-
- Konu Sahibi buzuldunya34
İşini hakkıyla yapmadığının sinyallerini verir ama.sınıf annesi olması hakaret işitmeyi kabul ettiği anlamına gelmez.1. Kimse sizi zorla sinif annesi yaomadi
2. Kaynak kitap almak paranin top velinin gorevi
3. Ogretmenin basimdan gitseniz sözü cok kaba ama ogretmenligi hakkinda bilgi vermez. Isini hakkıyla yapmadigini göstermez.
Nedense konu sahibi cevap vermedi. Bu yuzden bilemeyiz.İşini hakkıyla yapmadığının sinyallerini verir ama.sınıf annesi olması hakaret işitmeyi kabul ettiği anlamına gelmez.
Siz konusmiycaksiniz zaten. Cocugunuz kendi derdini kendisi anlatacak.şimdi almaya gidicam çocuğumu.anne tahtayı göremiyorum söyle dedi.gelde konuş bu öğretmenle......
ne konuşcamı şaşırdım valla
1.evet kendi isteğimle oldum.sadece beni değil.sınıfın yarısı memnun değil1. Kimse sizi zorla sinif annesi yaomadi
2. Kaynak kitap almak paranin top velinin gorevi
3. Ogretmenin basimdan gitseniz sözü cok kaba ama ogretmenligi hakkinda bilgi vermez. Isini hakkıyla yapmadigini göstermez.
hayırPeki bunu müdüre gidip soylediniz mi?
beni yanlış anlamışsınız.sizinde ilerde böyle birisi karşınıza çıkarsa o zaman anlarsınız.kimse çocuna ilgi göstermez diye sesini çıkaramıyor.Çocugun okulu, veli gruplari olmasa bazı kadınlar nerede sosyallesecek, nerede egolarini tatmin edecek merak ediyorum.
Kimisi kabak çiçeği gibi bir açılıyor, sanki sınıf annesi-okul aile birliği üyesi değil; üst duzey şirket CEO su. Allah geri kalan velilere ve öğretmene sabır versin.
Ya aklı başında kadın sonuçta konuşmayı teklf edin uygun bi dille neden böyle söylediğini sorun.evet öğretmen
müdüre kadar götürmek istemedim.çünkü çocuğumla ilgienmicekti.müdür sınıf değiştirmiyoNedense konu sahibi cevap vermedi. Bu yuzden bilemeyiz.
Hayir velelerin alakasiz sorularindan bikmis ve kaba cevap vermis olabilir.(bu tavrini onaylamasamda) ogretmenligi hakkinda bilgi sahibi olmamiza yetmez.
Benim takildigim konu sahibi öğretmenin ogrencilere gereksiz dedigini idda etmesi.
Neden idareye gidip gerekli uyarilarin yapilmasi sağlanamıyor. Dogruysa tabi.[/
Ben de bayılmıyorum dilenci gibi para peşinde koşmaya, al kendin uğraş diyeceksin de, insafsız biriyse çocuğuna da takabilir.
Velinin de değil işte. Bayan yardımcı olmaya çalışıyor, öğretmen çocuk gibi azarlamış.İyi de para peşinde koşmak öğretmenin işi değil zaten
Siz konusmiycaksiniz zaten. Cocugunuz kendi derdini kendisi anlatacak.[/Q
ben öğretmenleri kötülemiyorum.yazımın başında yazmıştım sadece bana karşı değil diğer velilerede aynı.kimse rahat değil...öğretmen olmakta zor ama veliyi küçümsemeden kırıcı olmadan yapabilir bu işi diye düşünüyorumÖğretmenler ne kadar kolay eleştiriliyor Belki sizin öğretmen de sinir küpü olmuştur sizin bir öğretmeniniz bir çocuğunuz var onun 25-30 öğrencisi bir o kadar da Velisi var
Sınıf anneliğini bırakabilirsiniz
Kimin yanında gereksiz demiş ? Durduk yere kim öğrencisine böyle bişey der
Size en büyük tavsiyem çocuğun yanında öğretmen hakkında kötü konuşmayın sinir küpü kendi kendinize olun yoksa çocuğa zarar olur
Velinin de değil işte. Bayan yardımcı olmaya çalışıyor, öğretmen çocuk gibi azarlamış.
Sorun çözmek yerine sorunu kapatip dedikodusunu yapiyorsunuz yani.müdüre kadar götürmek istemedim.çünkü çocuğumla ilgienmicekti.müdür sınıf değiştirmiyo
Burda öğretmeni ilgisiz biri gibi gosterdiniz ustelik cocuklara gereksiz dedigini soylediniz.ben öğretmenleri kötülemiyorum.yazımın başında yazmıştım sadece bana karşı değil diğer velilerede aynı.kimse rahat değil...öğretmen olmakta zor ama veliyi küçümsemeden kırıcı olmadan yapabilir bu işi diye düşünüyorum
sorunu çözemiyoruz.çünkü öğretmen dinlemiyor.iletişim kurmayı sevmiyor.bu dedikodu mu....Sorun çözmek yerine sorunu kapatip dedikodusunu yapiyorsunuz yani.
Bakin eger hakliysaniz cocuklara kötü davraniyor hakarer ediyorsa bunu gormezden gelmeniz büyük facia.
Ogrermeni degil bunu gormezden gelen veliyi sorumlu tutarim ben. Kulaginla duydun niye gerekeni yapmadin derim.
Kusura bakmayin gerekeni cocumla ilgilenmiycek diye yapmiyorsaniz zaten cocuklari dusunmuyorsunuzdur.
sorunu çözemiyoruz.çünkü öğretmen dinlemiyor.iletişim kurmayı sevmiyor.bu dedikodu mu....
zaten görmezden gelemediğim için burdan fikir alıyorum.
Ogretmenin cocuklarla iliskisi nasil? Gozlemleriniz degil duydugunuz sinif icinde nasil hitap ediyor.sorunu çözemiyoruz.çünkü öğretmen dinlemiyor.iletişim kurmayı sevmiyor.bu dedikodu mu....
zaten görmezden gelemediğim için burdan fikir alıyorum.