sinirli bir insanla hayat gecer mi

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.605
598
Merhabalar..
erkek arkadaşimla 7 yıldır birlikteyiz. Maalesef hala net bir isi olmadığı için evlilik icin harekete gecemiyoruz. Dönem dönem sıkıntılarimiz oluyor ama elbette aşilabilir durumlar olduğu icin cokta takmiyoruz. Geçtiğimiz aylarda annesi ve kardeşiyle tanistik. Bizimkilerse hala bilmiyor maalesef..
Adi konsun istiyorum çünkü artik belirsizlikten yoruldum.
Ben 22 o 23 yasinda siz sormadan söyleyeyim :)
Akrep burcu karakteristik özelliklerinim cogunu taşır.
sinirli bir yapısı vardir ama bugüne kadar bana sadece bir kez cok sinirlenmisti ve sinirini çıkarmıştı resmen. Bir kac gün konuşmadık ama sonrasinda gayet güzel devam etti. bazen hiç olmadik şeylere sinirlendigini biliyorum.
Çünkü bana olmasa da etraftaki diğer olaylara nasıl tepkiler verdiğini biliyorum. Kavga dövüşe girmez ama sinirlendi mi o kişi onum için biter.
Geçenlerde konusurken biliyorsun nasil birisi olduğumu ama benimle yaşamadığın icin net olarak bilemezsin. Sinirlendigimde ne hale geldiğimi. Bunlari göze alabiliyor musun dedi.
ben de ikizler burcuyum. Alabildiğine degisen bir halim var. Senin değişmene dayanamiyorum. Ve sen farketmesen de degisiyorsun. Bu halin beni kizdiriyor ve korkuyorum evlendikten sonra daha çok degisirsen dedi. Ve en cok korktugum sinirlenimce kendimi tutamamak.. eskiden tutuyordum ama artik hayata tahammül edemiyorum dedi..
ben de duygularimin ve temeldeki düşüncelerimin değişmediğini ama büyüdükce bazi davranislarimizin degisebildigini ortamdan farketmeden etkilenildiginden bahsettim konuyu kapattik.
Biraz sıkıntılı bir dönemde bunu biliyorum destek olmaya çalışıyorum ama korkmuyor degilim.
cok üstüne gitmemeye çalışıyorum. Her an yaninda olmak icin çabalıyorum ama yedi yıldır tanıdığim insan ya yanlis kisi çıkarsa..
bir kac gün öncesine kadar böyle bir korkum da yoktu ama konuştuktan sonra böyle oldum. Of of

Duygularının esiri olan, kendini kontrol edemeyen insanları sevmem.
Sevene, sevdiğine pişman olursun derim.

Benim eşimde akrep Burcu bende ikizler.
burçla ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama öfke kontrolü olmayan bir insanla çok zor.

7 yil surdu diye hayatini onunla devam ettirmek zorunda degilsin.
22 yasindaysan 15 yasinda mi sevgili oldunuz. o yasta sevgili olunmaz, ilk yillariiliski diye gormemek lazim, cocukluk zamanlari, cahillik zamanlari. asil simdi su anda, su zamanda bir iliskiye bakmak lazim, ona, kendine, duruma, gidisata.

geçmez anacım çok zor benim başımda da var çekemiyorsun bi süre sonra

O senden sikilmis. Acik olamamis. Ilk adimi guya kendinden korktugunu soyleyerek atmis. Devami gelecektir emin olabilirsin.
Ayrica sevgiliyken bu kadar sinirli bir insani evlenip de bi kac sene gectikten sonra hic dusunemiyorum.
Yasin cook kucuk. Yol yakinken don bence nacizane..

Bence de adam yan çizmiş .

Öte yandan sinirli adamla hayat geçmez mesela, babam çok asabidir, yaşlanınca iyice tahammlsüz oldu. Bence hayat geçmez.

Sizin is yaş bence zaten kucuk yaşta baslayan uzun iliskiler yurumuyor buyudukce karakterlerde degisiyor oturuyor fikirler degisiyor boyle bi evlilikte mutlu olmak zor olur 7 sene cok fazla evlendikten sonra bide ufff ic daraltici geldi bana zaten gozunu acmis birbirinizi gormussunuz zor ozellikle erkek icin haa lutfen kundakca florte baslayip evlendim super diyen 1-2 kisi yorumuma bulasmaşın onlarda baya sıktı herkesin sartlari bir degil ve genelden bahsediyoruz

Gecmez arkadasim benim esim akrep ben koc ve hic anlasamiyoruz yipranan sen olursun benden soylemesi bu arada ben de sinir sistemi diye bisey kalmadi tahammul gücüm azaldi hem evlilik bu iki kere dusunmelisin tecrubeyle sabittir ki can cikar huy cikmazzz degisir diye bekleme

Teşekkür ederim yorumlariniz için.. dediğim gibi bana sadece bir kez sinirlendi ama konustullarimizdan sonra tedirgin oluyorum. Evet iliskimiz çook erken başladı arkadas gibiydil zaten. Ama cok sevdik birbirimizi.. dosttan öte olduk. Cok şükür herseye rağmen yanyanayiz ama bundan sonrasi daha önemli dediginiz gibi. Nasip.. umarım korktugum gibi değil umduğum gibi olur.

Yarın öbür gün,
"zeynones, sen çok iyi birisin her şeyin en iyisine layıksın ama ben seni haketmiyorum" derse şaşırma(m)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…