• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

gecenin çok detayına girmeyim malum bebeği leylekler getirmiyor :1::1::1:
ilaca hamilelik öncesi 3 ay sonrası yine 3 ay diyorlar ama fazla kullanmanın herhangi zararı yok diyelim 6. ayda hamile kaldım.
doktor test sonucu isterse bırak isterse devam et diyebilir. yada tkviye bile verebiliyor.
Evet 5 ayım var işte :54:

bizim bu bölgenin simgesi leylek biliyor musun :1::1::1: bende ondan heryerde çok var saniyordum tüh :9:

himm anladim canim.. demekki karar aldigimizda doktora gitmek gerek yine... hiçte sevmiyorum doktorlarla içli disli olmayi valla biktim :41:
hayranim söyle doktordan bi haber hamile kalanlara ve sadece dogurmaya gidenlere :27:
5 ayda uzun bi süre, sansiniz bol olsun :1:

bizim bu bölgenin simgesi leylek biliyor musun :1::1::1: bende ondan heryerde çok var saniyordum tüh :9:

himm anladim canim.. demekki karar aldigimizda doktora gitmek gerek yine... hiçte sevmiyorum doktorlarla içli disli olmayi valla biktim :41:
hayranim söyle doktordan bi haber hamile kalanlara ve sadece dogurmaya gidenlere :27:
5 ayda uzun bi süre, sansiniz bol olsun :1:

sizinkini söylersiniz leylek getirir o zaman :1:
yani bana kalırsa planlı olması en güzeli benim yapımda böyle herşeyim organize olacak planlı olacak.
5 ayımız var bakalım neler olacak :D

Son düzenleme:
sizinkini söylersiniz leylek getirir o zaman :1:
yani bana kalırsa planlı olması en güzeli benim yapımda böyle herşeyim organize olacak planlı olacak.
5 ayımız var bakalım neler olacak :D

getirmesinler dur daha erken :1: biz onlara siparis veririz sonra :52:

hayirlisi insallah canim :54::54::54: çok bekletmesin :31:

saka gibi yaa martin sonuda geldi iyimi :53: haftalar hatta aylar ne cabuk gecmeye basladi ya :26:

getirmesinler dur daha erken :1: biz onlara siparis veririz sonra :52:

hayirlisi insallah canim :54::54::54: çok bekletmesin :31:

saka gibi yaa martin sonuda geldi iyimi :53: haftalar hatta aylar ne cabuk gecmeye basladi ya :26:

istediğiniz zaman tabiki de :54:
valla hemen geçiyorr gerçi geçsin haziran gelsin tatile gidelim :52:
valla şuanda aklımda olan tek şey bu :34:

istediğiniz zaman tabiki de :54:
valla hemen geçiyorr gerçi geçsin haziran gelsin tatile gidelim :52:
valla şuanda aklımda olan tek şey bu :34:

cidden bende sabirsizlaniyorum yaz tatili için :52::52::52:
öncesinde kuzenim için sabirsizlaniyorum birde :27:
haziran gelsin yaa valla iyi olur...
oruçta 10 temmuza denk gelicek resmen yazin ortasina geliyor artik..
neyseki oruç zamanini seviyorum zevkli geciyor :16:

günaydınnnnnnnnnnnnnn
zabanan işe geldım ve sızın yazdıklarınızı okudummm

tatlıkedı görümcen için hayırlı olsun cnm sızlerde ıyıkı varsınızda elınızden gelenı yaptınız:38:

sipidim bebek çalışmaları mı başladı haydı hayrlısı olsun
evlenme ve anne yaşı konusunda katılıyorum kişi ne zaman ısterse o zaman en ıdeal yaştır bana görede

mutlucummmm sen nasılsın
zaman cok hızlı evt bende cok yoğunum gelemıyoum sizi öpüp kaçcam

cidden bende sabirsizlaniyorum yaz tatili için :52::52::52:
öncesinde kuzenim için sabirsizlaniyorum birde :27:
haziran gelsin yaa valla iyi olur...
oruçta 10 temmuza denk gelicek resmen yazin ortasina geliyor artik..
neyseki oruç zamanini seviyorum zevkli geciyor :16:

Evet bu haziran mübarek oldu valla beklenen ay :1::1::1::1:
oruç için her sene ben kesin bu sene tutamam diyorum yaza geliyor falan diye ağlanıyorum.
ama çok şükür sorunsuz tutuyorum bu yılda öyle olacak inşallah :54:

böcük günaydın ;

Evet canım başladık bakalım :emir_bebek:

Evet bu haziran mübarek oldu valla beklenen ay :1::1::1::1:
oruç için her sene ben kesin bu sene tutamam diyorum yaza geliyor falan diye ağlanıyorum.
ama çok şükür sorunsuz tutuyorum bu yılda öyle olacak inşallah :54:

böcük günaydın ;

Evet canım başladık bakalım :emir_bebek:

cok sevındım cnm
pekı bu süreçte neler yaptınız yanı dr a gttın sanırım ve folık asıt mı alıyorsun şuan:

Günaydınlarrr:3:

Böcük iyi canım nolsun bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz:34:

Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor mart bitti bitcek :44:

İnşallah bu ramazan oruç tutabilirim ben çok tutamıyorum yazın 5-10 ancak yanlız oldugum için biri olsa benle tutarım, çok utanıyorum vicdanım sızlıyor bunlar bahane gibi geliyor :17::17:

Bu yaz kısmet olursa nişanlancam gelcek yaz gene kısmetse inşallah evlencem :16: şaka gibi ama daha çok var hepsine :34:

Gelcek sene Ramazan 28 hazirandaymış biz nezaman evlencez:26:

Son düzenleme:
cok sevındım cnm
pekı bu süreçte neler yaptınız yanı dr a gttın sanırım ve folık asıt mı alıyorsun şuan:

DOKTORA gttim rutin test yaptırdım. 5 tüp kan alıyorlar bir çok yerde incelemeye.
B12 ve folik asit kullanıyorum şuanda işte. hepatit B aşısı oldum 2. bu ayın sonunda olmam lazım :34:

Günaydınlarrr:3:

Böcük iyi canım nolsun bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz:34:

Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor mart bitti bitcek :44:

İnşallah bu ramazan oruç tutabilirim ben çok tutamıyorum yazın yanlız oldugum için biri olsa benle tutarım, çok utanıyorum vicdanım sızlıyor bunlar bahane gibi geliyor :17::17:

Bu yaz kısmet olursa nişanlancam gelcek yaz gene kısmetse inşallah evlencem :16: şaka gibi ama daha çok var hepsine :34:

Gelcek sene Ramazan 28 hazirandaymış biz nezaman evlencez:26:

Tabiki de bahane canım.. Bu seneye şimdiden hazırla kendini yemeklerini 1 gün önceden yap akşamdan
eve gidince yemek derdin olmazsa daha rahat edersin.. :54:
nefsine yenik düşme çok şükür sağlıklısın. tutamamak için sağlık sorunun yok.

DOKTORA gttim rutin test yaptırdım. 5 tüp kan alıyorlar bir çok yerde incelemeye.
B12 ve folik asit kullanıyorum şuanda işte. hepatit B aşısı oldum 2. bu ayın sonunda olmam lazım :34:

bende öğrenımde ılerde lazım olur
bende süprıslerı sevıom hıc bunlar olmadan bı baksam hamış olsam:17:dıyorum
ama bunlarda kesınlıkle gereklı şeyler sızın adınıza cok sevındım valla artık bı yeğenımızde daha olur sevmeye gelırız

ablam dr a falan hıc gtmedı bı baktı pat hamış bı baktı pat doğumda:1:en rahatı oydu gördüğüm hamışlerde:9:

mutlucum cnm tutmalısın ınan bız bahane üretıyoruz ama cok şükür sağlıklıyız tutarsın bende her yıl yalnızm eşim bı sahur olsa diğerınde olmaz bı ıftar olsa diğerınde olmaz bu yaşıma kadar tutmadığım olmadı cok cok şükür sende tutarsın ınan:38:

bende öğrenımde ılerde lazım olur
bende süprıslerı sevıom hıc bunlar olmadan bı baksam hamış olsam:17:dıyorum
ama bunlarda kesınlıkle gereklı şeyler sızın adınıza cok sevındım valla artık bı yeğenımızde daha olur sevmeye gelırız

ablam dr a falan hıc gtmedı bı baktı pat hamış bı baktı pat doğumda:1:en rahatı oydu gördüğüm hamışlerde:9:

mutlucum cnm tutmalısın ınan bız bahane üretıyoruz ama cok şükür sağlıklıyız tutarsın bende her yıl yalnızm eşim bı sahur olsa diğerınde olmaz bı ıftar olsa diğerınde olmaz bu yaşıma kadar tutmadığım olmadı cok cok şükür sende tutarsın ınan:38:

HAKLISIN öyle süpriz olması da güzel olur ama bizler anne baba olmaya falan hazırsak yoksa oturup kalırız olduğumuz yerde :1:
bununla ilgili detaylı bişeyler yazacağım bloga o zaman bakarsın tam anlamıyla neler yaptığıma :54:

Sipaydii iç iç ancak dengelersin o kokuyu :1::1:

Böcükk annemin yanında oldugumda hep tutarımm benimle tutan olunca tutuyorum ama tek başıma zor oluyor gece kalkamıorum neyse inş bu sene tutmak kısmet olur :34:

Böcükk annemin yanında oldugumda hep tutarımm benimle tutan olunca tutuyorum ama tek başıma zor oluyor gece kalkamıorum neyse inş bu sene tutmak kısmet olur :34:

aynen mutlu :54:
ama zamanla düzeliyor sanki normale dönüyor gibi ilaca başlayalı 1 ay oldu hafiften geçiyor :18:

HAKLISIN öyle süpriz olması da güzel olur ama bizler anne baba olmaya falan hazırsak yoksa oturup kalırız olduğumuz yerde :1:
bununla ilgili detaylı bişeyler yazacağım bloga o zaman bakarsın tam anlamıyla neler yaptığıma :54:

bloga geçende baktım ama bulamamıştım:17:
bakarım cnm lınk falan verebılıyor musun

tutarsın cnm bız senı gaza getırırk:1:

ayy göğüslerım ıkı gündür nasıl ağrıoo yüzüstü yatamıyorum uyyamıyorum:5:sanırım hasta olcam bıde sankı böle ergenlığe yenı gırmışım gıbı nasıl acıo
eşimde dıo bunlar büyüyoo ondan dıye ayy elleyemıyorum yaa:26:

Back