N
_NURUM_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.641
melikemmm keyifler nasıl_?_
iii walla nası olsun canımcım dusa giricem birazdan ölee hani nerde filiz ben görmedimmmmbilmiyorumkismile
neyse fsıtıklar ben bi dusa girem gelim ok öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iii walla nası olsun canımcım dusa giricem birazdan ölee hani nerde filiz ben görmedimmmmbilmiyorumkismile
bebişde iyi bende özledim valla hem ev siliyorum hem sizinle konuşuyorum hergün ev silmek zorundayım ogluşum alerjik oldugu için zor iş valla toz olmucak hiç
:roflol::roflol::roflol:
ayy canımm .sabah girdim baktımm oyunn bölümüne.anamm sohbet topiğimiz yokk.hemen msj takibe baktımm.taşımışlarr.
bi an göremeyince panikledimm.
ayy taşınmayada yardım edemedimm kuzularımm.çok yoruldunuzmuukaydirigubbakcemile3
ya nurtanemin gece bi baktım ne mesaj sayısı görünüyor nede avatarı acep banlanmışmı oluyor.pek anlamıyorum bu işlerden ama bu yüzden gelememiş olabilir.nur denemmm yokkk keleeeeeeeee
neyse fsıtıklar ben bi dusa girem gelim ok öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nurcum hoşbulduk nasılsın yedin mi simitleri...afiyet olsun canım...
nurcum afiyet olsun sana ben daha yeni bişeyler yedim sağol canımcım..
gece 1.30 a kadar ben forumdaydım sen online değildin ama benden sonra online görünüyor olabilirsin.belki sistem arızalanmıştır ne bilim sonuçta elektronik bi ortam arada hafızası bulanıyordur..
saol datlışımm sanada afiet olsunn.
öledir heralde canımm.yada bnmki giriş yaptıı valakaydirigubbakcemile3
hımm yazdıklarını mı kontrol ediyo bak sennn çaktırmıyor güyaaguclubacismile
ya merakımdan soruyorum merveyede sordum dün acep sitede erkek üyeler varmıdır hani sırf biz hatunların neler konuştuklarını merake dip ajan gibi içeri sızanlar ne dersinCADIARZU
nurcum hoşbulduk nasılsın yedin mi simitleri...afiyet olsun canım...
hihoyyyt ben geldimmmm hihoyyyt