Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

anamm şimdide bulutumm gelmişşş:))

kurban olurum bu yakışıklıya yaa.çok kanım kaynıoo benim bu bebekee.ayy yanımda olsadaa öpsemm koklasamm

iii walla nası olsun canımcım dusa giricem birazdan ölee hani nerde filiz ben görmedimmmmbilmiyorumkismile

hımmm anadımm bebişimm.

demin koymuştu fotosunu.şimdi tekrar bulut yapmışş :))

snn face yoktu dimi.bulutu bi görsenn.ayy yiyesimm gelio .canım ya çok şekerr

bebişde iyi bende özledim valla hem ev siliyorum hem sizinle konuşuyorum hergün ev silmek zorundayım ogluşum alerjik oldugu için zor iş valla toz olmucak hiç

filizcim merhaba şimdi girdim foruma yazdıklarınızı okudum bulutcum alerjik ha bilirim ne zor olduğunu benimde toza karşı alerjm var tozlu ortamda nefesim tıkanır gözlerim kızarır.çok dikkat et canım bebekler daha hassas olur.kıyamam bulutuma

dün akşam üzeri taşındık sağolsun mervemle nurtanem taşınmaya yardımcı oldum.bana pek bişey yaptırmadılar hamileyim ya benide oturduğum yerde taşıdılar ama merve söyledi en ağır şey benmişim yani şişkoyumkaydirigubbakcemile3

nur denemmm yokkk keleeeeeeeee
ya nurtanemin gece bi baktım ne mesaj sayısı görünüyor nede avatarı acep banlanmışmı oluyor.pek anlamıyorum bu işlerden ama bu yüzden gelememiş olabilir.
neyse fsıtıklar ben bi dusa girem gelim ok öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde seni öptük ama gelme ders çalış bizim yüzümüzden derse vakit bulamıyosun kızarım bak sonra...

nurcum hoşbulduk nasılsın yedin mi simitleri...afiyet olsun canım...

ayy iiyimm şekerimm.yedim vala simitleri.hatta birazdanda öğle yemeği yicemm.gelin sizdee canlarımm.sizsiz boğazımdann geçmezz :))

ya kuzularım şimdi bi arkadaş msj attı.gece 2 de ben online gözüküomuşumm.hemde forumları arıomuşumm.kafam karıştı yaa:uhm:

nurcum afiyet olsun sana ben daha yeni bişeyler yedim sağol canımcım..

gece 1.30 a kadar ben forumdaydım sen online değildin ama benden sonra online görünüyor olabilirsin.belki sistem arızalanmıştır ne bilim sonuçta elektronik bi ortam arada hafızası bulanıyordur..

saol datlışımm sanada afiet olsunn.

öledir heralde canımm.yada bnmki giriş yaptıı valakaydirigubbakcemile3

saol datlışımm sanada afiet olsunn.

öledir heralde canımm.yada bnmki giriş yaptıı valakaydirigubbakcemile3

hımm yazdıklarını mı kontrol ediyo bak sennn çaktırmıyor güyaaguclubacismile

ya merakımdan soruyorum merveyede sordum dün acep sitede erkek üyeler varmıdır hani sırf biz hatunların neler konuştuklarını merake dip ajan gibi içeri sızanlar ne dersinCADIARZU

vardırr gibimee geliyorr onlar heryerden çıkarlarrr kötükedihüso klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…