Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

canlarımm benim şimdi çıkmam lazımm.işi toparlayıpp çıkıcamm.bugünn cumartesii.erken çıkıorumm.
bi isteğiniz varmı_?

bende çıkamda evi karıştıram bişeyım kalmışmı diye bakayımm...sizi seviyorumm yarın yokumm canlar...kendinize iyi bakınnn filiz abla bulutuma iyi bakk Allaha emanetsinizz opuyorumnanaktan

filizimm,mervem,nurtanem,melikem,weydenim,mervehayatim,şerifem,melisim

sizleri seviorumm canlarımmm.kendinize ii bakınn.kocaman öpüorumm.pazartesi grş.

zehram ve filizim bebişleri benim için çok öpünn.
tekrar geçmişş olsunn filiz.umarımm hemen ii olur miniğimm.

grş kızlarr.bai bai:gitme:

kizlar ben gelmistim ama kimse yok yine ben bir hafta yokum haberiniz ollsun pazartesi bizim buralar kapali oyuzden netimi yaptiramicam ok neyse kendinize iyi bakin grsz yine bye

bende seniiiiiiiiiiiiiii çokkkŞenizŞenizŞeniz

herkese mrb sekerler sınavdan cıktım cokkkk yorgunum üstüne bide zaten misafirlerim var polis kayınmlar kayna kayınbaba çocuklar.....çokkk yorgunummmm sizi çok özledimmm küçük cocuk olunca leptopumu kaldırdımm o yüzden giremedim onlarda sahile dogru dolaşmaya cıktılar bende fırsat bu fırsat deim geldimmm ama kimsecikler nokkkkmafoldumben

slm canımmm h.geldinbuyrunnnnnnnnn bak bende geldimyerimseniben bende 2gündür yokrum şehir dışına çıkmıştım yeni geldim ve hemen slm veriyim dedimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…