Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

geldim geldimm hadii ekip tamamsa başlayak coşmaya o zaman kızlarrr:içelim::))

yok ben içemem aslında içmeyi severim ama hamileyim ya kızıma dokunur diye içemem siz buyrun oh oh :teytey:
ekip tamamlanmadı nazar değdii bize nazar :çok üzgünüm:

yaa sabahtan beri biri geliyo öteki gidiyo bi toplaşamadık offfffffff olmuyo böylee mafoldumben

yok ben içemem aslında içmeyi severim ama hamileyim ya kızıma dokunur diye içemem siz buyrun oh oh :teytey:

yaa sabahtan beri biri geliyo öteki gidiyo bi toplaşamadık offfffffff olmuyo böylee mafoldumben

evettt gelirler inşallah birazdan...bu arada resmın güzel olmuş çoluk çocuk toplanmışsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah bozmasın muhabbetlerini maşallah maşallah..:Saruboceq:sizde bi tatsızlık yok dimi kuşum...:uhm:

canım bizde zaman mekan sorunu çok....o sivasta ben burda imreniyorum sözlüler felan neguzel el ele gezıyorlar..biz msn açıp oyun oynuoz monoton yaniii..az kaldı sabret diyor...keşke bizimde yuvamız olsa bende bebeğimizi beklesem çok mutlu oluyorum siz gibi insanları görünce ve hem maşallah diyorum darısı bizlere inşallahh

olmazmı kuzumm yaa.vala benim tanıdığım bile vardı .elalı bi nick almıştıı.sırlarınızı öğreniom demişti..

hatta bazıları kendileri sölüo erkeğiz die.tabi hemen atılıolarr:roflol:

hb canımcımm.ya bugün doğrudüzgün pcye bakamıomm.sinir oldumm.

özlüom ama ben sizi yaa.

buarada nurtanemden hala haber yok(

haberi olan varmı yoksa:uhm:

inşallah sizinde çok mutlu bir yuvanız olur..az kalmış gitcen zaten sivasa bol bol elele gezersiniz hasret giderirsiniz..sık dişini biraz...sivasta nerde kalıyor nişanlın mahalle olarak soruyorum..

hb canımcımm.ya bugün doğrudüzgün pcye bakamıomm.sinir oldumm.

özlüom ama ben sizi yaa.

buarada nurtanemden hala haber yok(

haberi olan varmı yoksa:uhm:

yok haberr yaa.....misafirliğemi gitti acaba.........bende özlüyorum ama birimiz eksik olunca tadımız kaçıyor...:sinifsinif:

hoşgeldin yeniden nurcum senin bugun işler çok anlaşılan...

nurtanemin kesin işi çıkmıştır az daha bekleyelim gelir elbet...

kadınlar hamamına erkek girmesi gibi desene...klava:kötükedihüso

inşallah sizinde çok mutlu bir yuvanız olur..az kalmış gitcen zaten sivasa bol bol elele gezersiniz hasret giderirsiniz..sık dişini biraz...sivasta nerde kalıyor nişanlın mahalle olarak soruyorum..

canım mühendis nişanlım tarım il müdürlüğü misafirhanesinde kalıyor..ben gidince ev bakacaz.ufak tefek şeyler alcak orda kalcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…