N
_NURUM_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.101
canım haftasonu girdiya araya oyüzden toplaşamadık sanırım.ben artık doğurmada tüm eksikleri tamamlıyım diye uğraşıyorum o arada evde de eşim babam tadilat yapıyor bahçede de ustalar çalışıyor ee bende fırsat bulup giremiyorum.
ama çok merak ediyorum iki gündür hepinizi.melike sınavı naptı, bulut iyileştimi,filiz sinemaya gitimi, zorlusvdali sevgilinle aran nasıl, nurtanemin interneti bağlandımı, mervem , nurum, melisdeniz ve mervehayati nasıllar acaba diye meraklardayım (umarım kimseyi unutmadım.)sorularımın cevabını en kısa zamanda almak istiyorum.görüşünceye kadar hepinizi öpüyorum kuşlarımopuyorumnanaktan
zehramm özelden msj atmışş giremicekmişş nete.en kısa zmanda gelir umarımm(
şerifem canımm sevgilinle aran nası_?bi sorun yok dimi.
mervemm güzelimmm sen naptınn.hazırlıklar tamammı.nezman çıkcaksınız yola_?
melisim,mervehayatim sizler nasılsınız tatlımmm_?
neler yaptınız haftasonu anlatınn bakemmm
günaydınnn canımm benimm.benim evde net olmadığı için haftasonu giremiorumm güzelimm.
sende gelmedinn kaç gündürr.hava güzel bunlar gezio heralde dedik filizimle :))
ay uykumu açamadım daha.gözlerimm gidio .
sen nasılsn tatlımm.neler yaptınn_?
napyım canım bende 3gün çorum'q abimin yanına gitmiştim ondan gelemedim gidişimde ani oldu yazamadım da:)
bu arada bende fazla uyuyamadımfisfisfis akşam arkadaşımla telefonda konuşurken uyunuş kalmışım valla sabah bana msj atmış çok utandım:kedi:
evet canım gezdim tabi biras alış veriş yaptım bolbol leblebi yedim geldimbayanssulusmile hee yaa o konuşuyodu ben uykum var dedim inanmadı bana bende uyumuş kalmışım benden ses gitmeyince anlamış ki uyumuşummirmirmirmir bu telefonda uyumada sevdiğimden bana bulaştı oda hep öle yapyo banakaydirigubbakcemile3
slm melikecimm nasilsin ....kizlarrr ben geldim gittim ama hic gelmicem demedim arada bi giriyorum görmcemin yanindayimda burdan girdim simdi kimse yokmuuuu
slm tatlim iyiyim sen nasilsin ben giremeiyorum nete benim labtop um bozuldu yaptirmam gerekiyor oyuzden size bisüre katilamicam canim....
ayy cok güzel olur yaa keske gelseniz bide tesadüfen bize yakinlarda komsu ayy grsz belki kizzz ins.. :Saruboceq:
canım haftasonu girdiya araya oyüzden toplaşamadık sanırım.ben artık doğurmada tüm eksikleri tamamlıyım diye uğraşıyorum o arada evde de eşim babam tadilat yapıyor bahçede de ustalar çalışıyor ee bende fırsat bulup giremiyorum.
ama çok merak ediyorum iki gündür hepinizi.melike sınavı naptı, bulut iyileştimi,filiz sinemaya gitimi, zorlusvdali sevgilinle aran nasıl, nurtanemin interneti bağlandımı, mervem , nurum, melisdeniz ve mervehayati nasıllar acaba diye meraklardayım (umarım kimseyi unutmadım.)sorularımın cevabını en kısa zamanda almak istiyorum.görüşünceye kadar hepinizi öpüyorum kuşlarımopuyorumnanaktan
sırayla yazıorummm msjlarıkaydirigubbakcemile3
melikemm okudum sıb-navla ilgili yazdıklarını.ama yine sorimm.nasıldıı bakimm.çok zorlandığınn oldumu.eminim benim güzelimm başarmıştırr:lepi: nezman açıklanacak sonuçlarr yaa.
ha bide misafirlerin vardı.ne oldu gittilermi_?
slm kızlar ben geldım:)
günaydııınnn canlarım 2 gündür giremiyorum bulutum çok hasta dün 6 saat oksijen verdiler igne yaptılar
canım sınavı atlatmışsın inş hayırlısı olur
nurum canımmm nasılsın birazdan çıkıcam açık kalır ama ogluşumla ilgilenirim çok nazlı hastaya