnumda tüttü dayim benim

hoşbuldum tatlım, nasılsın?
sen nereye gidiyorsun bakiyim, tatile mi?
ee ne var ne yok? epeydir görüşemiyoruz, sende de var mı bebek niyeti

Iyiyim tatlim cok sükür sen nasilsin
Yarin burda paskalya tatili basliyor 4 günlük haftasonumuz var...
Bizde yarin sabahtan yola cikicaz parise dogru gidelim diyoruz bi 5/6 saatlik uzakliktada
bebek niyeti yok simdilik kesinlikle
hele bi yazin tatile gidip gelelim ne göstericek hayat bize bakalim kismet..
sen hapi birakmissin.. ne kadar oldu birakali? reglinde düzensizlik oldu mu?

ben de iyiyim canım, şükür
oo ne güzel, iyi tatiller şimdiden o zaman

sipaydinin de niyeti yoktu ama bak niyetlenmiş, hayırlısı inşallah

ben bırakalı nerdeyse 1 ay olacak canım, daha regl tarihim gelmedi, bakalım ben de çok merak ediyorum düzensizlik olacak mı diye.. senin nasıl düzene girdi mi bari reglin?

şimdi ne desem boş o zaman gelince yaşıcaz görücez önce bizim bebek gelsin bi görelim bakalım neymiş nasılmış
ne rahatım ya valla röfleli görse derdi hala da mı heycan yok diye

bizde hazır değildik ama artık yeter dedik kısmeti ile geliyor bana kalsa hemen yapın derim valla arkadaş olsun:
ama hala inatla diyorum 1 yıl en az şart bekleyin sonra zaten zamanla bişeyler oturuyor bebek niyetinin şuanda olmaması öyle normalki

doktor dediyse sorun yok bizim doktor direk onu sormuştu Allah korusun sakat doğma ihtimali bile oluyormuş

evet sipaydi bi anda süpriz yapti cokta iyi yapti

tesekkürler canim darisi sizlere olsun tatil

benim düzene girmedi canim hâlâ gelmedi reglim Aralik 7'de bitirmistim hapi
3 ay olmus tam....
Doktora gittim ben, yumurtlamam vardi o anda su güne gelir reglin dedi ama gelmedi nedensE.. o yüzden bana ilaç yazip göndericek..
Bi iki ay düzensizlik normalde üç ayda hic gelmemeside korkutuyor beni bakalim :26:
reçete bi gelsin hele...
Ihmal etme sende doktora gitmeyi eger düzensizlik olursa en azindan hersey normal mi diye git.. Kist falan yapmis mi hap bi baktir..

Ayy Allah korusun yaa
Ama zaten 4 ay fln olmuş olcak bırakalı, 6 ay olmasa bile 4 ay da fena bi zaman değil.
Bana doktor hap kullanırken bile hamile kalanlar oluyor, bi problem olmadı dedi:26: ne biliyim ki:26:
zaten yakın zamanda önce bi hematoloğa, sonra da yeni bir kadın doğumcuya gideceğim. Bakalım o ne diyecek. O doktora çok güveniyorum zaten, o tamam derse başlarız çalışmalara bizde.
Bu arada bloğunu okuyorum da, sanki ben yazmışım gibi hissettim
Özellikle şu bebek sahibi olmadan önce yapılması gerekenlerde
ben de dişime dolgu yaptırdım, şimdi diğer tarafımdaki dişlerim kaldı yapılacak.
Hematolojiye giderken anneme ne diyeceğim yalanlarını düşünmeye fln başladım.. duygularıma tercüman olmuşsun

evet canim haklisin en azindan ilk bi yil beklenmesi gerek aceleye lüzum yok

bugün rüyamda gördüm bizden bebek istiorlardi sinir oluyordum sizene benim cocugum benim kocam benim kararim diye sacma bi savunmaya geciyordum valla simdi hatirladim

yaa ama simdi heyecan olmamasi normal bence hele bi hisset varligini ozaman belki bi derece dicem ama sen heyecan duygunu aldirmissin

zaten bu doktor işleri tahmini 2 ay sürüyor
bebekte pat diye olmuyor canım hele bide korunan kadınlarda daha da zor oluyor
bu bizim içinde geçerli 2 yıldır korunuyoruz artık bakalım ne zaman gelecek..
Doktora git ama yine de bi görün bir daha sor bakalım o ne diyecek.

aynen ya anneme sürekli yalan söylemek zorunda kaldım
bi ara evdeki bebek kıyafetlerini ekleyeceğim. bazadan çıkartmam lazım önce

sipayid çok güzel bi süpriz yapmış cidden, bu kararı açıkladığı gün burda olabilmek isterdim...
evet uzun sürmüş cidden senin yaa:26: o ilaç reglinin gelmesini sağlayacaktır sanırım..
ben hapı bırakmaya niyetlendiğimde gittim, yaklaşık1,5-2 ay önce flndı. Gayet normaldi herşey. istersen devam edebilirsin daha hapa dedi. Hamile kalmaya niyetlenene kadar içebilirsin dedi. Ama ben yine de erken bırakmak istedim. adetim fln düzene girsin diye.
Ama yine de bi hormon tahlili fln yaptırcam canım.

inşallah senin de bir an önce düzene girer canım yaa..

ahhh annelerde bi baska konu bende kesinlikle söylemem diyorum, deli eder beni sorulariyla

dogum kontrol haplari burda iyice fena bi hal aldi fransada hap kullananlarin ölüm orani cok yükseldi bazi haplari piyasadan kaldirdilar hatta...
ilaç almadan korunmak varken kendime kiziyorum :26:
Allah korusun ya iyiki birakmisiz hepimizde

hamile haberini nasıl verebilriim diye düşünüyorum bazen ailelere hatta kameraya çekmeyi bile düşünüyorum. ama bakalım daha marjinal bişey gelirse aklınıza yazın kızlar mutlaka

Bu aralar beni de herkes rüyasında hamile veya bebekle görüyo, hayır olsun... ben de diyorum acaba karar verdiğimizi anladılar mı diye
ben de kendimi gördüm hatta, hamileydim yaa

evet canım hemen olacak diye bişey de yok, ama hemen olursa ihtimaline karşılık yine de beklemek lazım , ben 5 ay fln korundum, bakalım hayırlısı yaa, en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah bebişler

burdan degilde telefondan aciklamisti canim, cok güzel bi duyguydu resmen ben karar almisim gibi sevindim gözlerim doldu hemen...
simdide ayni anlatirken o gün aklima geldi yine

Erken birakmakla iyi yapmissin düzene girer en azindan dedigin gibi...

Insallah düzelir canim benimde tek istegim o simdilik... :26:

öyle oluyor bizimde ailelerde devamlı bebek muhabbeti malum oluyor belkide

şimdi bide benim teyzem hamile 6 haftalık poffff üstüste gelecek eğer olursa ama napıyım güzel yanlarından düşünmek istiyorum

hamile haberini nasıl verebilriim diye düşünüyorum bazen ailelere hatta kameraya çekmeyi bile düşünüyorum. ama bakalım daha marjinal bişey gelirse aklınıza yazın kızlar mutlaka

hala arastirma içerisindeyim ben canim kamera fikri güzelmis ama

hayirdir insallah canim amiiiiin insallah hayirlisiyla gelirler çok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…