- 11 Mart 2010
- 440
- 0
- 38
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.681
ekip tamamlanmadı nazar değdii bize nazar :çok üzgünüm:
gözü değenlerin gözü çıksın inşallah klava:klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h.bulduk tatlım nasılsın mervemyerimseniben
geldim geldimm hadii ekip tamamsa başlayak coşmaya o zaman kızlarrr:içelim::))
zorlu sevdlım ne oldu sevgilinel barıştın mı
?????
yok ben içemem aslında içmeyi severim ama hamileyim ya kızıma dokunur diye içemem siz buyrun oh oh :teytey:
yaa sabahtan beri biri geliyo öteki gidiyo bi toplaşamadık offfffffff olmuyo böylee mafoldumben
bende sordum morali iyi barışmışlah oh oh Şeniz
evettt gelirler inşallah birazdan...bu arada resmın güzel olmuş çoluk çocuk toplanmışsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah bozmasın muhabbetlerini maşallah maşallah..:Saruboceq:sizde bi tatsızlık yok dimi kuşum...:uhm:
sen benimle uğraş bakalım az kaldı sende evlenince sıra bana geliceklaelaelaelaelae:roflol::sm_cool:
hımm yazdıklarını mı kontrol ediyo bak sennn çaktırmıyor güyaaguclubacismile
ya merakımdan soruyorum merveyede sordum dün acep sitede erkek üyeler varmıdır hani sırf biz hatunların neler konuştuklarını merake dip ajan gibi içeri sızanlar ne dersinCADIARZU
mervemmm bacımm hoşgeldinna.s.
canım bizde zaman mekan sorunu çok....o sivasta ben burda imreniyorum sözlüler felan neguzel el ele gezıyorlar..biz msn açıp oyun oynuoz monoton yaniii..az kaldı sabret diyor...keşke bizimde yuvamız olsa bende bebeğimizi beklesem çok mutlu oluyorum siz gibi insanları görünce ve hem maşallah diyorum darısı bizlere inşallahh
hb canımcımm.ya bugün doğrudüzgün pcye bakamıomm.sinir oldumm.
özlüom ama ben sizi yaa.
buarada nurtanemden hala haber yok(
haberi olan varmı yoksa:uhm:
olmazmı kuzumm yaa.vala benim tanıdığım bile vardı .elalı bi nick almıştıı.sırlarınızı öğreniom demişti..
hatta bazıları kendileri sölüo erkeğiz die.tabi hemen atılıolarr:roflol:
inşallah sizinde çok mutlu bir yuvanız olur..az kalmış gitcen zaten sivasa bol bol elele gezersiniz hasret giderirsiniz..sık dişini biraz...sivasta nerde kalıyor nişanlın mahalle olarak soruyorum..