- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 42
-
- Konu Sahibi buzuldunya34
evet öğretmenKim dedi öyle öğretmen mi?
Anlamadım.
sınıf içinde sormadım.derse girmeden önceydiÇocuklar derse konsantre olamıyor diye demiştir belki?
ya gerçekten moralim çok bozuldu.öyle yapıcam.çocukla ilgili soru sormaya çekinir oldum.yapmak istediği bu bellikiParayı teslim et bir daha da kendi sana ihtiyaç duyup çağırana kadar gitme
Ben de bayılmıyorum dilenci gibi para peşinde koşmaya, al kendin uğraş diyeceksin de, insafsız biriyse çocuğuna da takabilir.bu öğretmenle ben napayım ve bide sınıf annesim.önerisi olan var mı
gerektiği kadar soruyorum.kimse memnun değil.öğretmenden.biraz ters birisiKadina surekli bir seyler sormuyorsaniz sacmalamis
benden ondan korkuyorum.eski velileri pek iyi şeyler söylemiyoBen de bayılmıyorum dilenci gibi para peşinde koşmaya, al kendin uğraş diyeceksin de, insafsız biriyse çocuğuna da takabilir.
6-7 yaşında ki bebelere mi gereksiz diye hitap ediyor?bi öğretmen öğrencisine gereksiz der mi.bizim ki söylüyo
1. Kimse sizi zorla sinif annesi yaomadibu öğretmenle ben napayım ve bide sınıf annesim.önerisi olan var mı
Peki bunu müdüre gidip soylediniz mi?bi öğretmen öğrencisine gereksiz der mi.bizim ki söylüyo