- 23 Mart 2010
- 506
- 2
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
ben kaç defa yazdım görmüonkı bebeeem :çok üzgünüm:
canım oglum şuan 3.5 aylık ilk 1,5 ay emdi
ayy kiyamam ben sana canimsin benim ben mutfaktayken sizin masallahiniz var valla ben gelene kadar bi sayfa doluyo göremiyom hepsini kusura bakma canim benim)))
bu arada komık bişe deyim ablamım sütü fazla gelmişti bardağa koymuş mutfaya eniştemde bu süt nie burda içem bari demiş içmiş öğrenince adam bi tuhaf olmuştuu yaaaaaa
canım ben pek önemsemedim çatlamaz diye ve hiç bişey kullanmadım şuan karnımın altında çatlaklarım oluştu üzülüyorum ama kızıma feda olsun ne yapalım...
47 şuan hemen gitti kilo zaten bebek almış kiloyu
canım ben pek önemsemedim çatlamaz diye ve hiç bişey kullanmadım şuan karnımın altında çatlaklarım oluştu üzülüyorum ama kızıma feda olsun ne yapalım...
kızlar sohbet süper ama benim çıkmam gerekiyor yemek yapıcam.hepinizi öpüyorum yine toplanalım böyle bir ara...
kızlar sohbet süper ama benim çıkmam gerekiyor yemek yapıcam.hepinizi öpüyorum yine toplanalım böyle bir ara...
47 kilomuu.anam ben 48 im.bide daha bekarımm. ben yarım dünya olurum gibime gelioo.maşallahh seni gören çocuğun olduğunu anlamaz ozman hee
ayy koptummm:roflol::roflol::roflol:
tadı nasılmışş acaba yaa
şaşırıyorlar canım inanmıyorlar zaten
bilmemm inek sütü gibidir heraldee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama insan yinede b tuhaf oluyor yaaa eniştem çok kötü olmuştu amaa kpkırmızıı
tadı konusunda bi merak uyandı içimde kaydirigubbakcemile3