Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kaydirigubbakcemile3
bende çok merak ediomm kuzu.

üniversiteye giderkenn ben götirim getirim dersemm hiç şaşmayınn yaniikaydirigubbakcemile3

çok telaşlanıomm kuzum yaa.elimde olmadannn.

hele düşünsene bebişkenn.hastalasansa falann naparımmm benn.bende böle düşünmekten telaştan hasta olurummm.aslında biraz rahatlamyı öğrenmem lazımm.

bana dionda senide görcezz bebekimm :))
ha sen ha ben gibime gelio yaakaydirigubbakcemile3

aslında bende çok üzerine düşcem gibime gelıodaa çocuğun özgüvenı gelsın die salcamm çayıraaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

mervecimm bak ne anladımm canımm.sen geldiğinde benimm çenemm düşüoo.yerlerden toplayamıom çenemii kaydirigubbakcemile3

aslında bende çok üzerine düşcem gibime gelıodaa çocuğun özgüvenı gelsın die salcamm çayıraaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

aa bide o var tabi canımm.ana kuzusu olmaması lazımm.orta yolu bulcazz artıkınn napalımm.içim içimi yesedee yeri gelcekk salıcazz çayıraa:Saruboceq:
çatlakk ya

aa bide o var tabi canımm.ana kuzusu olmaması lazımm.orta yolu bulcazz artıkınn napalımm.içim içimi yesedee yeri gelcekk salıcazz çayıraa:Saruboceq:
çatlakk ya

bu devırde çocuk zor yaw..oğlum çapkın olmasın kızımda cilvelı olmasın ölee yaw..kızın peşinde koşcam olee aboww :Saruboceq:

yok kız kociş kapatmaz o aç diye ısrar ediyordu evde sıkılıp oturuyorum diye
biraz bulutla ugraştım mama yedik uyucak şimdi

mervemm evet yaa birazdan bende çıkcamm:KK43:(

ayy bırakıpp gidesimm olmuoo hiçç.eve net bağlatcamm bu gidişlee yaa

hg filizcimm.bizde merak ettik yaa.ii miniğimin göbüüşü doymuşş.uycakmışş.tatlı uykularr minik paşaya

X