- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.701
filizcim bittimi ev işi bakalım..bende perde yıkıyorum annem evi temizliyor sağolsun...artık çok işyapamıyorum malum:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadınlar hamamına erkek girmesi gibi desene...klava:kötükedihüso
filizcim bittimi ev işi bakalım..bende perde yıkıyorum annem evi temizliyor sağolsun...artık çok işyapamıyorum malum:CüvCüv:
canım mühendis nişanlım tarım il müdürlüğü misafirhanesinde kalıyor..ben gidince ev bakacaz.ufak tefek şeyler alcak orda kalcak..
hoşgeldin yeniden nurcum senin bugun işler çok anlaşılan...
nurtanemin kesin işi çıkmıştır az daha bekleyelim gelir elbet...
zorlu sevdlım ne oldu sevgilinel barıştın mı
?????
misafirhanede de zordur eminim yaşamak.olsun güzel günler görmek için biraz çile çekmek gerekiyor dimi.yaa sivasta olsaydım valla düğününe gelirdim nişanlını falan tanımıyorum ama yinede bi mutluluklar dilemek isterdim ee tabi accıkta oynardım:dance:
kadınlar hamamına erkek girmesi gibi desene...klava:kötükedihüso
mervem weydenn kıslarrr evet baeiştık şükürropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay ay auyyyyy
ahahahahah:roflol:
aynen öle canımmm.ama onlar için çok güzel bi fırsat.herbişeyimizi burdan öğrenirlerr.a dan z ye.ben erkek olsam duysam böle bişeyi vala bila girerdimmkaydirigubbakcemile3
çok acımasızsın yaakötükedihüso hamile olmak çok güzel hartika bir duygu ama son aylara doğru okadar sıkıntılı geçiyor ki hergün ev temizlemeye razı olursun bu sıkıntıyı çekmektense emin ol..hem sen neden benimle uğraşıyorsunkaydirigubbakcemile sırf sana inat erken doğurucamkaydirigubbakcemile3ohhhh işten kaytarma yöntemii iyiymiş evlenemde hamile kalam hemen kötükedihüso
bitti sayılır canım evet sen iş yapma allah korusun erken falan olur anneler olmasa ne yapardık acaba
ya nurtanemden hala ses yokkk nerelerde bizim kız hadi hep birlikte bağıralımda duysun ve gelsin bari zehraaaaaaaaaaaaa nerelerdesin:a015:
çok acımasızsın yaakötükedihüso hamile olmak çok güzel hartika bir duygu ama son aylara doğru okadar sıkıntılı geçiyor ki hergün ev temizlemeye razı olursun bu sıkıntıyı çekmektense emin ol..hem sen neden benimle uğraşıyorsunkaydirigubbakcemile sırf sana inat erken doğurucamkaydirigubbakcemile3
annelerin değerini insan evlenince anlıyormuş valla..sende çok yorma kendini canım dınlen biraz..
mervem weydenn kıslarrr evet baeiştık şükürropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay ay auyyyyy
şerifemm çok sevindimm hayatımmm.gözünaydınnnopuyorumnanaktan