Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ben hayatta çocuk yapmam diyenlerdendim ama herşeydençok seviyosun ben sezeryan ama epiduralle yaptım uyanıktım eksik dogdu ama 3 kiloydu kucagına aldıgında çok farklı bi duygu anlatılcak gibi degil ben aglamıştım dogdugunda ilk aglamasını duydum eger normal olmazsa epidural iste daha iyi ayık olmak acı yok kesinlikle

benim narkoza alerjim var zaten bir keresinde ameliyat olurken narkozdan solunumum durmuş bu yüzden doktorum da epidural yapcak sanırım..bebişini allah korusun maşallah çok tatlı.bizim kız fazla obur çıktı daha şimdiden 3 kilo 750 gram teyzesi:ecrin_bebek:

benim narkoza alerjim var zaten bir keresinde ameliyat olurken narkozdan solunumum durmuş bu yüzden doktorum da epidural yapcak sanırım..bebişini allah korusun maşallah çok tatlı.bizim kız fazla obur çıktı daha şimdiden 3 kilo 750 gram teyzesi:ecrin_bebek:

cimcimeee tontiş olcak desenee :ecrin_bebek: :nazar:

güç olmasında geç olsun...evlenınce eminim kıskançlıktan üstüme başıma ojeme boyama karışcakkkk şimdiden karışıyorr herşeyimee...bekarlığın tadını çıkarak barimm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

öle tabi bacım.güç olmasında geç olsunn.hayırlısı

mervecim bekarlığın son demlerindesin tadını çıkarr...evlilikte çok güzel ama sorumluluğu çok fazla...

maşallah ama benimki erken dogdu teyzesi dr mamayı azalttı kilosu fazla diye epidural iste

haklısın canımm ilk 5 sene sorumluları kavradımmı tamamdır sanırım başta çok zor olcak anneye alışkınızyaa :gitme:

5 sene çok ilk 2 yada 3 yıl içinde zaten alışıyorsunuz birbirinizin düzeninize..kavga gürültü daha az oluyor zamanlaa [biraz korkutayım seni ]kaydirigubbakcemile3

3 haftam kaldı doğuma canım benden bahsediyoruz...sağol allah kolayını verir inşallah...

Ayyy canim yaa allah kolaylik versin ins. kolay dogum yaparsin benimde 7aylik oglum var dogum nasiul bisey iyi bilirim biran önce kurtulursun ins. normal olcak degilmi?

hep mama mı verdin doğduğundan beri...

yok canım emiyodu ama bıraktı bebegim 1.5 ay emdi nasıl kötü bi duygu sakın mamaya alıştırma zorlada olsa emzir bide şimdiden krem kullan gögslerine o emince ilk zamanlar yara oluyo ben aglardım acıdan ama emzirirdim yinede

X