Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kimse yokmuuu ben burdayim beeee hicmi özlemedinizzz melikemmm filizimmm mervemm nerelerdesiniz yaaaa

melikeeemmmmmm canimm casilsin güzelimm

avusturya da yassiyorum viyanada kaliyorum canimm bende giremedim netebook um bozuldu internete giremiyorum pazartesi götürcem yaptirmaya bi aksilik cikmassa suan eltimin yanindayim ordan girdim

oyyyyy oyyyyy kuzumaaa sen nerelerdesin canım yaa çok merak ettim dedim heralde gelmicekkk nur denemmmm ohhhhh sefam olsunnnnnnnnsositososito
çok sevindim canımcım bende sınavdan cıktım 3 ders iyi 3 ders karısık gectiiiiiii hayırlısı bakalım pöfffff bıkmışım yaa ben bu derslerdennnn:gitme:
bu arada haftayada esimin sınavı var hımm avusturyaya belkim bizde geliriz ne dersin eşim polis bunlara yurt dısı sınavı yaılıyo kazanırsa inşallah hayırlı bi ülkenin konsoloslugunda beklicek bakalım artıkk şekerr bide bakarsın komsu oluruzzzolumunekankayizsmileŞeniz

slm canımmm h.geldinbuyrunnnnnnnnn bak bende geldimyerimseniben bende 2gündür yokrum şehir dışına çıkmıştım yeni geldim ve hemen slm veriyim dedimkaydirigubbakcemile5

slm bebişimmmma.s.
walla benim kayının çocugu var 10 biri 5 yasında leptopu kaldırdım mahvederler diyee şimdide aagıya indiler cıkmadan yukarıya kaldırayım diyom canımcım sınavdan cıktım bende cok yorgunum walaaa bi yazayım dedim hepinizi çokkk özlemişemmmolumunekankayizsmileŞeniz

tmm canımmm bizde seni çok özledikopuyorumnanaktan ve kulağını çınlattık farkındaysan fırsat buldukça beklerizz sıksık olar mı canımyerimseniben inşalla topik arkadaşlarımıza nazar olmaz çok güzel dostluklarımız varvereliniortak

yokkk bitanem hiç bırakırmıyım canom sisiiii tatlışlarım benimm hepinizi çok ama çok seviyommm yaaaaa burnumda tüttünüz mervem nurum nurtanem sen filizim canım arkadaslarım benimmmmolumunekankayizsmileŞeniz

kızlar nerdesiniz yaaa zehramm,nurcum,mervem,filizcim,weyden hala yoksunuz kızlarr neler oluyor bizesenağlama

amanın hala yok bizim kızlarr eyvahedigeldismile artık krkmaya başladım yaa tuplu halde firar mı ettiniz yoksa benneyaptımki ağlıycam şimdi ben arkideşlerimi çok özledim yafff :çok üzgünüm:

ayyy kimse yok sanırımmmmmm :çok üzgünüm: sizi çok özledimmmm.....ayrıca nurtanemin bil bozulmuş ordada tatilmiş bi müddet gelemicekmiş tamir olanadek :çok üzgünüm:

ayyy kimse yok sanırımmmmmm :çok üzgünüm: sizi çok özledimmmm.....ayrıca nurtanemin bil bozulmuş ordada tailmiş bi müddet gelemicekmiş tamir olanadek :çok üzgünüm:

hoş geldin canım yaa
tühh zehramada üzüldümm inş çabuk döner aramıza
sen nasılsın tatlım??

hb canımmmm sizlere bakim dedim kimsecikler yokk....iyiyim canımm....evet zahra bı müddet yokmuşşş :çok üzgünüm: sen nasılsın canmm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım bende ii sayılırım işte ne olsun :çok üzgünüm:
bende bugün kizse gelmeyince dedim noldu bizim kızlara merak etmeye başlamıştımm

teşekkür ederim tatlım bende ii sayılırım işte ne olsun :çok üzgünüm:
bende bugün kizse gelmeyince dedim noldu bizim kızlara merak etmeye başlamıştımm

bi toplanamıoz herkesin bir işi çıkıyorr...ama vefalıyız canımm unutmuyoz birbirimiiziii olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…