N
_NURUM_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
5 sene çok ilk 2 yada 3 yıl içinde zaten alışıyorsunuz birbirinizin düzeninize..kavga gürültü daha az oluyor zamanlaa [biraz korkutayım seni ]kaydirigubbakcemile3
nur tanesiiiiiiii nerdesinn sustunnn olumunekankayizsmile
evet tatlımm varr:asigim:
beklemedeyim vala.engelleri kaldırmaya çalışıozz
burası çok ii oldu yaa.evliler bekarlarr.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey varr.seviorumm sizi canlarım yaa:1hug:
cicim ayında öledirler evett ii iii sıkmasın... :ecrin_bebek:
hadi hayırlısı.engeller zamanla aşılır inan siz birbirinizi sevdikten sonraa aşkınızın önünde hiç bir engel duramazz Şeniz[vay be ne söz söyledim ama]
burdayim tatlim arada bi bakiyom ben yemegim var ocakta:)))))
hadi hayırlısı.engeller zamanla aşılır inan siz birbirinizi sevdikten sonraa aşkınızın önünde hiç bir engel duramazz Şeniz[vay be ne söz söyledim ama]
kaydirigubbakcemile3 kitabın ortasından konuştun ciddennnn sempatiksalakcinni
bide güven meselesi kendine güveniyorsa rahat bırakır ama sorumluluk çok gerçekten
bide güven meselesi kendine güveniyorsa rahat bırakır ama sorumluluk çok gerçekten
yok canım emiyodu ama bıraktı bebegim 1.5 ay emdi nasıl kötü bi duygu sakın mamaya alıştırma zorlada olsa emzir bide şimdiden krem kullan gögslerine o emince ilk zamanlar yara oluyo ben aglardım acıdan ama emzirirdim yinede
evett şimdi korkuyorr bende korkuyorum onu kaybetmektenn o his oluyorr sevince.....sorumlulukları sizlerden öğrencez inşallah... opuyorumnanaktan
nurtanemmm maşallah pek hamaratsınn.misafirin vardı dimi kuzum_?
evt tatlimmm misafirlerim vardi hayret sen bana yazarmiydin heeee)))))
evett şimdi korkuyorr bende korkuyorum onu kaybetmektenn o his oluyorr sevince.....sorumlulukları sizlerden öğrencez inşallah... opuyorumnanaktan
evt tatlimmm misafirlerim vardi hayret sen bana yazarmiydin heeee)))))