Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ben normal doğum yapmak isterdim annem ne çekmiş bi göreyimde kıymetini dahada çok bileyimmm :ecrin_bebek:

inşallah sizde görürsünüz ogünleri harika bir duygu bunu anlatmak imkansız..bende normal doğum istiyordum ama kızım daha dönmemiş sanırım sezeryan olcak...annenin kıymetini emin ol evlenip gurbete gittiğinde yeteri kadar anlıycaksın canım

mafoldumben evett....hayırlısıyla doğsunda bebişin korkma sen çok güzel annelik yaparsın eminimm....

ben nededimki bana mi dedi anlamiyorum sizi cok karisik bi sohbet yaaaa nurrrr nerdesin beee

valla canım bizde çoğu zaman anlayamıyoruz birbirimizi ama kaptırdık gidiyor işte..tut sohbetin ucunden kim ne yazarsa cevaplıyoruzz güzel oluyorolumunekankayizsmile

ben hayatta çocuk yapmam diyenlerdendim ama herşeydençok seviyosun ben sezeryan ama epiduralle yaptım uyanıktım eksik dogdu ama 3 kiloydu kucagına aldıgında çok farklı bi duygu anlatılcak gibi degil ben aglamıştım dogdugunda ilk aglamasını duydum eger normal olmazsa epidural iste daha iyi ayık olmak acı yok kesinlikle

valla canım bizde çoğu zaman anlayamıyoruz birbirimizi ama kaptırdık gidiyor işte..tut sohbetin ucunden kim ne yazarsa cevaplıyoruzz güzel oluyorolumunekankayizsmile

aynen nur tanem tutuyom biyerden cevap yazıom öle ilerlioo kaydirigubbakcemile3

emin ol benim daha çok zmanım varrmafoldumbenmafoldumben

güç olmasında geç olsun...evlenınce eminim kıskançlıktan üstüme başıma ojeme boyama karışcakkkk şimdiden karışıyorr herşeyimee...bekarlığın tadını çıkarak barimm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…