Her şeyi biz yapıyoruz nişanlımla.. Bu konuda kimse elini taşın altına koymadı, Allah'tan ki ikimiz de çalışıyoruz..Masrafını kendiniz karsilamiyorsaniz karşılayanlarin da fikri önemli bene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeyi biz yapıyoruz nişanlımla.. Bu konuda kimse elini taşın altına koymadı, Allah'tan ki ikimiz de çalışıyoruz..Masrafını kendiniz karsilamiyorsaniz karşılayanlarin da fikri önemli bene
Kına oynamalı olacak, video çekimi istemedim sonradan izlenip bol bol başkaları hakkında yorumlar yapılıyor çünkü :) kadınlar arasında kapalı bir ortamda olmasını istiyorum sadece..O zaman kınada ne yapacaksınız ? Kadın kadına dua mı okunacak ? Video çekimi yapılacak mı ?
Yaa keşke keşke böyle olsa.. Ne çok isterdim. Ama ancak bu kadarını yapabiliyorum..Neden nikah yapıp geçmiyorsunuz dimi hassasiyetleriniz varsa.
O nasıl olacak peki, insanlar birbirlerini mi seyredecek?? Gerçekten ne yapmayı planlıyorsunuz
Müzik saz söz eğlenmek dediğiniz İslamda günah değil, haram değil, saçma sapan hurafelerle en mutlu gününüzü berbat ediyorsunuz, güzelce eğlenmek varken kukumav gibi oturacak mısınız nedirBen aileyi haklı buldum, dine inanmak başka hurafelerle kafa doldurup yobaz, akla aykırı uygulamalarda bullunmak başka. Allah akıl fikir versin.
Evet evet. Hem nikah da düğünümüz olduğu gün, salonda kıyılacakEeee bu nasıl iş...milleti niye topluyorsunuz o zaman ilahi falan mi olucak
Anlamadım ki
Yok maalesef haram :) ahh.. Yanlış bilinen çok şey var işte. Ailem de tıpkı böyle düşünüyor fakat karışık bir ortamda böyle oynamalı müzikli şeyler haram.. Zaten beylerin oturup oynayan kadınları seyretmesi bana oldum olası çirkin gelmiştir.
Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın en azindan yahu sizin aklınıza uymuyor olması başkalarının inançlarına yobaz, hurafe deme hakkı vermiyor. Biraz had, hudud bilin.
Kına karışık erkek kadın olucak oynana olucakKına oynamalı olacak, video çekimi istemedim sonradan izlenip bol bol başkaları hakkında yorumlar yapılıyor çünkü :) kadınlar arasında kapalı bir ortamda olmasını istiyorum sadece..
Davetiyeye kadınlara özel kına eğlencesi yazdırabilirsiniz kim karışacak ki ayrıca kına eğlenceleri Türkiye genelinde çoğu kadınlar arasındadır dini boyutu ile alakası yok ki bunun düğün yapmazsınız nikah yaparsınız olur biter kadınlar arasında eğlence gayet makulYok maalesef haram :) ahh.. Yanlış bilinen çok şey var işte. Ailem de tıpkı böyle düşünüyor fakat karışık bir ortamda böyle oynamalı müzikli şeyler haram.. Zaten beylerin oturup oynayan kadınları seyretmesi bana oldum olası çirkin gelmiştir.
Elbette ki gittim :) hayal gücüm evet çok geniştir fakat gerçekçiyimdir de.. :) maalesef bazı şeylere gözümüzü çok kapatıyor yahut kendimizce yorumluyoruz belki vicdan rahatlatması bilemem. Fakat ben bu durumdan hoşnut değilim. Her neyse, son sözlerinize hiç hiç katılmadım. Nikahı duyurmak elzemdir. Bunu yaparken de belli ölçüler dahilinde yapmak gerekir, böylesi dinimizce de daha uygun. Düşünceleriniz için teşekkür ederim, farklı bir pencere açmanız hoşuma gitti fakat manzarası pek de bana ve inancıma uygun değildi, kapatıyorum :)Hiç düşüne gittiniz mi acaba, 'beyler'in oturup kadın seyrettiği tek düşün bile görmedim. Müzik varsa oynayacak kalkıp oynuyor, kisme kimseye göz falan dikmiyor, o tamamen sizin hayalgücünüz dostum. Müzk haramsa o zaman tüm üke cehennemlik o apayri. Konuya geleyim, ona günah buna haram yazmışsınıız da Kuran bir dini kitap maneviyat için oknuru. Sizin düğün boş kalmasın diye zaman geçirmelik okunması gayet uygunsuz böyle bir şey yok. İbadet etmek isteyenller ya bu amaçla toplanır ibadet ederken okunur ya da tek başına otururu ibadetini yaparsın Kuran sizin zaman geçirme aracınız mı, müzik yerine konan eğlenceniz mi?? Tamamen uygunsuz ve saçma, Arabistanda bile böyle bir şey yok büzüm ülkedeki bazı insanların uydurması. Anne babaya Allahtan sabır diliyorum
Yok hayır yapılmayacak, daha sonra başkalarınca izlendiği takdirde bir anlamı kalmaz bu hassasiyetin..Kınanızda video çekimi yapılacak mı ?
Dostunuz falan değilim ben sizin.İstediğim yaparım dostum, gayet de halıyım zira Türkiyedeki İslamın bazı kesimlerde bugünlerdeki formu ... hurufilik ve yeni gelenekler uydurma. Düğün demek eğlence demek o kadar, ya adamakıllı eğlenirsin ya da istemezsin. Kuran demek de ibadet demek , ibadet edilen yerlerde okunur düğünde ne işi var?
Dostunuz falan değilim ben sizin.
Konunun içeriğiyle ilgili tartışacak da değilim, o konuda muhatap dahi almam sizi.