canım bak suç sende. şöyle ki hamileliğini kullan biraz. ve biraz ağzın laf yapsın. ne demek siz içerdeyken senin yatağına uzanması !! bazı şeylere sabretme gözünü seveyim
dikkatli ol. eşi yok ayağına hazır sen de hamileyken bebek bahanesiyle evine yerleşecek gibi hissettimYok yatağıma uzanmadi yatak odama girmişti. Laf yapmıyorum esim üzülmesin diye gidecek çünkü yarin
dikkatli ol. eşi yok ayağına hazır sen de hamileyken bebek bahanesiyle evine yerleşecek gibi hissettim
bu kadın nerde yaşıyor.
düğüne neden gelmedi.
düğüne gelmeyen bir kv nasıl oluyo da ilk defa geldiği bir evde bu denli rahat oluyor.
özel yemek hazırlamayın,hazır bişeylerle geçiştirin arada.
temizlik konusunda bişey diyemececeğim,insan sinir oluyor ama yüzüne de herseferinde bişey denmiyor.
amacı ileride yanınıza yerleşmekse şimdiden eşin konuşssun
olsun hazırlıklı ol. B planın olsun hepBüyük konuşmak istemiyorum ama Allah korusun
Dedikodu yapar belki yapmadı etmedi diye , korkulur yaniBak yazıyorsun da 6 çeşit yemek filan yaptım diye... Yapma canım kimse senden 6 çeşit yemek istememiştir herhalde. Yap iki çeşit kolaylarından, gülümse "Hamile hamile ancak bu kadar, haydi afiyet olsun" de yumul. Umursama, verici olma fazla fazla çünkü gerek yok.
Kendi kendine işini çoğaltıyorsun, yazdıklarından bunu çıkardım en önce açıkçası.
olsun hazırlıklı ol. B planın olsun hep
Dedikodu yapar belki yapmadı etmedi diye , korkulur yani
Zaten hep bu 'ne der' ler yüzünden burnumuz bktan çıkmıyorDedikodu yapar belki yapmadı etmedi diye , korkulur yani
Zaten hep bu 'ne der' ler yüzünden burnumuz bktan çıkmıyorŞimdi de sevmedigim yemekleri yaptı flan der. Beklerim yani
Dedikodu yapar belki yapmadı etmedi diye , korkulur yani
Hayır anlamadım niye 6 çeşit yemek yapıyorsunuz 3 kişi için abartı değil mi. Ayrıca yok büyü yapar da bu, yok kocasını öldürüp bize yerleşme derdinde bunlar çok ağır ithamlar farkında mısınız. Madem yaparken görüyor nasıl sevmiyorum diyor ki biraz abartarak anlatıyorsunuz bence yani halıları ıslatacak kadar nasıl ayak yıkıyor bu kadın? yatak odasının çekmecelerini mi açtı eşyanı mı karıştırdı ne yapsın bu kadın öyleee otursun mu oturduğu yerde yardım etmiyorsa etmesin sende herzaman ne yemek yapıyorsan onu yap ekstra bir şey yapma zaten gidecek yani sürekli kalmayacak. Çok bilemmişsiniz büyüye kadar vardırmışsınız işi.
arkadaşım hamile halinle sabrına hayran kaldım. madem gidecek kalmayacak mümkün olduğunca sinirlerini bozma sana ve bebişine zarar çünkü
Çocuğa birşey olur boşver. Eğer annene yakınsan birkaç günlüğüne annenin yanına git hastayım bahanesiyle. Kayınvalidenide yatılı almazsın bir daha
Gidiyor bugün cok şükür..