Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

zehramm özelden msj atmışş giremicekmişş nete.en kısa zmanda gelir umarımm (

şerifem canımm sevgilinle aran nası_?bi sorun yok dimi.

mervemm güzelimmm sen naptınn.hazırlıklar tamammı.nezman çıkcaksınız yola_?

melisim,mervehayatim sizler nasılsınız tatlımmm_?
neler yaptınız haftasonu anlatınn bakemmm

msj yazmayı unuttuğum yoktur inş.varsa kus bakmayınn kızlarr.nickleri isimleri düşünürkenn aklım karışıokafamçokkarıştı

slm canım bende kendi adıma hemen cevap veriyim çook şükür süperiz aramız güsel sonumuz evlilik olsun inşallah Şeniz ayyy bölede diyince evlilik meraklısı gibioldumkaydirigubbakcemile3

Günaydın nurumm günaydın canımmm a.s. nasılsın tatlım nerelerdesin görüşemiyos edemiyoos yaaa:1no2:

günaydınnn canımm benimm.benim evde net olmadığı için haftasonu giremiorumm güzelimm.

sende gelmedinn kaç gündürr.hava güzel bunlar gezio heralde dedik filizimle :))

ay uykumu açamadım daha.gözlerimm gidio .

sen nasılsn tatlımm.neler yaptınn_?

napyım canım bende 3gün çorum'q abimin yanına gitmiştim ondan gelemedim gidişimde ani oldu yazamadım da:)
bu arada bende fazla uyuyamadımfisfisfis akşam arkadaşımla telefonda konuşurken uyunuş kalmışım valla sabah bana msj atmış çok utandım:kedi:

hımmm anladmm canımm.gezdinmii bakemm çorumdaa :))

konuşurkenn uyuyp kaldınn hee.ahh canımmm.yatıp dinlenn kuzumm yaa.keşke bende evde olsamm.akşama kadar kalkmam

evet canım gezdim tabi biras alış veriş yaptım bolbol leblebi yedim geldimbayanssulusmile hee yaa o konuşuyodu ben uykum var dedim inanmadı bana bende uyumuş kalmışım benden ses gitmeyince anlamış ki uyumuşummirmirmirmir bu telefonda uyumada sevdiğimden bana bulaştı oda hep öle yapyo banakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canımm anladım tatlışımmm bende leptopumu kaldırdım kayınımın çocuklarından dolayı ondan giremedim bide sınav iştee inş.canımcım komsu oluruz bide bakarsınnnolumunekankayizsmile

slm datluşummma.s.
sınavım 3 dersim iii 3 dersim karısık gectiiiii bakalım ne olucak kac askerim gelicekkkkkkaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

ayy canım hiç sormaaa yaaa 3 dersim çok şükür iii gecti 3 dersim karısık bişidiyemiyom yaa dün berbattı resmen haa bide sallasam onuda sallamayı beceremiyomkiiiikaydirigubbakcemile3
dün aksam kayınımı acilen göreve cagırdılar oda polis eşim gibi onlarda hemen gittilerbenneyaptımki
kayınvalide kayınbaba kaldııııııııııııııııı:gitme:

günaydııınnn canlarım 2 gündür giremiyorum bulutum çok hasta dün 6 saat oksijen verdiler igne yaptılar

canım sınavı atlatmışsın inş hayırlısı olur
nurum canımmm nasılsın birazdan çıkıcam açık kalır ama ogluşumla ilgilenirim çok nazlı hastaya

ıyıyım melıkecım,evı topladım,makıneye camasır attım ole grdım yoksa kalır ısler,bırazdan yemk yapcam,okula gıtcem,haftaya vızleerım baslıyo (
filizcim cok uzuldum cok gecmıs olsun cnm HAYROLA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…