- 23 Mart 2010
- 506
- 2
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
benim kayın validemde iskndrnda
aahhh ahhhhhhh görürmüyüz aceppbilmiyorumkismile
ben normal doğum yapmak isterdim annem ne çekmiş bi göreyimde kıymetini dahada çok bileyimmm :ecrin_bebek:
Anlamadim nededigini canim yaa.:)))))
İnşallahh canım inşallahh onu karnında hissetmek kımıldaması felan bide sevdiğinle senın parçan çok güzeldirrrrrrrrr boshayallersmile
inşallah sizde görürsünüz ogünleri harika bir duygu bunu anlatmak imkansız..bende normal doğum istiyordum ama kızım daha dönmemiş sanırım sezeryan olcak...annenin kıymetini emin ol evlenip gurbete gittiğinde yeteri kadar anlıycaksın canım
hemen istiorummkaydirigubbakcemile3
hemen istiorummkaydirigubbakcemile3
bende hemen istiyorum maleseff öle lüksüm yokkii ama ohooo daha nişan düğün vs derken 2 sene sonra anneyım ancakk
ben nededimki bana mi dedi anlamiyorum sizi cok karisik bi sohbet yaaaa nurrrr nerdesin beee
filizcim inan heycan korku karışık.doğum nasıl olcak doğumdan sonra sorumluluk alabilecekmiyim kızıma iyi bir anne olabilecekmiyim kafam hep bu sorularla dolu..sen normal doğummu yaptın...bebişin kaç kilo doğdu..birde kucağına verdikleri an ne hissettin canım...
farklı bi bakış açısı.dayanabilrsen yap tabi kuzucumm kaydirigubbakcemile3
valla canım bizde çoğu zaman anlayamıyoruz birbirimizi ama kaptırdık gidiyor işte..tut sohbetin ucunden kim ne yazarsa cevaplıyoruzz güzel oluyorolumunekankayizsmile
bende hemen istiyorum maleseff öle lüksüm yokkii ama ohooo daha nişan düğün vs derken 2 sene sonra anneyım ancakk
kim yaa kim dogum yapcakki ayyy allah kolaylik versin valla canim yaaa
emin ol benim daha çok zmanım varrmafoldumbenmafoldumben