- 5 Şubat 2024
- 571
- 322
- Konu Sahibi Savagedaughter99
evet hassas noktam bunları da iyi biliyorlar çünkü kazanmak için çok çalışırım okumak için de öyle. herkes emek veriyor. ben öğretmene vs saydırmadım ki aynı kariyer kaygısı yok. özel sektör seni çiğneyip atıyor. zaten iş bulma kaygısı yaşamıyorum ama şuan çalışmıyorum.neden ben kimseye neden çalışmadın neden şunu okumadın demiyorken onlar gelip bana zort zort konuşuyor. yani ben yeterince üzülüyorum zaten. yeri geldi karşılarında dayanamayıp ağladım. bu bence artık bilerek rahatsız etmek. zevk almak. mesela o neden gidiyor başkasına benj örnek gösteriyor. kendi kızını iyi göstermeye çalışıyor. 1 sene bile çalışmadı o ise girdi ben işten çıktım. gelip o üniversite okudu çalışmıyor benimki terk çalışıyor diyor. ben işimi bıraktığım için çok pişman oldum onu da abla bilip defalarca ağlamıştım. o da bana olsun iyisini bulursun demişti. demek ki bana düşman oldu.. belki de paramı istedim diye böyle olduBu sizin yumuşak karnınız olmuş buradaki insanların yorumlarınıda kaldıramıyosunuz halbuki herkes anonim. İçten içe ezilme duygusu yaşıyo gibisiniz çünkü önlisanslara öğretmenlere hep bi saldırma hali küçük görme hali var bunlar çok gereksiz. Akrabalarınızın size hissettirdiklerini aynalayıp sanki onlar ne mezunu ne iş yapıyor vs diyerek aynı dili konuşuyosunuz (KKdakilere) kendinizden emin olun kariyeriniz sağlamsa zaten her türlü iş bulursunuz
Son düzenleme: