- 11 Mart 2010
- 440
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.081
bugün nurumuda hiç görmedim canım yaa normalde ooda gelirdi ama nerelerdeyse oda??
weydeni gördünmü hiçç acaba doğum yaptımı aklım onda....:ecrin_bebek:
yk canım yyaa bende çok merak ediyorum oonu naptı diye ama haber alamadım oondandaohaoldumsmile
eyvahedigeldismile Hayırlısıyla bebişini bı alsaydıı :ecrin_bebek:
oyyyyy oyyyyy kuzumaaa sen nerelerdesin canım yaa çok merak ettim dedim heralde gelmicekkk nur denemmmm ohhhhh sefam olsunnnnnnnnsositososito
çok sevindim canımcım bende sınavdan cıktım 3 ders iyi 3 ders karısık gectiiiiiii hayırlısı bakalım pöfffff bıkmışım yaa ben bu derslerdennnn:gitme:
bu arada haftayada esimin sınavı var hımm avusturyaya belkim bizde geliriz ne dersin eşim polis bunlara yurt dısı sınavı yaılıyo kazanırsa inşallah hayırlı bi ülkenin konsoloslugunda beklicek bakalım artıkk şekerr bide bakarsın komsu oluruzzzolumunekankayizsmileŞeniz
weydeni gördünmü hiçç acaba doğum yaptımı aklım onda....:ecrin_bebek:
kızlar nerdesiniz yaaa zehramm,nurcum,mervem,filizcim,weyden hala yoksunuz kızlarr neler oluyor bizesenağlama
nurum pazarları evde oluyor evdede net yokmuş...pazartesi açılışı yapar nurummmmmm sempatiksalakcinni
canım haftasonu girdiya araya oyüzden toplaşamadık sanırım.ben artık doğurmada tüm eksikleri tamamlıyım diye uğraşıyorum o arada evde de eşim babam tadilat yapıyor bahçede de ustalar çalışıyor ee bende fırsat bulup giremiyorum.
ama çok merak ediyorum iki gündür hepinizi.melike sınavı naptı, bulut iyileştimi,filiz sinemaya gitimi, zorlusvdali sevgilinle aran nasıl, nurtanemin interneti bağlandımı, mervem , nurum, melisdeniz ve mervehayati nasıllar acaba diye meraklardayım (umarım kimseyi unutmadım.)sorularımın cevabını en kısa zamanda almak istiyorum.görüşünceye kadar hepinizi öpüyorum kuşlarımopuyorumnanaktan