ekonomist çeyize başlarsa :)

yani bence de canım çok güzeller görmen lazım :)

Valla hazır ay başıda yaklaşırken ben gideyim göreyim Eminonune☺☺ gerçekten çok uygun diğerleri çok gereksiz pahalı bide bunlar uygun karaf bulursak tamamdır acaba yok mudur ki ya☺☺her şey için çok saol canimcim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla hazır ay başıda yaklaşırken ben gideyim göreyim Eminonune☺☺ gerçekten çok uygun diğerleri çok gereksiz pahalı bide bunlar uygun karaf bulursak tamamdır acaba yok mudur ki ya☺☺her şey için çok saol canimcim

valla git canım çok güzel şeyler var. evet işte güzel bir karaf bulursam burda da paylaşırım alırsın beğenirsen..
rica ederim tatlım:KK16:

valla git canım çok güzel şeyler var. evet işte güzel bir karaf bulursam burda da paylaşırım alırsın beğenirsen..
rica ederim tatlım:KK16:

Takipteyim o zaman canim nede olsa önümde koskaca 1 yıl var ☺☺

o koskoca yıl hemen geçiveriyor :) tercihlerin netse uygun bulduğunu hemen kap :)

Aldığım bişeyler var canim topigimde de görebilirsin ☺benim sorunum onları koyacak yer olmaması ☺ şu isteme söz olaylarını atlatayim o konuda bir çare bulacam ☺☺

Aldığım bişeyler var canim topigimde de görebilirsin ☺benim sorunum onları koyacak yer olmaması ☺ şu isteme söz olaylarını atlatayim o konuda bir çare bulacam ☺☺

:) yer sorunu sıkıntı cidden aldıklarını güzel güzel kolilere yerleştir üzerlerine de içinde ne olduklarını yaz. ben çeyiz olayına girdiğimden beri böyle yapıyorum

:) yer sorunu sıkıntı cidden aldıklarını güzel güzel kolilere yerleştir üzerlerine de içinde ne olduklarını yaz. ben çeyiz olayına girdiğimden beri böyle yapıyorum

Bak aldiklarimi güzel güzel yerleştiriyorum kırılcakda yazıyorum ama hiç üzerine ne olduğunu yazmak gelmemişti mantıklı☺☺sonuçta bazıları sadece kolide oluyor ☺☺zaten bu ceyiz işi hastalık gibi Bide evde evlenen kişi ilk ben olunca ayrı bir heyecan oluyor ☺☺ben senin fikirlerinden çok yararlanicam anlaşıldı :))

Bak aldiklarimi güzel güzel yerleştiriyorum kırılcakda yazıyorum ama hiç üzerine ne olduğunu yazmak gelmemişti mantıklı☺☺sonuçta bazıları sadece kolide oluyor ☺☺zaten bu ceyiz işi hastalık gibi Bide evde evlenen kişi ilk ben olunca ayrı bir heyecan oluyor ☺☺ben senin fikirlerinden çok yararlanicam anlaşıldı :))

yaz canım yaz sonra ne nerde insan karıştırıyor en azından bir arada durur belli şeyler. aynen hastalık gibi aman para durumunu iyi ayarla sonra sıkıntı yaşama :)

inekli sos tenceresi 5 para etmez. bendede var süs diye ocağın üstünde duruyo
malzemesi o kadar dandik ki pişirdiğin sosta değişik bir tat oluyo metalimsi.
sos tenceresinide korkmazdan filan alsaydın. inekli olan bana hediye gelmişti ondan mecburen duruyo yoksa geri verirdim.

inekli sos tenceresi 5 para etmez. bendede var süs diye ocağın üstünde duruyo
malzemesi o kadar dandik ki pişirdiğin sosta değişik bir tat oluyo metalimsi.
sos tenceresinide korkmazdan filan alsaydın. inekli olan bana hediye gelmişti ondan mecburen duruyo yoksa geri verirdim.

Ilk aldigim seylerden biriydi malzemesinin dandikligi belli oluyor aslında ama cahillik iste. Cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

yaz canım yaz sonra ne nerde insan karıştırıyor en azından bir arada durur belli şeyler. aynen hastalık gibi aman para durumunu iyi ayarla sonra sıkıntı yaşama :)

Günaydın canim :) bankaciyim ben hergün önüme nasıl müşteriler geliyor kredi kartından iflası çeken kredisini ödeyemeyen. zaten gereksiz harcamalarima hep dikkat etmeye calisirdim ama artık daha dikkatliyim. Hiç birşeyi üst üste almıyorum. Yavaştan yavaştan :)) Sağol genede tatlimmmmm

küçük ikea alışverişim
kesme tahtalarım, minik vazom
$kesme tahtasý.jpg Eki Görüntüle 1145215

3 adet makasım, 3 adet mantar nihalem, tuvalet fırçam
$makaslar.jpg $nihale ikea.jpg $tuvalet fýrçasý.jpg

Son düzenleme:
X