- 11 Mart 2010
- 440
- 0
- 38
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.741
kızlar bi duş alıcam yoruldum öpt
olur canım şimdiden saatler olsunnn tatlımmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bi duş alıcam yoruldum öpt
allah sonumuzu hayır etsin inşallah Şeniz bizde evlenek bizimde bebelerimiz olsun mini mini: CüvCüv:
kızlar işte bir sohbet arkadaşımız daha kaydı ellerimizin arasındanzemuszemus
zamanla çoğalmamız gerekirken zamanla azalıyoruz sanki:uhm:
evlenin evlenin sonra bekarlık zamanlarınızı çokk ararsınız ( çok bilmiş menapoz teyzeler oluryaa ellerinde sürekli örgü herkese laf yetiştirirler öle oldumkaydirigubbakcemile3 )
evlenin evlenin sonra bekarlık zamanlarınızı çokk ararsınız ( çok bilmiş menapoz teyzeler oluryaa ellerinde sürekli örgü herkese laf yetiştirirler öle oldumkaydirigubbakcemile3 )
ama nedennnnnn:uhm: yaa bide daha yeni başladık çoğalcaz inşallah yaa :kedi:
evettttttttttt gözümde canlandı o tip teyzee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yazın azalarız kışın toplanırız yaz herkes biyere gidio ama biz kaybetmeyelim birbirimiziiii :çok üzgünüm:
kız senin yüzünden evlilikten soğcaz yaaaabenneyaptımki ama yokyok ben her halükarda isterdim galibaakaydirigubbakcemile3 aceba neden:roflol:
yazın azalarız kışın toplanırız yaz herkes biyere gidio ama biz kaybetmeyelim birbirimiziiii :çok üzgünüm:
ip teyze değil menopoz teyze..istersen bide lif ördürelim sana lazım olmasın evlendikten sonra kuşum:hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evliliğin güzel çok yönü var ama insan bekar olmayıda özlüyor sorumluluk az akşama ne yemek yapsam derdi yok her işi annene yıkabiliyorsun...gel bi daha düşün evlenmeyi kuşum kıyma kendinekaydirigubbakcemile3
CADIARZU yol yakınken dön diyosun yanii yaa ben arabaya taşş bu yola baş koydum olmassslmaz: kesin evlenmem lasımmaklinialirimsmile
daha yaz gelmedi ki neden kimse gelmiyor mafoldumben
evt yaa millet yaz gelmeden kaybolmaya başladı mevsim mutasyonunamı uğradık nee:uhm:
lifffffffffff ayy annem gibisinn doymuyor lifeeeee kimde görse örnek alıyorr istemiyorummmm patik örek :hulya: :hulya:
güneşi gören gidiyorr anacımmm delikafadulden kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
mini ini kazaklar mini mni patıkler örek:hulya:
buluta evaya nurtanemın bebişe :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: örek
evet yaa şimdi oonlara örek:hulya::hulya::hulya: oonlarda bizimkiler oolunca örerlerr:hulya::hulya::hulya: yani inşallahyerimseniben
ya kızlar yemek yapmam gerekiyor çok öpüyorum sizi..
işte bir yaprak daha koptu dalından demiştim zamanla azalıyoruz diye bakın bende gidiyorum..:gitme: öptüm sarıldım ikinizede...burası size emanet alıp başka yere götürmesinle haaa....hadi bol geyikler canlarım...