Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

canımmm ben yemek yicem oldumu kuzumm görüşürüzz sizi seviyorumm olumunekankayizsmile Allaha emanetsinizz

slm melikecimm nasilsin ....kizlarrr ben geldim gittim ama hic gelmicem demedim arada bi giriyorum görmcemin yanindayimda burdan girdim simdi kimse yokmuuuu

oyyyyy oyyyyy kuzumaaa sen nerelerdesin canım yaa çok merak ettim dedim heralde gelmicekkk nur denemmmm ohhhhh sefam olsunnnnnnnnsositososito
çok sevindim canımcım bende sınavdan cıktım 3 ders iyi 3 ders karısık gectiiiiiii hayırlısı bakalım pöfffff bıkmışım yaa ben bu derslerdennnn:gitme:
bu arada haftayada esimin sınavı var hımm avusturyaya belkim bizde geliriz ne dersin eşim polis bunlara yurt dısı sınavı yaılıyo kazanırsa inşallah hayırlı bi ülkenin konsoloslugunda beklicek bakalım artıkk şekerr bide bakarsın komsu oluruzzzolumunekankayizsmileŞeniz

slm tatlim iyiyim sen nasilsin ben giremeiyorum nete benim labtop um bozuldu yaptirmam gerekiyor oyuzden size bisüre katilamicam canim....

ayy cok güzel olur yaa keske gelseniz bide tesadüfen bize yakinlarda komsu ayy grsz belki kizzz ins.. :Saruboceq:

weydeni gördünmü hiçç acaba doğum yaptımı aklım onda....:ecrin_bebek:

canım bugün misafir vardı giremedim şuan çok yorgunum ama uykumun iyice gelmesini bekliyorum bu arada size yazıyım dedim.daha doğurmadım ama hissediyorum yakındır kızımın gelmesi.
toplaşamadık kaç gündür.herkes kopuk kopuk girip bişeyler yazıp çıkıyo.gönüller bir olsun gerisi teferruat..

kızlar nerdesiniz yaaa zehramm,nurcum,mervem,filizcim,weyden hala yoksunuz kızlarr neler oluyor bizesenağlama

canım haftasonu girdiya araya oyüzden toplaşamadık sanırım.ben artık doğurmada tüm eksikleri tamamlıyım diye uğraşıyorum o arada evde de eşim babam tadilat yapıyor bahçede de ustalar çalışıyor ee bende fırsat bulup giremiyorum.

ama çok merak ediyorum iki gündür hepinizi.melike sınavı naptı, bulut iyileştimi,filiz sinemaya gitimi, zorlusvdali sevgilinle aran nasıl, nurtanemin interneti bağlandımı, mervem , nurum, melisdeniz ve mervehayati nasıllar acaba diye meraklardayım (umarım kimseyi unutmadım.)sorularımın cevabını en kısa zamanda almak istiyorum.görüşünceye kadar hepinizi öpüyorum kuşlarımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nurum pazarları evde oluyor evdede net yokmuş...pazartesi açılışı yapar nurummmmmm sempatiksalakcinni

ahahahhh kaydirigubbakcemile3

da da dadammmmm.açılışı yapayımm barii cadım benimmkaydirigubbakcemile3

günaydınnn canlarımmm.ben geldimmm.pazartesiden nefret ediorumm.ilk iş günü.ama sizinle konuşacağım içinn pazartesi gelsinn istiorumm.e hafta sonu özlüorumm ben sizi.
hadi bugünn herkes gelsinde az kaynatalımm :))

canım haftasonu girdiya araya oyüzden toplaşamadık sanırım.ben artık doğurmada tüm eksikleri tamamlıyım diye uğraşıyorum o arada evde de eşim babam tadilat yapıyor bahçede de ustalar çalışıyor ee bende fırsat bulup giremiyorum.

ama çok merak ediyorum iki gündür hepinizi.melike sınavı naptı, bulut iyileştimi,filiz sinemaya gitimi, zorlusvdali sevgilinle aran nasıl, nurtanemin interneti bağlandımı, mervem , nurum, melisdeniz ve mervehayati nasıllar acaba diye meraklardayım (umarım kimseyi unutmadım.)sorularımın cevabını en kısa zamanda almak istiyorum.görüşünceye kadar hepinizi öpüyorum kuşlarımopuyorumnanaktan

canımm benimmm hemen cvbı yazayımm dedimm :))
ben gayett iiyimm.süper bi haftasonu geçirdimm.cumartesi aşkımla buluştumm.pazargünüde amcakızlarıyla pikniğe gittimm.uzun zmandan sonra sadece kendime vakit ayırdımm.özlemişimm yaa doğayla iç içe olmayıı.iice rahatladımmm.
bu haftasonuda sınavımm varr.biraz heyecanlıyımm.

canlarımm dualarınızla bana destek olunn.kazanıpp bu sıkıcı işten kurtulayımm:Saruboceq:

ayy weydenimm doğuma az kaldı dimi.2 haftamı ne CADIARZU aklımız hep sende olacak tatlım benimm

filizimmm canımmm bulut nası oldu.dün nete girip soracak bi yer bulamadımm.çok merak ettim.umarım ii olmuştur teyzesinin böcüğü:emir_bebek:

sırayla yazıorummm msjlarıkaydirigubbakcemile3

melikemm okudum sıb-navla ilgili yazdıklarını.ama yine sorimm.nasıldıı bakimm.çok zorlandığınn oldumu.eminim benim güzelimm başarmıştırr:lepi: nezman açıklanacak sonuçlarr yaa.

ha bide misafirlerin vardı.ne oldu gittilermi_?

X