Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

1000076259.jpg

12 tane ahşap askılıgımız

BORNOZ-TAKIMI-Klasik-Aile-Seti.png

özdilek aile bornoz setimiz.. yeşil olan mavi renkte.. annem yıllar önce almış..

banyolin_silver_3080_banyo_seti_315284.jpg

banyo klozet setimiz

hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullan inş.

cnm Allah güle güle eskitmek nasip etin.ne güzel çeyizlerini paylaşmıssın.içindeki mutluluk sevinç her daim devam etsin

Amin canım benim ,Allah hepimize güzellikler nasip etsin inşallah..:107:

hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullan inş.

sağol canım hepimize inşallah..:107:

HO242589JG395_250.jpg

Sinop yolundayken nişanlımın aldıgı çömleğim..
organikten yana biri olaraktan :KK23:

Ne kadar tatli seyler almissin ya,cok ciciler.. Allah güle güle kullanmayi nasip etsin..
Karaca takimlarini begendim.. O yemek takimi cok begeniliyor.. kod numarasi 436 idi sanirim

Ne kadar tatli seyler almissin ya,cok ciciler.. Allah güle güle kullanmayi nasip etsin..
Karaca takimlarini begendim.. O yemek takimi cok begeniliyor.. kod numarasi 436 idi sanirim

Canımm cok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın ..:KK70:
kod numarasını hiç bilmiyorum canım böyle almışım 1,5 sene önce. ilk sözlendigimde bunu almıştım .. cokta begenmiştim.. kullanışlıymışta..
Allah hepimize cicilerimizi güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..kısmetse hepimiz yuva kurcaz malum:KK16:

bayıldım yaa ne güzeller hepsi:nazar:, benim daha bi kaç fırın ekmek yemem gerek :18:

Merhaba canım
Çeyızlerın cok guzel.Güle güle huzurla kullanırsın aldıklarını inşaallah.Bende sinopluyum.Birkaç aydır takip ediyorum forumu.Çeyiz hazırlıkları yapıyorum sizler gibi bulduğumu alıyorum bende.Belki birgün bende yayınlarım resımleri.

Sinoplum canım herşeyin çok guzel, bayıldım,
Güzel , mutlu günlerde güle güle kullanırsınız inşallah, canım benim.

Merhaba canım
Çeyızlerın cok guzel.Güle güle huzurla kullanırsın aldıklarını inşaallah.Bende sinopluyum.Birkaç aydır takip ediyorum forumu.Çeyiz hazırlıkları yapıyorum sizler gibi bulduğumu alıyorum bende.Belki birgün bende yayınlarım resımleri.
Çok sağol hemşom.. sende ekle tabi.. fikir alışverişi yaparız.. hem heycanına da ortalık ederiz..:)
Allah hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin inş.:KK31:

Sinoplum canım herşeyin çok guzel, bayıldım,
Güzel , mutlu günlerde güle güle kullanırsınız inşallah, canım benim.
çok sağol tatlım benim..hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah..:KK71:

beyaz eşyalarımızı ekliyorum şimdide,hepsi bekodan aspiratör hariç..:KK16:

emin%C3%A7elik%20inox.php.jpg

inox aspiratörümüz

5419-Beko-D-9434-NME-No-Frost-Inox-Buzdolabi-853-b.jpg

inox buzdolabımız

D_5001_ES5_en_ucuz_beko_bulas__k_makinesi_d_5001_es5_8860.jpg

bulaşık makinemiz

Beko-D2-9122-E-9-Kg-1200-Devir-H_18966_1.jpg

7 kg lık çamaşır makinemiz..

Son düzenleme:
3021-d1.jpg

yatak odasına bunun aynısı ama teklisinden avize aldım ama nazara geldi bir taşı kırıldı ,sağolsun annem kopardı:KK14:taş eklicem kısmetse..:nazar:

Son düzenleme:
canım güle güle kullanın hepsini :)))
çamaşır makinasının modelini yazarmısın ?

tatlım edit butonum yok o yuzden ekledigimi düzeltemedim asıl model bu siyahlı degil orası..
d2%208101%20e.jpg

modeli :beko BEKO D2 8101 E 1000 DEVİR
ötekinin modeli :Beko D2 9122 E 9 kg lık ve 1200 devir..

güzel günlerde kullan tatlımm.
lambalarımız aynı bende oturma odama düşünüp almıştım.

sağol canım benim.. salona da daha büyügünü almayı planlıyorum kısmetse.. cok kokoş duruyor tavanda :KK1:kardeşim cok begenmıştı gorunce..
sende güle güle kullan tatlım :))

X