sinir küpü oldum

sınıfa girmemiz yasak.sınıfta gördüğü zaman kızıyo.herkes eşit sınıf anneleride gerekmedikçe giremez diyo.bunu özel konuşurken söyledi.

sınıfa girmemiz yasak.sınıfta gördüğü zaman kızıyo.herkes eşit sınıf anneleride gerekmedikçe giremez diyo.bunu özel konuşurken söyledi.
Ee tamam benimde sinifima veli giremez. Sinifta velinin işi ne?
Herkes eşit demis sinif annesini de dahil. Olmasi gereken.

Gereksiz kelimesinin aciklamasini yapmadiniz. Neyse cok ustunuze gelmiyim.

hayır 1 öğrenci için kullandı.bu gün ona söyleyen yarın herkese
Sınıf annesinin görevine son verdim ışte bu yuzden şahsi bir kavgamız ya da kırgınlığımız olmadı hatta çok da emeği gecti ki her zaman söylerim takdir ettigimi de. Ama sınıf annesi olunca diger veliler arasında statü atlamiyorsunuz kaldi ki daha 1 ay olmadi neye göre öğretmeni yargiliyorsunuz. Para meselesinden bunaliyordur ve belki uslubu yanlıştır. Siz sınıf annesi olduğunuza emin misiniz ? Öğretmeni atıp tutuyorsunuz butun sinif oyle falan geçin bunları tanıma asamasindasiniz ve sizin velileri kışkırtmanız çok yanlış. Bu tarz basit konularda müdüre gitmenizin de ayrıca "gereksiz" olduğunu da söylemek isterim. Iyi geceler.

E kimin işi öğretmenin değil veli nin değilse ?
Yardimci kitap almayi kim istemisse onun isi. Veliler alalim diye teklif sunduysa veliler toplayacak. Ogrermen ben meb in kitabindan memnun degilim onu kullanmayacagim yardimci kitap alinacak dediyse ve bunun toplu alinmasini talep ettiyse kendisi toplayacak.
Yani hangi yayinevini istiyorsa veliye soyler herkes kendisi gider alir. Boyle bir kargasa da yasanmaz.

Herşeyi ben bilirim tarzında veliler var malesef,velilere de 3. Sınıf adam muamelesi yapan öğretmenler de var.Herkes yerini haddini bildiği sürece sıkıntı olmaz

uslup yanlış.bundan şikayetciyim.herkese karşı böyle olunca ben diğer annelere zamanla düzelir desem nolcak.velileri niye kışkırtayım.çocuğunuz varsa sizde velisiniz.size kötü davranılsa böyle konuşabilirmisiniz.moraliniz bozulmaz mı.? 4 sene muhatap olunacak sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…