Merhabalar..
erkek arkadaşimla 7 yıldır birlikteyiz. Maalesef hala net bir isi olmadığı için evlilik icin harekete gecemiyoruz. Dönem dönem sıkıntılarimiz oluyor ama elbette aşilabilir durumlar olduğu icin cokta takmiyoruz. Geçtiğimiz aylarda annesi ve kardeşiyle tanistik. Bizimkilerse hala bilmiyor maalesef..
Adi konsun istiyorum çünkü artik belirsizlikten yoruldum.
Ben 22 o 23 yasinda siz sormadan söyleyeyim :)
Akrep burcu karakteristik özelliklerinim cogunu taşır.
sinirli bir yapısı vardir ama bugüne kadar bana sadece bir kez cok sinirlenmisti ve sinirini çıkarmıştı resmen. Bir kac gün konuşmadık ama sonrasinda gayet güzel devam etti. bazen hiç olmadik şeylere sinirlendigini biliyorum.
Çünkü bana olmasa da etraftaki diğer olaylara nasıl tepkiler verdiğini biliyorum. Kavga dövüşe girmez ama sinirlendi mi o kişi onum için biter.
Geçenlerde konusurken biliyorsun nasil birisi olduğumu ama benimle yaşamadığın icin net olarak bilemezsin. Sinirlendigimde ne hale geldiğimi. Bunlari göze alabiliyor musun dedi.
ben de ikizler burcuyum. Alabildiğine degisen bir halim var. Senin değişmene dayanamiyorum. Ve sen farketmesen de degisiyorsun. Bu halin beni kizdiriyor ve korkuyorum evlendikten sonra daha çok degisirsen dedi. Ve en cok korktugum sinirlenimce kendimi tutamamak.. eskiden tutuyordum ama artik hayata tahammül edemiyorum dedi..
ben de duygularimin ve temeldeki düşüncelerimin değişmediğini ama büyüdükce bazi davranislarimizin degisebildigini ortamdan farketmeden etkilenildiginden bahsettim konuyu kapattik.
Biraz sıkıntılı bir dönemde bunu biliyorum destek olmaya çalışıyorum ama korkmuyor degilim.
cok üstüne gitmemeye çalışıyorum. Her an yaninda olmak icin çabalıyorum ama yedi yıldır tanıdığim insan ya yanlis kisi çıkarsa..
bir kac gün öncesine kadar böyle bir korkum da yoktu ama konuştuktan sonra böyle oldum. Of of