Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kuzummm haftayamı gidion sivasa.

e bi hafta olmucanmı yanii.öle demiştinn dimi.bi haftaya neti bağlatırım die

evet canımm kısmetse haftaya bugun sivastayız eşya topluom ölee.....aşkıma kavuşcamm şükürr...hemende telefon net bağlatcam inşallah benı unutmayın amaa :a015:

aa unuturmuyuzz hiç gülüm yaa.

vala birimiz olmayınca bile hemen fark edilio.hiç tadı olmuo sohbetinn.

dimi filizimm

dün geldi bi ara canımm.neti bozulmuş.ondan gelemiomuşşş.merak etmeyinn dedi.pazartesiye anca yaptırırım dedi

aynen güzelimm.dün biri bize yazmıştı.40 yıllık dost gibisinizz.aynı öle olduk vala.ne güzell. canım dostlarım benimmolumunekankayizsmile

frekanslarımız uyduda ondan bitanemm ... ukala kimse yok aramızda şükürr..anadolu cocuğuyuz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

filizimm sesin çıkmadıı.bulutmu huysuzlanıo.yoksa bişeymi oldu

ayy sende ben gibi pimpiriklisin hemen korkarım bende bişemi oldu diyee ...bu arada akşam hepinize dua ettim bennnn...aklıma sizde geldınız bakkk deekkii sevmişim siziii kaydirigubbakcemile5

nurr senin anneliğini merak ediyorummm ciddenn ayy ne titiz ne telaşlı anne olcan kımbılırr....

ayy sende ben gibi pimpiriklisin hemen korkarım bende bişemi oldu diyee ...bu arada akşam hepinize dua ettim bennnn...aklıma sizde geldınız bakkk deekkii sevmişim siziii kaydirigubbakcemile5

ayy kuzumm sorma yaa.iice pimpirikli oldum vala.merak ediomm hemen bişeymi oldu .yolunda gitmeyen bişey varmı die.

oyy saol kuzusu.bizde sana dua ederizz.sevgilisiyle çok çok mutlu olsunnn diee :))

canım benimm allah dularını kabul etsinn:Saruboceq:

İnşallah hepimiz mutlu olalım bebemmmm...:Saruboceq:

nurr senin anneliğini merak ediyorummm ciddenn ayy ne titiz ne telaşlı anne olcan kımbılırr....

kaydirigubbakcemile3
bende çok merak ediomm kuzu.

üniversiteye giderkenn ben götirim getirim dersemm hiç şaşmayınn yaniikaydirigubbakcemile3

çok telaşlanıomm kuzum yaa.elimde olmadannn.

hele düşünsene bebişkenn.hastalasansa falann naparımmm benn.bende böle düşünmekten telaştan hasta olurummm.aslında biraz rahatlamyı öğrenmem lazımm.

bana dionda senide görcezz bebekimm :))
ha sen ha ben gibime gelio yaakaydirigubbakcemile3

bak işte filizim çıktıı.bişey demedenn.şimdi benim aklıma hemen bulutun hastalığı gelirr (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…