- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
- Konu Sahibi Nur_tanesi
ALLAH gönlünüze göre versin darısı isteyenlerin başına kızlar
Amin canım aminn boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH gönlünüze göre versin darısı isteyenlerin başına kızlar
güç olmasında geç olsun...evlenınce eminim kıskançlıktan üstüme başıma ojeme boyama karışcakkkk şimdiden karışıyorr herşeyimee...bekarlığın tadını çıkarak barimm kaydirigubbakcemile3
ben hayatta çocuk yapmam diyenlerdendim ama herşeydençok seviyosun ben sezeryan ama epiduralle yaptım uyanıktım eksik dogdu ama 3 kiloydu kucagına aldıgında çok farklı bi duygu anlatılcak gibi degil ben aglamıştım dogdugunda ilk aglamasını duydum eger normal olmazsa epidural iste daha iyi ayık olmak acı yok kesinlikle
heee nur burdaymis ohhh ben yokum burda demi siz var siz hemen sattiniz beni neyse :))))))
benim narkoza alerjim var zaten bir keresinde ameliyat olurken narkozdan solunumum durmuş bu yüzden doktorum da epidural yapcak sanırım..bebişini allah korusun maşallah çok tatlı.bizim kız fazla obur çıktı daha şimdiden 3 kilo 750 gram teyzesi:ecrin_bebek:
güç olmasında geç olsun...evlenınce eminim kıskançlıktan üstüme başıma ojeme boyama karışcakkkk şimdiden karışıyorr herşeyimee...bekarlığın tadını çıkarak barimm kaydirigubbakcemile3
karışıyolar canım sen tadını çıkar bencede
şimdiden diyokı balkonu felan o yıkıycakmış çamaşırı o sercekmişş sanki bulunmaz hint kumaşıyım...klava: bazen hoşuma gidio bazen sıkıyorr
benim narkoza alerjim var zaten bir keresinde ameliyat olurken narkozdan solunumum durmuş bu yüzden doktorum da epidural yapcak sanırım..bebişini allah korusun maşallah çok tatlı.bizim kız fazla obur çıktı daha şimdiden 3 kilo 750 gram teyzesi:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3
öle tabi bacım.güç olmasında geç olsunn.hayırlısı
mervecim bekarlığın son demlerindesin tadını çıkarr...evlilikte çok güzel ama sorumluluğu çok fazla...
maşallah ama benimki erken dogdu teyzesi dr mamayı azalttı kilosu fazla diye epidural iste
şimdiden diyokı balkonu felan o yıkıycakmış çamaşırı o sercekmişş sanki bulunmaz hint kumaşıyım...klava: bazen hoşuma gidio bazen sıkıyorr
sende var mı evlenmek için bir aday canım
haklısın canımm ilk 5 sene sorumluları kavradımmı tamamdır sanırım başta çok zor olcak anneye alışkınızyaa :gitme:
ilklerde öylede sonra duruyolar canım ben 1 senelik evliyim
3 haftam kaldı doğuma canım benden bahsediyoruz...sağol allah kolayını verir inşallah...
hep mama mı verdin doğduğundan beri...