- 20 Mart 2010
- 319
- 0
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.121
nurtanemin herkese slmı var 1 hafta kadar giremicekmiş herkesi öpüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıyım melıkecım,evı topladım,makıneye camasır attım ole grdım yoksa kalır ısler,bırazdan yemk yapcam,okula gıtcem,haftaya vızleerım baslıyo (
filizcim cok uzuldum cok gecmıs olsun cnm HAYROLA?
nurtanemin herkese slmı var 1 hafta kadar giremicekmiş herkesi öpüyo
hımm kolay gelsin tatlışımmmopuyorumnanaktan
resimdeki senmisin küçük duruyon sankii kaç yasındasın bide okul vize derken???
ayy canım hiç sormaaa yaaa 3 dersim çok şükür iii gecti 3 dersim karısık bişidiyemiyom yaa dün berbattı resmen haa bide sallasam onuda sallamayı beceremiyomkiiiikaydirigubbakcemile3
dün aksam kayınımı acilen göreve cagırdılar oda polis eşim gibi onlarda hemen gittilerbenneyaptımki
kayınvalide kayınbaba kaldııııııııııııııııı:gitme:
tşkler canlarım üşütmüş alerjikya hemen hastalık kapıyo tıkalıydı allahtan erken davrandımbebişim 5 tane şurup içiyo şimdilik iyi inş düzelicek
canım sınavı atlatmışsın inş hayırlısı olur
nurum canımmm nasılsın birazdan çıkıcam açık kalır ama ogluşumla ilgilenirim çok nazlı hastaya
yok o kısımlülülülülülü hehe yok kıs benım cnm evet kucukum ben:)19,mayısta 20:)1,5 yıllık evlıyım erkencıyım bn,bıde unıye gıdıyom
ben geldimmm :))
hadi bakimm hayırlısı canımm.güzel haberlerini bekliozz.sen başarırsınn kuzum ya:lepi:
hımmmmm hadi yaaa ne okuyosun ne güzel wallaaaa bütün kızlarımız okusunnnnnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
hosgeldın nurcum gunaydın
ıyıyım bıdenem,napım sımdı hem yazıyorum hem kahvaltı yapıorum,sn napıosun cnmhoşbuldumm canımcımmm.
nasılsınn bakemm
inşallah bitanem inşallahhhh canımcımmm nabe nasılsın kusummmmmm yaaaolumunekankayizsmileŞeniz
ıyıyım bıdenem,napım sımdı hem yazıyorum hem kahvaltı yapıorum,sn napıosun cnm