- 4 Ekim 2017
- 24
- 15
- 8
- 38
- Konu Sahibi Aslionaran
-
miyorun haberİzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?
Neden tersine anliyorsunuz? Dedim ki ben bayanim senin gormedigin ayrintilari gorebilirim, banyo musait oda musait camasir var yok vs ortada gorulmemesi gereken bisey var yok vs.İzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?
konuyu bukadar tersinden anlayip alakasiz yerlerden yorumlama yapmaniz cok komik. Elinizde telefon yada bilgisayariniz karsisinda dusnmeden yorum yapiyorsunuz. Sizin esiniz de getirsin o zaman devamli birilerini icinize sine sine calisin is yerinizde. hep aksam ogrenin kim gelmis kim gitmis.esiniz size guzel surprizler yapar umarim benim esim gibi yoldan bulup getirdigi adamlarla tanisirsiniz hergun burda da oh huzurum cok yerimde yazarsaniz gorurum siziBu kadar da beddua edecek ne var Allah aşkına sanki sizi aldattı da biriyle yatakta yakalamış gibi he namaz kılıp hem beddua etmekte de ilginç doğrusu yanii. Madem eve arkadaş getiriyor diye nefret edecek boyuta geldiniz bu kadar kötü sözler kullanıyorsunuz boşanın ben o kadar hakaret ettiğim biriyle aynı evi paylaşmam şahsen. Tamam haklısınız ama güzellikle söyleyin olmuyorsa sizde hizmet etmeyin zaten beklemiyormuş da gidin odanıza hem zaten siz akşam geç geliyormuşsunuz işten o saatte mi geliyor bunlar ne alaka. Ayrıca sizin salonda özel eşyalarınızın ne işi var başka odaya asabilirsiniz onları? evde acil birşey olup siz işteyken usta falan da getirmek zorunda kalabilirdi eşiniz. Dağınık olan sizsiniz.
Namaz kılan ah edemez diye bir kaide mi var? Nerde yazıyor bu?Namaz kıl,gel burda sabah sabah 1000 tane beddua et !!!!.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş .
Namaz kılan ah edemez diye bir kaide mi var? Nerde yazıyor bu?
Konu sahibi ah etmiyor,baya baya agzini doldura doldura beddua ediyor ya. Ölsün diyor. Bu ah etmek mi? Cok rahatsiz oldum ben bu kadarini hic okumamistim bdvdeNamaz kılan ah edemez diye bir kaide mi var? Nerde yazıyor bu?
insallah allah onun 100000099 turlu belasini verir indallah bu vuma mubarek gun benim kalbimin parcalandigi gibi o da lime lime olsun insallah bugun.
Dun yasadiklarim onun tepkisi kabus gibiydi elbette icimden gelerek yazmadim bazilari da yanlis anlasilmis. Benim gibi paramparca olsun bisey olsun ve hissettiklerimi hissetsin onu da biri parcalasin da aaa ben esime boyle yapmistim meger bak onun hissettikleri ne kotuymus nasil izin vermisim kalbini nasil yaralamisim desin. Anlaminda bi parcalanmaydi. Isim konusu da yok gercek ismim degil anlayisli yorumunuz icin cok tesekkurlerbaşta çk aşırı sinirle yazdığın için o bedduaları ciddi yazmadığnı düşünüyorum.
konunda haklısın ama eşine bunu zamanla kabul ettirebilirsin bir dahaki geldiğinde hayatım haber ver fln de sürekli hatırlat.
ayrıca gerçek adın soyadınla mı üye oldun? ifşa olmamak için değiştirmeni tavsiye ederim
Hahaha canımsın
Sorun yok çok orjinal yaklaşım :))
Yalnız konuşularak halledilemeyen hiç birşey böyle yöntemlerle çözülemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?