- 20 Mart 2010
- 319
- 0
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
evt yaa bende 6aylikken biraktim emzirmeyi cokda pismanim valla keske devam etseydim sütümde vardi kendim biraktimm maleseffff
evetttt negüzeller demiii sevdikleriyle yuvaları var bebişleri var Allah hep mutlu etsin hepsını inşallahh
ben 1 yaşına kadar emmişimm.annem salça felan sürüyomuş elimle silip emiyomuşum sonra yeeklerın tadını alınca bırakmışım çok cimcimeymişim yaa :ecrin_bebek:
çok çok güzelll.hepimiz hep mutlu olalımm kızlarr.
darısı mervemle bana :))
eminim sen şuanda cimcimenin tekisin tatlım kaydirigubbakcemile3
yok canım emiyodu ama bıraktı bebegim 1.5 ay emdi nasıl kötü bi duygu sakın mamaya alıştırma zorlada olsa emzir bide şimdiden krem kullan gögslerine o emince ilk zamanlar yara oluyo ben aglardım acıdan ama emzirirdim yinede
keşke benim ogluşmda emseydi her mama verişimde vicdan azabı çekiyorum ama kendi emmiyo zorluyorum aglıyor emmemek için
tamam krem olayını doğumdan sonra kullanırım diye düşünüyordum sağol uyardığın için...
evetttttttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen cadımsın
canım göğüs ucunu tutamıyosa bebek emmezkii sağsaydın
herşey yaptım ama doymuyordu dr mama vericez dedi biraz obur aynı babası valla mamayı yiyo aglıyo çok bile veriyorum :ecrin_bebek::ecrin
karınına yırtık olmasın die yağ sürdünmüüü canım çatlaklar kalıoya gerçi artık çok geç karnın büyürken devamlı kaysı yağı felan surcektın
aynı benim yiğen gibi tek anne sütü yetmedi mamaya başlattı doktor hemen iştahı iyiyse güzelll zorlanmazsın 6 ay vermışın sanırım anne sutu oda yeterr zaten ilk doğduğunda verılen anne sütü bebeği sarılıktan hastalıktan koruyor o alacağını almıştır bebiş üzülme sen
yok hiç olmadı hatta 40 kiloyla hamile kaldım 58e çıktım ama bişe yok kremde kullandım zaten genç kızkende hergün kullanırdım şaslıyım çatlak yok
karınına yırtık olmasın die yağ sürdünmüüü canım çatlaklar kalıoya gerçi artık çok geç karnın büyürken devamlı kaysı yağı felan surcektın