Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

filizcim bittimi ev işi bakalım..bende perde yıkıyorum annem evi temizliyor sağolsun...artık çok işyapamıyorum malum:CüvCüv:

canım mühendis nişanlım tarım il müdürlüğü misafirhanesinde kalıyor..ben gidince ev bakacaz.ufak tefek şeyler alcak orda kalcak..

misafirhanede de zordur eminim yaşamak.olsun güzel günler görmek için biraz çile çekmek gerekiyor dimi.yaa sivasta olsaydım valla düğününe gelirdim nişanlını falan tanımıyorum ama yinede bi mutluluklar dilemek isterdim ee tabi accıkta oynardım:dance:

hoşgeldin yeniden nurcum senin bugun işler çok anlaşılan...

nurtanemin kesin işi çıkmıştır az daha bekleyelim gelir elbet...

hoşbuldumm canımm.evet ya iş çok.giriom ama yazamıorumkii.sinir küpü oldumm yaa.alışmışım sohbetinize kendimi bi tuhaf hissediorumm yazamayıncaa.

inş bi sorun yokturr yaa.hadi nurtanem gel artıkk.meraktan çatlıcamm (

canım benimmmmmm hemşom yaa..keşkeee öyle birşey olsaa..sen sivasa geldiğinde inşallahh grüşürüzzz..opuyorumnanaktan

kadınlar hamamına erkek girmesi gibi desene...klava:kötükedihüso

ahahahahah:roflol:

aynen öle canımmm.ama onlar için çok güzel bi fırsat.herbişeyimizi burdan öğrenirlerr.a dan z ye.ben erkek olsam duysam böle bişeyi vala bila girerdimmkaydirigubbakcemile3

ya nurtanemden hala ses yokkk nerelerde bizim kız hadi hep birlikte bağıralımda duysun ve gelsin bari zehraaaaaaaaaaaaa nerelerdesin:a015:

ahahahahah:roflol:

aynen öle canımmm.ama onlar için çok güzel bi fırsat.herbişeyimizi burdan öğrenirlerr.a dan z ye.ben erkek olsam duysam böle bişeyi vala bila girerdimmkaydirigubbakcemile3

cadııııııııııı erkekler kulubune gidek benım adım şey olsun hüsom :)))))))))))))))))))))))) delikafadulden

ohhhh işten kaytarma yöntemii iyiymiş evlenemde hamile kalam hemen kötükedihüso
çok acımasızsın yaakötükedihüso hamile olmak çok güzel hartika bir duygu ama son aylara doğru okadar sıkıntılı geçiyor ki hergün ev temizlemeye razı olursun bu sıkıntıyı çekmektense emin ol..hem sen neden benimle uğraşıyorsunkaydirigubbakcemile sırf sana inat erken doğurucamkaydirigubbakcemile3

bitti sayılır canım evet sen iş yapma allah korusun erken falan olur anneler olmasa ne yapardık acaba

annelerin değerini insan evlenince anlıyormuş valla..sende çok yorma kendini canım dınlen biraz..

senii seviommmm bebeeemm ondan uğraşıomm saçımı yoldun zatenn :çok üzgünüm:

amanya bekarken ve çalışırken ne rahatlıktı ev işi yok kociş yok çalış gez rahat rahat şimdi bizim bekarlar vazgeçicek evlenmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…