Sipaydi ye Yardım lütfen

sen neler yaptin ilaclama isi noldu
anlat bakalim sevgilin nasil gönlünü aldi

o iş halloldu biraz geç geldiler ama problem çıkmadı Allahtan

Sevgilimlede çok komiktik sabahtan kavga ettik tlfda bütün sinirimi çıkarttım oda çıkarttı aradan baya zaman geçti sinirimle uyumuş kalmışım akşamüstüne doğru sevgilim geldi yanıma sinirim geçmişti zaten onunda geçmiş öptü barıştık

ya kavgada değil aslında bzmki hayata sitemdi birazcık:2: bayadr beraber bişiy yapamıoduk işlerden falan adam akıllı konuşamıoduk bile ama işte ne onun yapcak bişiyi var nede benm zaten elimizden bişiy gelmediği için kavga edioruz 3-4 sene daha sıkcaz dişimizi böyle kışlar bizde çetin geçiyor yazın işleri daha rahat oluyor daha fazla beraber zaman geçirebiliyoruz

tamam canım

görümcen kazık kadar kız neresi küçük gerçi görümcem benden 2 yaş küçük ama kafasal olarak aramızda dağlar var

ahahah haklisin bak seninki yasindan büyük duruyor
Benimkide tam yasini gösteriyor aman ne bilim 22 yasinda bana deselerdi evlenirmisin diye hayir derdim cok erkendi benim için...
Demekki kiz kendini hazir hissediyor ne diyim

zor gerçekten birlikte zaman geçirmek isteyipte geçirememek
Allah yardimciniz olsun, insallah bidaha bu sebepten yemezsiniz birbirinizi

ahahah haklisin bak seninki yasindan büyük duruyor
Benimkide tam yasini gösteriyor aman ne bilim 22 yasinda bana deselerdi evlenirmisin diye hayir derdim cok erkendi benim için...
Demekki kiz kendini hazir hissediyor ne diyim

aynen öyle büüyk gösteriyor ama evlense zor yani gerçi aynı şeyleri benim içinde çok söylediler

bide bana evlilik yaşı ve çocuk yaşı şey gibi geliyor bir kadın ne zaman evlenirse o zaman ideal yaştır.
çocukta öyle

ben daha hiç 30 da evlenip keşke 20 de evlenseydim diyenini duymadım. yada tam tersi. evde kalmışsın işte zorlama kendini diyesim geliyor ( yaşları salladım taibi )

şimdi bana sor ideal yaş benim evlendiğim yaştır derim

valla dogru tespit
ama çocuk için ben duydum keske daha önce yapsaydim diyenini o da evlat sevgisinden heralde

bende öyle benim yas derim ideal yas için yaaa herkesin ideali farkli demekki ideal diye bi olay yok ozaman

Son düzenleme:
valla dogru tespit
ama çocuk için ben duydum keske daha önce yapsaydim diyenini o da evlat sevgisinden heralde

bende öyle benim yas derim ideal yas için yaaa herkesin ideali farkli demekki ideal diye bi olay yok ozaman

tabiki bu benim fikrim ama genelde hep böyle işte..

çocuk için dediğin doğru genelde keşke önce yapsaydım diyenler çok fazla ama yine ideal onun yaptığı yaştır
benim annem bile keşke 3. yapsaymışım diyor yani evlat sevgisinden işte
Rabbim sağlık versin önemli olan o bakalım bende keşke önceden yapsaydım diyecekmiyim.
gerçi şimdiden keşke bi kaç ay önceden başlasaydık diyorum benimkisi evlat sevigisi değil acelecilik ama

Bence en ideal yaş kadın için 24

Yani nebilim ben açıkçası öyle düşünüyorum erkek içinde 28

Biz o yaşları kaçırıdık maalesef evde kaldım galiba çok isterdim açıkçası 24 yaşında evlenmeyi

Tabi herkesin hayatı farklı oldugu için yaş görüşüde farklı oluyor sipaydi haklısın ama düşünüyorum ben 22 yaşındayken önümde o kadar çok şey vardı ki hiç düşünmedim bile aklım ucundan bile geçmedi evlilik, okulumu bitirmeye çalışıodum o ara tez yazıodum biyandan da biyerde part time çalışıodum sevgilim yanımdaydı hep oda koşuşturuyodu hem çalışıyordu hem yüksek lisanas yapıyordu hani biz ikimizde hiç konuşmuyorduk evliliği
şundan daha 1 sene önce evlenelim artık dedim ilk başlarda sevgilim bi korktu pek yanaşmadı sonra öle böle biraz zor oldu ama şimdi onunda hoşuna gidiyor evleneme düşüncesi hayaller kuruyor falan çok hoşuma gidiyor

Arkadaşlarının çocukları amca demeye başlayınca artık

Ben biraz zor kandırdım yani

Son düzenleme:

yeniden içine istegin gelmesine sevindim, bi anlik bunaltilardan öyle dedigini biliyordum
aynen annen evlat sevgisini tattigindan öyle diyor sende sabirsizlandigindan
bence sen demezsin keske önce yapsaydim diye ama bakalim bekliyip görücez insallah

yani canım işte insanların yaşam biçimi ve olgulunluğu ile alakalı
buradan tanıdığım arkadaşım 21 yaşında ve 3 ay sonra anne ama ne mantık olarak ne yaş olarak yapamaz diyebileceğim birisi değil.
hep öyle yetişmiş öyle büyümüş. ve şimdi mükemmel bir anne olacak şimdide
yaşını söylemese inanmam 21 olduğuna o kadar olgun birisi.

sonra başka 21 yaşında mesela görümcemi düşünüyorum. ikisi arasında dağlar kadar fark var valla.

bana da öyle geliyor keşke yapmasaydım dermiyim diye düşünüyorum ( şaka tabi )
herşey zamanında güzeldir bizimde şimdi zamanımız bakalım o bize ne zaman gelecek bekliyorz

bu bekleme süresi insanı bunaltıyor. istiyorum ki olsun yada olmasın günleri beklemeyim. olmasa üzülmüyorum bir sonraki ay diyorum ama
o zaman zarfında sıkıntılı bir durum beklemek. psikolojik hamile belirtileri hissediyorsun... pat diye hamile kalmak istermiydim diyorum bazen

Son düzenleme:

ben senin dedigin yasta evlenmisim ama 6 ay sonra 25 oldu ne anladim ki ya
neyse bence önemli olan yasta degil.. dogru insan dogru zaman en önemlisi...
kandirmissin ya onada sükür

çok dogru bak o konuda
benimkide 22 yasinda o olgunluk var herseyi cekip ceviriyor masallah
dedigin gibi yetisme tarzindan geliyordur kesin..

bekleme süresi yorucu, sıkıcı... cok iyi anliyorum seni...
üzülmesende hayal kirikligi oluyordur illaki içinden dersin keske olsaydi diye ama disari vurmak istemiyorsun..
söyle düsün ay ay takip edip bekleyecegine herseyi akisina birak ve en azindan bebegin haberini alana kadar kocamla doyasiya yasayim diye degerlendirin günlerinizi... kendini bi sekilde rahatlatmak zorundasin canim

Buarada geçen düşündümde önümüzdeki ilk özel günde sevgilime küçük güzel bi nargile alayım diyorum hem hatıra olur hem evlenince balkonda içerizz

Ama önümüzde özel bigünde yok en yakın özel gün nişan günümüz sonra benim doğum günüm sonra onun doğum günü

Hmm sözlülümüzün 2.ayında alabilirim

özel gün olmadan al
hediye beklenmediginde süpriz oldugunda tatli oluyor zaten

bizimkinde ben onu göremiyorum. şuanda bildiğim kadarıyla evlenme niyeti de yok zaten okula devam

bebek konusunda aslında çok fazla gündeme gelmiyor ama öyle bişey ki canım kaçsan da bi noktadan sonra mecbur gündeme geliyr
düşünmeyim diyemiyorsun sabah kalktığın anda içtiğin ilaçla aklına düşüyor gece yatarken ayrı düşüyor
yine 6 ay verdim kendime 6 ay olmaması çok normal olmayınca neden olmadı diye stres yapmıyorum alt tarafı bir sonraki ay diyorum.
o arada kafam rahat oluyor. sonucu öğreniyorum çnükü

sabah ilaci anladimda aksam niye aklina geliyo ki

ne zamana kadar devam ediyorsun folik asite ?
eger stres olmuyorsan rahatsan iyi bari böyle devam
surda daha 5 ay var kendine verdigin sürenin bitmesine :) Rabbim cok bekletmez insallah hayirli zamanda verir

Bu kadınların işi çok zor yaa keşke bi düğme olsa bassan adet olsan ya da bassan hamile kalsan

güzel olurdu yine o düğmeye bassan ve doğursan

gecenin çok detayına girmeyim malum bebeği leylekler getirmiyor
ilaca hamilelik öncesi 3 ay sonrası yine 3 ay diyorlar ama fazla kullanmanın herhangi zararı yok diyelim 6. ayda hamile kaldım.
doktor test sonucu isterse bırak isterse devam et diyebilir. yada tkviye bile verebiliyor.
Evet 5 ayım var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…