- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.721
sevindim barışmanıza...çocuk gibiler herşeye küsüp kızıyorlar..:ecrin_bebek:
sevindim barışmanıza...çocuk gibiler herşeye küsüp kızıyorlar..:ecrin_bebek:
ben alıştım huyunu aldım küser geri canımm der bişey olmamış gibii cidden çocuk gibiler :ecrin_bebek:
mervem bende boşver geri gelir yapmak istedim ama kız zaman geçmedi bitürlü ama yinede inat ettim aramadım oaradı ohhh çok iyi olduukaydirigubbakcemile3
cadıııııııııııerkekler kulubune gidek benım adım şey olsun hüsom :)))))))))))))))))))))))) delikafadulden
kıslar benimde sivasta abim var yazın gelmiştim oraya ama yıldızelinde o:1rolleyes:
senii seviommmm bebeeemm ondan uğraşıomm saçımı yoldun zatenn :çok üzgünüm:
erkekler bayanlardan daha alıngan valla
aynennn elim telefona gidio bakıom olee msn giriom gelmıoo sabredıom azcık bakıom arıyoo canımmm napıyomuş diyee kaydirigubbakcemile3
hüsom diye erkek adımı olur bence sabit koy adını daha inandırıcı olur..
yıldızeli sivasa yarım saat uzaklıkta sivasa giderken ordan geçiyorsun zaten..
biliyorum yaa sevdiğini ben sevilmiycek hatunmuyumkaydirigubbakcemile3 hadi hadi bende seni seviyorum okadar seviyorum ki lif örcem sanakaydirigubbakcemile3
hüsom diye erkek adımı olur bence sabit koy adını daha inandırıcı olur..
sabit :))))))))))))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
amanya bekarken ve çalışırken ne rahatlıktı ev işi yok kociş yok çalış gez rahat rahat şimdi bizim bekarlar vazgeçicek evlenmekten
saolasın nurcumm yaakaydirigubbakcemile5 vallayi bende sevinçten bihal ooldum :dance: gece bide cam açtık :asigim: amanın ayrılık zor geliyo galiba bize yaaaalkisalkisalkis
ben alıştım huyunu aldım küser geri canımm der bişey olmamış gibii cidden çocuk gibiler :ecrin_bebek:
allah sonumuzu hayır etsin inşallah Şeniz bizde evlenek bizimde bebelerimiz olsun mini mini: CüvCüv:
kızlar bi duş alıcam yoruldum öpt
kızlar bi duş alıcam yoruldum öpt
inşallahhhhhhhhh hepimizzzzz :CüvCüv: