Sipaydi ye Yardım lütfen

hoşbuldum desem mi acaba, kimse görür mü ki :KK3: :18::KK17:

nasılsınız kızlar?

böcükcüm, ısrar etme, gelen gelir ya huu :KK34:

fazla yüz verme hem.

Sipaydicim ben de çat kapı geleni hiç ama hiç sevmem :KK19:

ıyyım cnm sen nasılsın
cok yoğunsun sanırm:KK19:

etmıyorumda işte eşim için üzülüyorum ya kımsesı yok gıbı gerçı o dıyo sen varsın yeter gerısını bışver dıye:KK69:ama ne bıleyım bızde böle olmadığı ıcın ıstıyorumkı gelıp gtmelerımız olsun ama dşündüğüm gıbı ınsanlar değiller

tamam işte ona gir cnım yukarı görümcene çıkma. çok istiyorsa insin görsün seni.

hiç bilmiyorum havalar buz resmen ya sabah yine üşüdüm dondum hastalık havası tam

haklısın cıkmıycam eşimede dıycem öle görmek ısterse gelsın:63:kırılırsa kırılsın aman

bende üşüyorum yaa cok karamsar kapalı hıc bişi yapası gelmıo ınsanın

san bişi sorabılır mıyım cnm özel değil ıse
sen şimdı 6 ay ılaç kullandıktan sonra mı çalışmalra başlıycksınız yoksa bu 6 ay içerınsınde mı olcak:KK49::KK17:

Deryaw ; annemler bile haber vermeden asla gelmez . ben rahatımdır çünkü ne yapacağım falan belli olmaz :KK1: bide gerek yok öyle samimiyete :KK1::KK1::KK1::KK1: :KK23::KK23:

böcük ; başladık canım ilacı 3 ay önce içmen lazım benim 2. ayım daha fazla içsende az içsende zararı yok takviye ilaç çünkü :KK54:
bak bloğuma yazdım neler yaptığımı dün

Deryaw ; annemler bile haber vermeden asla gelmez . ben rahatımdır çünkü ne yapacağım falan belli olmaz :KK1: bide gerek yok öyle samimiyete :KK1::KK1::KK1::KK1: :KK23::KK23:

böcük ; başladık canım ilacı 3 ay önce içmen lazım benim 2. ayım daha fazla içsende az içsende zararı yok takviye ilaç çünkü :KK54:

tamam cnm bakıoyrum sağol:KK19::KK19::KK19::KK19:

ıyyım cnm sen nasılsın
cok yoğunsun sanırm:KK19:

etmıyorumda işte eşim için üzülüyorum ya kımsesı yok gıbı gerçı o dıyo sen varsın yeter gerısını bışver dıye:KK69:ama ne bıleyım bızde böle olmadığı ıcın ıstıyorumkı gelıp gtmelerımız olsun ama dşündüğüm gıbı ınsanlar değiller

haklısın cıkmıycam eşimede dıycem öle görmek ısterse gelsın:63:kırılırsa kırılsın aman

bende üşüyorum yaa cok karamsar kapalı hıc bişi yapası gelmıo ınsanın

san bişi sorabılır mıyım cnm özel değil ıse
sen şimdı 6 ay ılaç kullandıktan sonra mı çalışmalra başlıycksınız yoksa bu 6 ay içerınsınde mı olcak:KK49::KK17:
yok canım yaa yoğunluktan değil, kk'nın işyerinde açılmamasından dolayı gelemedim buraya. Bugün hediye verdiler sanırım, açılıyor, ama yarın ne olacağı belli olmaz :KK50:

walla eşin bile sorun etmiyorsa sen hiç etme bence. Benim gibi çat kapı gelen bi sürü ahbabınız akrabanız olsaydı daha mı iyi olurdu, boşver, sen hayatına devam et. :KK34:

hava haftasonu çok güzel olcakmış, pazartesi yine yağışlı olacakmış.. bakalım yaz gelecek mi bu sene :KK1:

sipaydicim, hayırdır ne hapı?

benim annemler ve kv de öyle pat diye gelmezler, ama maalesef kocamın tarafından fikirsiz insanlar çıkıyo işte :26:

aa senin bloğun mu var, hani nerde, mesaj atsana bana da, bakiyim tatlım

yok canım yaa yoğunluktan değil, kk'nın işyerinde açılmamasından dolayı gelemedim buraya. Bugün hediye verdiler sanırım, açılıyor, ama yarın ne olacağı belli olmaz :KK50:

walla eşin bile sorun etmiyorsa sen hiç etme bence. Benim gibi çat kapı gelen bi sürü ahbabınız akrabanız olsaydı daha mı iyi olurdu, boşver, sen hayatına devam et. :KK34:

hava haftasonu çok güzel olcakmış, pazartesi yine yağışlı olacakmış.. bakalım yaz gelecek mi bu sene :KK1:

sipaydicim, hayırdır ne hapı?

anladım cnmm
hedıyen ınşallah süreklı olur

kardeşi sorun etmıyo ben abartıp sanırm gereğınden fazla değer verıyorum işte vıcdan yaa:KK6:
yok bana öle gelen olmaz eğer olursada derım yanı
çalışan evlı helede cocuklu bayanlar için asla böle çatkapı olmaması lazım

ınş güzel olur gezerız
hamilelik düşünüyoruz canım bak altta bloğum var açarsa sende oku ilk sayfada yazdım zaten :KK54:

okudum ben:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çok mutlu oldm okurken nedense sankı ben hamış hazırlığı yapıyorum:KK1:

Oooo günaydin hanimlar ne kaynatmissiniz ya :KK54::KK54:

böcük herkes demis bende diyim tam olsun davet etme gelen gelir gelmeyende seni ilgilendirmesin, esinin ailesi esinle sıkı fıkı degillerse kendileri bilir bosver :KK31:

Bizede habersiz gelen olamaz cok sükür; haberli gelmelerini tercih ederim insanlik hali yeri geliyor heryer heryerde oluyor :KK76:

Deryaw hosgelmissin canim :KK19:

benim annemler ve kv de öyle pat diye gelmezler, ama maalesef kocamın tarafından fikirsiz insanlar çıkıyo işte :26:

aa senin bloğun mu var, hani nerde, mesaj atsana bana da, bakiyim tatlım

imzamda yazıyor canım oradan alabilirsin :KK54::KK54::KK54::KK54:

aaayyyyy çok sevindim canım yaaa, demek artık niyetine girdinizzzz :KK16: hadi hayırlı olsun :KK34:
ben de hapı bıraktım biliyor musun :KK1:
ama hemen çalışmalara başlamıyoruz, bikaç ay daha bekleyeceğiz

haptan sonra bildiğim kadarıyla 6 ay sonra olması gerekliymiş. yine araştır hapı kullanan için en erken 6 ay sonra hapın etkisi geçermiş.

teşekkürler canım darısı başına :KK49::KK49:

anladım cnmm
hedıyen ınşallah süreklı olur

kardeşi sorun etmıyo ben abartıp sanırm gereğınden fazla değer verıyorum işte vıcdan yaa:KK6:
yok bana öle gelen olmaz eğer olursada derım yanı
çalışan evlı helede cocuklu bayanlar için asla böle çatkapı olmaması lazım

ınş güzel olur gezerız

inşallah canım yaa inşallah, sanki kk elim kolum gibi, o olmayınca aradığım hiç bişeyi bulamıyorum sanki :KK50:
Nolurr bidaha engellemeyinnnn :KK50:

yaa desen nolcak ki ?
bizde geçmez öyle laflar :KK1:
gerçi direkt bana gelmiyolar ama kayınvalideme gelince ben de misafiri bırakıp evime çıkamıyorum bazen..
hele geçenlerde birileri geldi, oğğlu var 10 yaşlarında fln. tutturdu evini görcem senin diye. evde dandini ama :KK1:
eşim gece vardiyasındaydı, uyuyordu evde. babamlar bizdeydi, bende oturuyorlardı. biz de annemlerle birlikte kv. de misafir ağırlıyorduk . evde çamaşırlar fln asılıydı.
neyse ben hiç oralı olmuyorum ama çocuk ısrarla göreyim göreyim diyo
mecbur çıkardım gösterdim :KK47:

evet canım çok şirinler ya :KK54: olsun zaten ne resimler çekileceğim

dogum fotografcisi yada dogum öncesi fotograflarinin cekilmesini istermiydin? kendi hatiralarin olur böylelikle :KK31:

Valla duruma bagli ama Allah nasip ederde gösterirse o günleri ben çok isterim hem önce hemde dogumdan hemen sonra :KK37::KK37:
kendimi çirkin hissetmezsem isterim yaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:

inşallah canım yaa inşallah, sanki kk elim kolum gibi, o olmayınca aradığım hiç bişeyi bulamıyorum sanki :KK50:
Nolurr bidaha engellemeyinnnn :KK50:

yaa desen nolcak ki ?
bizde geçmez öyle laflar :KK1:
gerçi direkt bana gelmiyolar ama kayınvalideme gelince ben de misafiri bırakıp evime çıkamıyorum bazen..
hele geçenlerde birileri geldi, oğğlu var 10 yaşlarında fln. tutturdu evini görcem senin diye. evde dandini ama :KK1:
eşim gece vardiyasındaydı, uyuyordu evde. babamlar bizdeydi, bende oturuyorlardı. biz de annemlerle birlikte kv. de misafir ağırlıyorduk . evde çamaşırlar fln asılıydı.
neyse ben hiç oralı olmuyorum ama çocuk ısrarla göreyim göreyim diyo
mecbur çıkardım gösterdim :KK47:

engelemeyın len kızn kk sını yolarız sızı heee:KK47::KK47::KK47::KK53:

yanı bde anlayışlı ınsanlar lazım demı
zor valla yaa
k valıde ıle yakın olmakta öle durumlarda zor oluyor yaa ne dıyım Allah kolaylık versın ama sen çalışıyorsun keşke kv desen kızm çalışı dınlensın gelme dıye olmaz mı

yuhh 10 yaşında kocaman cocuk dedı:KK53:yaa cocuk eğıtımı o kadar önemlıkı yaa anlatamam ben olsam asla ındırmezdım sen gene ıyılık etmışsın
annesı yook muydu evladım olmaz demedı mı:KK22:

amın cnm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

tabiki de isteyene canım :KK54:

dogum fotografcisi yada dogum öncesi fotograflarinin cekilmesini istermiydin? kendi hatiralarin olur böylelikle :KK31:

Valla duruma bagli ama Allah nasip ederde gösterirse o günleri ben çok isterim hem önce hemde dogumdan hemen sonra :KK37::KK37:

isterim tabiki de ama benim abim söz nişan düğün resimlerimi çekti.
doğum öncesi resimlerim fazla olacak zaten. doğumda da normal doğum istiyorum doğum anı olmayabilir.
ama sonrasında yine abim çeker
yada belki başka birisini ayarlarım. abim heycandan beni değil gider sırf bebeği çeker :KK47: ( kıskançanne adayı )

ya ne çırkını anne olmanın nuru güzellığı oluyo meleğının nuru sana yansıyoo:KK19:öle düşünme kesınlıkle olması lazm fotografçı ınş maddı olarakda elverışlı olursak ben kesın düşünüyorum gerçı cok pahalı değil zaten ama büyük hatıra

tabiki de isteyene canım :KK54:

isterim tabiki de ama benim abim söz nişan düğün resimlerimi çekti.
doğum öncesi resimlerim fazla olacak zaten. doğumda da normal doğum istiyorum doğum anı olmayabilir.
ama sonrasında yine abim çeker
yada belki başka birisini ayarlarım. abim heycandan beni değil gider sırf bebeği çeker :KK47: ( kıskançanne adayı )

öle derken kım ıstemezkı demek ıstedım:emir_bebek:düzeltım

ınş normal doğm olur cnm ayy bencok tırsıyorum ortada bıle bişi yokken ınş bende normal ederımde resımlerde sonraya kalır
normalde de resımler çekebılırler ama:26:doğumdan hemen sonras bebek olduğunda olmaz mı kı

öle derken kım ıstemezkı demek ıstedım:emir_bebek:düzeltım

ınş normal doğm olur cnm ayy bencok tırsıyorum ortada bıle bişi yokken ınş bende normal ederımde resımlerde sonraya kalır
normalde de resımler çekebılırler ama:26:doğumdan hemen sonras bebek olduğunda olmaz mı kı

olur tabiki de doğum zamanı bile çekebilirler ama nasıl olur bilmiyorum o zaman gelsin araştırırım artık.
bi akraba var onunla anlaşırım belki hiç bilmiyorum
normal doğum korkum yok ama bakalım. o zaman geldiğinde ne olurum :KK53:

X