- 5 Mart 2014
- 298
- 120
- 34
- Konu Sahibi ekonomist89
bence ütüyü philips alarak çok iyi yapmışsın. annem tefal, buhar kazanlı ütü de kullandı ama hiç biri philipsin yerini tutmuyor bence. güle güle kullan bütün cicilerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ütüyü philips alarak çok iyi yapmışsın. annem tefal, buhar kazanlı ütü de kullandı ama hiç biri philipsin yerini tutmuyor bence. güle güle kullan bütün cicilerini
fişe takınca alarmsı bi ses cıkarıyo bekleyince de o sesden cıkarıyo. şuan abimde de annemde de philips var onlara dayanarak söylüyorum.
Canım çeyizlerin çok güzel. Bazı sayfalara daha bakamadım ama takipteyim gördüğüm kadarına bayıldım cok güzeller aşkla kullan
Canım bardaklarini tek kelime ile bayıldım ☺ nehir çatal bıçak kaşığı ne kadara aldın cnm dün hisardan bende aldım günlük olarak kullanırım diye ama şimdi o misafirlikte de kullanabilirim diye düşünüyorum. Daha uygun bir fiyatta belki günlüğe alayım diyorum. Sence nasıl yapsam bak bu dün aldığım Eki Görüntüle 1129344
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canım kusura bakma geç döndüm yazdığını. teşekkür ederim öncelikle bardakları almak istersen söylerim nerden aldığımı
nehir çatal bıçağı fotoda gözüken parlak olanından değil de saten olanından aldım 280'e aldım. parlak olanını istersen o da 260 tlydi.
eminönünde camsan ticaretten aldım. senin çatal bıçağında çok güzelmiş ama, güle güle kullan. ben ilk korkmazdan aldım misafir için kullanırım diyordum ama nehiri kullanıcam misafire sanırım.
Önemli değil canım is kosusturmasindan bakamiyorum pek zaten :)) evet bardakları nerden aldığını öğrenmek isterim canım çünkü gerçekten çok hoş:)) nehrin fiyatları gerçekten çok uygunmus hata mi ettim Hisarı almakta acaba😁 şaka bi yana Güle güle kullan canım her bişeyini
yok canım neden hata edesin seninki de çok güzel :) güle güle kullan her şeyini.
bardakları kürkçü handaki paşabahçeden aldım canım...nehir marka olarak da çok kaliteli diye biliyorum, hisarı misafir için kullanıcaksan günlük için nehirden alabilirsin
Eminönü yolları bana gözüküyor anlaşılan ☺☺ bide fiyayini ogrenebilir miyim bu soruda annemden biktiriyorum senide ama ☺☺nehirin böyle bilinmedigi zamanlar anneme hediye gelmişti çatal kasik takimi ve annem. Çok menmun ☺fiyatida çok uygun ☺ o zaman ikimizde Güle güle kullanalım.
yukarıda kaça aldığımı söylemiştim :) 280'e aldım canım mat olanını, parlak olanı 260 tl nakit almıştım. ayrıca bıktırmak da ne demek her zaman sorabilirsin kafana takılanı :)
inş canım güle güle kullanalım
Yok canım bardakları fiyatını sordum ☺☺ teşekkür ederim takildikca sorarım ki☺☺
canım sen su takımı denen zımbırtıdan almadın sanırım. bana da biraz mantıksız geliyor daha doğrusu alkol kullananlara göre üretilmiş gibi geliyor ve itiyor beni şahsi yapımdan dolayıayrıca gereksiz pahalı buluyorum. kendin oluşturdun değil mi??
heee pardon :) ben o gün çok şey aldım canım net olarak hatırlamıyorum ama büyük kadeh gibi olanlar 6 tanesi 20 tlydi sanırım
su bardağı olarak kullanıcaklarım 14 tlydi yine 6 tanesi. minik likör bardağı gibi duran ama benim kahve yanına su bardağı olarak kullanıcaklarım da yine 6 tanesi 12 tl diye hatırlıyorum. yanılma payım azcık olabilir :)