Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

burası çok ii oldu yaa.evliler bekarlarr.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey varr.seviorumm sizi canlarım yaa:1hug:

5 sene çok ilk 2 yada 3 yıl içinde zaten alışıyorsunuz birbirinizin düzeninize..kavga gürültü daha az oluyor zamanlaa [biraz korkutayım seni ]kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anladımm sizin bilgilerden yararlancaz elbettee sağol canımmmm olumunekankayizsmile

evet tatlımm varr:asigim:

beklemedeyim vala.engelleri kaldırmaya çalışıozz

hadi hayırlısı.engeller zamanla aşılır inan siz birbirinizi sevdikten sonraa aşkınızın önünde hiç bir engel duramazz Şeniz[vay be ne söz söyledim ama]

burası çok ii oldu yaa.evliler bekarlarr.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey varr.seviorumm sizi canlarım yaa:1hug:

evettt geçim nasıl oluyor felan kıskançlıkları geçiyomuş bak zamanla öğrendim...sorumluklar nasıl öğrenılırr sağolsunlar yaa olumunekankayizsmile

hadi hayırlısı.engeller zamanla aşılır inan siz birbirinizi sevdikten sonraa aşkınızın önünde hiç bir engel duramazz Şeniz[vay be ne söz söyledim ama]

kaydirigubbakcemile3 kitabın ortasından konuştun ciddennnn sempatiksalakcinni

vayy süper söledinn be kuzualkisalkisalkis

saol canım benimm.haklısınn.zman geçer engeller kalkarr.yeterki sevgiden saygıdan eksilme olmasınn

evt yaa bende 6aylikken biraktim emzirmeyi cokda pismanim valla keske devam etseydim sütümde vardi kendim biraktimm maleseffff

evetttt negüzeller demiii sevdikleriyle yuvaları var bebişleri var Allah hep mutlu etsin hepsını inşallahh

evett şimdi korkuyorr bende korkuyorum onu kaybetmektenn o his oluyorr sevince.....sorumlulukları sizlerden öğrencez inşallah... opuyorumnanaktan

ozaman söyluyorum evliyseniz eşinize yemek yapmak zorundasınız tıpkı şuan benim yapmak zorunda olduğum gibi ama sohbeti bırakıp kim gidip yapıcak yemek...ne güzel örnek oluyorum evli biri olarak siz bekar arkadaşlarımaa :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…