• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.

Yüzsüz, ar damarı çatlamış.
Utanmıyor mu evli adamla böyle yüz göz olmaya.
Bence kocanı beğeniyor söyleyeyim.
Gecenin 10.30'unda evli bir çifte hangi haklı ve yüzle görüşelim diye tutturur bir insan, terbiyesiz kadın.
Neden lafınızın hükmü olmadı, tavrınızı kesin koyun.
Kız da eşiniz mesafe koymadı diye cesaret buluyor.

kızlar vallahi ölcem sinirden
kıza telefondan yada faceden bşyler yazsam mı
bugün yazdım yazdım sildim göndermedim.
ya beni aptal yerine koyuyor kız resmen.

ya kızlar aslında çoktan parçalamıştım ki ben sabırlı sakin bir insan değilim ama annesinden falan bahsedince çok üzülüyordum. ne bilim kalp kırmayım allah razı olmaz diye düşündüm frenledim kendimi hep.
ve dedim kendi kendime benden 4-5 yıl önceden beri tanışıyorlar. olsa o zamanlar bşy olurdu ben daha piyasada yoktum diye
ama dün akşamki tavrı artık hazmedemiyorum

kızlar vallahi ölcem sinirden
kıza telefondan yada faceden bşyler yazsam mı
bugün yazdım yazdım sildim göndermedim.
ya beni aptal yerine koyuyor kız resmen.

ne ugraşcan yaa ona laf soylemek sana degil esine duser aslinda...sen soylersen kıskanc pozisyonuna düsersin...ne geregi var...

bunlar kalabalık bir arkadaş grubuymuş işte ilk tanıştıklarında. eşimin diğer erkek arkadaşları falan 4, 5 kişilk bir grup. o çocukarın da hepsi evlendi. geçenlerde bir düğündeyiz. hepimiz aynı masadayız . tabii birtek bize yani eşime böyle davranabiliyordu. diğer çocukların eşleri yemin ediyorum yaklaştırmadı bile. işte eşime çok ızıyorum bu noktada
felaket kavgalıyız şuan onunla
hala kötü bir niyeti yok diye savunuyor ya
yeminler ediyor kötü bir niyeti yok diye
ben de diyorum aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın, cevap yok tabi

ya kızlar aslında çoktan parçalamıştım ki ben sabırlı sakin bir insan değilim ama annesinden falan bahsedince çok üzülüyordum. ne bilim kalp kırmayım allah razı olmaz diye düşündüm frenledim kendimi hep.
ve dedim kendi kendime benden 4-5 yıl önceden beri tanışıyorlar. olsa o zamanlar bşy olurdu ben daha piyasada yoktum diye
ama dün akşamki tavrı artık hazmedemiyorum
Sacmalama ...ailede ki yikimlari ona niye ekstra bonus olsun senden tarafa....
Aslinda hic birsey yapmana gerek yok
teline cikmamak haric....sende esinde hatri sayilir bir mesafe koy

ya gerizekalı ya
boşanmayı bile düşünüyorum
çünkü benim defalarca uyarmama ragmen eşimin gerekeni yapmaması nı hiç hazmedemiyorum
kızın densizliği ayrı
eşimin yaptığı ayrı zoruma gidiyor

bugün de eşim gittiği yerden face üzerinden yer bildirimi yaptı
bu hooop atladı ohh şükürler olsun dikkatli ol falan diye
ben de artık dayanamdım
"sen rahat ol dikkat eder" diye
sonra geri sildim hemen
tabi eşim de gördü
sileceksin o kızı faceden diyorum adam face i kökten kapatıyor rezil ettin beni diye

Bu konulardan pek anlamam oyle samimi kızkankasi olan biri hic hayatimda olmadi keza esiminde yoktur.Sevmem oyle seyleri.
Annesinin ölmesini fazla dramatize etmissin,Anne babasini kaybetmis insanlarin herseyi yapma haklarimi doguyor ??
Sozunun hukmunun olmamasıda ayri ilginc
Ha birde "senelerdir arkadaslar olcak olsa olurdu" diye bisey yok
Hic gormuyormusun 10 senelik arkadasina bile sonradan biseyler hissedenler oluyor.Illa sizinkide boyledir demiyorum ama olmayacak biseyde degil
Cok fazla samimiyet var emin ol bu hoş birsey degil ve yumusak yuzlulukle halolcak gibide durmuyor.

Şurada burada sarılıyor diyorsunuz ya hani,
peki şunu hiç denediniz mi?
Siz eşinize daha yakın oldunuz mu, onun yanındayken eşinize güzel sözler söyleyip öpseniz, sarılsanız, yanından ayrılmasanız filan? Bence daha etkili bir yöntem.

Ben niyeyse akşam 10 daki buluşmaya taktım.o saattte buluşacak kasar önemli olan neymiş.o saatte nasıl ve o telaşenin arasında neden görüştünüz.kusura bakmayın ama eşiniz de hiç birsey demiyor bence

kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
bende yasadım bu durumu benim kinin kuzeni kadın evli 7 ve 3 yasında iki çocugu var ama eşime sarılır nasılım güzel miyim diye sorar işte f. seni nasıl buldu neyini begendi kısasın kilolusun vs. sinirimi bozar herseye maydonoz olur vs. ilk zamanlar çok üzülürdüm ama bunu bilerek yaptıgını farketttim psikolojik olarak ezmeye çalıştıgını farkettim ve artık umursamıyorum eşiyle mutlu degil ve bunu baskalarına yapıyor
2. cisi ise eşimin lise arkadasıydı
eşime ayrı bana ayrı konuştugu farkettim eşimi uyardım bu kız normal degil baksana eşinin yanında seninle mesajlaşıyor
işte eşime mutlu dgilim
bana çok mutluyuz eşimle .
işte f. sana aşık mı oldu yoksa görücü usülü mü falan bende eşime sorsana dedim
eşim aşık oldum hemde çok dedi ilk aşkım haymeana bunu sende biliyorsun dedi kız teli kapattı sonra eşiyle ayrılmışlar
beni arayıp sen bilmiyorsun heralde ama ben eşimle ayrıldım dedi bende hayırlısı üzme kendini dedim
eşimi kızın yalan söylediğine inandıramadım bi kaç yalanını eşim de farketti sonra bana sen haklıymışsın dedi teli kapattırdık faceden de engelledik bazısı kendi mutsuzlugunu baskasının mutlulugunu yıkmakla tatmin etmeye çalışıyor yani sende eşine sarıl dik ve kendine güvenli dur görüşmelerini direkt engellersen eşin inata bindirebilir bahaneler uydur vs kıza onun hareketlerinin seni etkilemediğini hissettir demoralize olmasını sagla..(bazen erkeklerin hiç suçu olmuyor bazı kadınlar arsız oluyor )

Ben niyeyse akşam 10 daki buluşmaya taktım.o saattte buluşacak kasar önemli olan neymiş.o saatte nasıl ve o telaşenin arasında neden görüştünüz.kusura bakmayın ama eşiniz de hiç birsey demiyor bence
erkekler bazen kaç yıllık arkadsım bunca zaman bişey olmadı şimdi mi olacak diyor ve sizi paranoyayla suçluyorlar erkekler biraz saf oluyor bu tip konularda

Eşinin uzun seyahate çıkacağını bildiği halde ısrarla buluşalım görüşelim demesi de ayrı denyoluk. İnsan düşünür bu adam uzun zaman yok, eşi ile hasret kalacak bu gece birbirlerine doymaya çalışsınlar diye!!!
bazıaı takıntılı oluyor ve bilerek yapıyor malesef

Bence git kizla konus hani alttan alarak. Eminim kotu niyetin yoktur ama ben rahatsiz oluyorum diye. Buda aramizda kalsin esimle araniz bozulsun istemem ama benim nasil hissettigimi anla istedim gibilerinden. Ama tabikide esinin bunu duydugunda olucak olan tepkisinide goz ardi etme canim. :/

Back