- 20 Mart 2010
- 319
- 0
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.001
hazırlık yapom canım benim az kaldı haftaya bugun sivastayım inşallahh :dance: bende özledimmm faceye baktım çıktım gecen gün okadarr bu arada my city güzel olmuşş opuyorumnanaktan
kuzummm haftayamı gidion sivasa.
e bi hafta olmucanmı yanii.öle demiştinn dimi.bi haftaya neti bağlatırım die
unuturmuyuz kız ne güzel sonunda kavuşacaksın ALLAH ayırmasın bidaha
aa unuturmuyuzz hiç gülüm yaa.
vala birimiz olmayınca bile hemen fark edilio.hiç tadı olmuo sohbetinn.
dimi filizimm
evetttt birbirimizi tamamlıyozz....neguzeldı onceden sohbetler karışsada güzeldii boshayallersmile
dün geldi bi ara canımm.neti bozulmuş.ondan gelemiomuşşş.merak etmeyinn dedi.pazartesiye anca yaptırırım dedi
he ayy neydi öle.kim kime ne dio belli olmuoduu.ama güzeldi yaa.
inş en kısa zmanda tekrarlarızz bu sohbetlerii güzelimm
iii çok şükürr.....melikemle weydenıde çok özledimm çok alıştım yaa :çok üzgünüm:
aynen güzelimm.dün biri bize yazmıştı.40 yıllık dost gibisinizz.aynı öle olduk vala.ne güzell. canım dostlarım benimmolumunekankayizsmile
filizimm sesin çıkmadıı.bulutmu huysuzlanıo.yoksa bişeymi oldu
ayy sende ben gibi pimpiriklisin hemen korkarım bende bişemi oldu diyee ...bu arada akşam hepinize dua ettim bennnn...aklıma sizde geldınız bakkk deekkii sevmişim siziii kaydirigubbakcemile5
ayy kuzumm sorma yaa.iice pimpirikli oldum vala.merak ediomm hemen bişeymi oldu .yolunda gitmeyen bişey varmı die.
oyy saol kuzusu.bizde sana dua ederizz.sevgilisiyle çok çok mutlu olsunnn diee :))
canım benimm allah dularını kabul etsinn:Saruboceq:
nurr senin anneliğini merak ediyorummm ciddenn ayy ne titiz ne telaşlı anne olcan kımbılırr....
İnşallah hepimiz mutlu olalım bebemmmm...:Saruboceq: