Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ben alıştım huyunu aldım küser geri canımm der bişey olmamış gibii cidden çocuk gibiler :ecrin_bebek: :emir_bebek:

mervem bende boşver geri gelir yapmak istedim ama kız zaman geçmedi bitürlü ama yinede inat ettim aramadım oaradı ohhh çok iyi olduukaydirigubbakcemile3

mervem bende boşver geri gelir yapmak istedim ama kız zaman geçmedi bitürlü ama yinede inat ettim aramadım oaradı ohhh çok iyi olduukaydirigubbakcemile3

aynennn elim telefona gidio bakıom olee msn giriom gelmıoo sabredıom azcık bakıom arıyoo canımmm napıyomuş diyee kaydirigubbakcemile3

cadııııııııııı :eek: erkekler kulubune gidek benım adım şey olsun hüsom :)))))))))))))))))))))))) delikafadulden

hüsom diye erkek adımı olur bence sabit koy adını daha inandırıcı olur..

kıslar benimde sivasta abim var yazın gelmiştim oraya ama yıldızelinde o:1rolleyes:

yıldızeli sivasa yarım saat uzaklıkta sivasa giderken ordan geçiyorsun zaten..

senii seviommmm bebeeemm ondan uğraşıomm saçımı yoldun zatenn :çok üzgünüm:

biliyorum yaa sevdiğini ben sevilmiycek hatunmuyumkaydirigubbakcemile3 hadi hadi bende seni seviyorum okadar seviyorum ki lif örcem sanakaydirigubbakcemile3

hüsom diye erkek adımı olur bence sabit koy adını daha inandırıcı olur..

yıldızeli sivasa yarım saat uzaklıkta sivasa giderken ordan geçiyorsun zaten..

biliyorum yaa sevdiğini ben sevilmiycek hatunmuyumkaydirigubbakcemile3 hadi hadi bende seni seviyorum okadar seviyorum ki lif örcem sanakaydirigubbakcemile3

sen bi eva bebeişi doğur saçını yolcam ozman şimdi bebeişe kıyamıom kaydirigubbakcemile lifffffffffffff ayyyyyy imdattt...hergun yenı lıf kullanamda tüketem barii

sabit :))))))))))))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTE] şutarafagitti :roflol::roflol::roflol:

amanya bekarken ve çalışırken ne rahatlıktı ev işi yok kociş yok çalış gez rahat rahat şimdi bizim bekarlar vazgeçicek evlenmekten

valla ne rahattık ev işi yemek çamaşır bulaşık ütü hepsi bize kalıyor evlenince..bekarlık hakkaten sultanlıkmış..

saolasın nurcumm yaakaydirigubbakcemile5 vallayi bende sevinçten bihal ooldum :dance: gece bide cam açtık :asigim: amanın ayrılık zor geliyo galiba bize yaaaalkisalkisalkis

aşkböcekleri siziŞeniz:asigim:
ben alıştım huyunu aldım küser geri canımm der bişey olmamış gibii cidden çocuk gibiler :ecrin_bebek: :emir_bebek:

benim eşimde hemen alınır gönlünü almakla uğraşmak bile güzel napalım aşık olunca katlanıyor insan.

allah sonumuzu hayır etsin inşallah Şeniz bizde evlenek bizimde bebelerimiz olsun mini mini: CüvCüv:

kızlar işte bir sohbet arkadaşımız daha kaydı ellerimizin arasındanzemuszemus
zamanla çoğalmamız gerekirken zamanla azalıyoruz sanki:uhm:

X